Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiska napisał(a):
w niedziele jedziemy na CACIBowa do katowic,mam nadzieje,ze znow spotkam mase dogomaniakow :D zdj wkrotce

O NA PEWNO bd BIS :D - jak zawsze zresztą :)

Powodzenia

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Frytela']O ile dobrze pamiętam to Illy zw mł i naj junior. Na bisach nie wiem jak bo się zmyłam zaraz po naszej ocenie...
Dokladnie!
zwyciezca mlodziezy ,najlepszy junior w rasie a na dodatek
V-ce BIS Sunday Junior!!!
:multi:
Jestem z niej bardzo zadowolona :)

Narazie tyle potem dam zdj ze spacerkow :)

Posted

[quote name='wiska']Dokladnie!
zwyciezca mlodziezy ,najlepszy junior w rasie a na dodatek
V-ce BIS Sunday Junior!!!
:multi:
Jestem z niej bardzo zadowolona :)

Narazie tyle potem dam zdj ze spacerkow :)

GRATULUJĘ :Rose::Rose::Rose:

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo dziekuje :D
bylysmy w sobote na pikniku agility u przemilej Kasi-wlascicielki hodowli owcz belgijskich i papilonow "z wiedzminskiej stajni". Bylo super-swietny trening,doskonala atmosfera i fajni ludzie :D bedzie chyba powrtorka z rozrywki w ta sobote,a w niedziele jedziemy na swiatowy zjazd schipperke i Jicinie wiec na pewno beda foty. W miedzy czasie bylysmy tez na dniach otwartych w moim LO(numer 7) i robilysmy pokaz szkolenia psow i agility :) bylo super. Zdj z tej imprezy wkrotce a narazie z dzisiaj ze spacerku. Niestety tylko 1dno zdj z frisbee bo nie mialam juz pamieci,ale moze w najblizszym czasie bedzie filmik :)

i portrecik :)

Posted

Sa to przemile pieski-uwielbiajace ruch,glaskanie i zabawe/prace z czlowiekiem-niewybiegany schiperek to nieszczesliwy schiperek.Sa one rownoczesnie niezalezne i maja silny charakter-znajoma u ktoreej bylysmy w zeszly weekend na treningu agility powiedziala,ze Illy ma mnie owinieta wokol lapki :) Jednak nie zamienilabym Illy na zadna inna rase-sa to wspaniale psy domowe i cudowni towarzysze dlugich spacerow.Dla mnie jest to tez swojego rodzaju wyzwanie.

Posted

Bo obczaiłam Cię jak byłam na ringu, a potem siedziałam z Aussikami, bo suczka pani, z którą byłam tez na BISy poszła (res. BEST VETERAN wzięła).

W Opolu będę, również z Aussikowymi :D W sobotę. A Wy?