Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne foty :)

[FONT=Georgia]Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku!
[/FONT]

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wzielam aparat na dzisiejszy spacerek poranny :)
Narazie kilka bo znowu nie mam czasu :D

Nie sa takiej jakosci jak zdj Iwony,ale tez aparat nie ten :(
Co prawda ISO i jasnosc na maksa byly,ale przy tej szybkosci przeslony czy jak to tam sie nazywa...egh... :)

Posted

Bylam dzisiaj caly dzien na spacerze z Ala od Szarka. Bylo bardzo fajnie,mam mase zdjec...Nie wiem jak ja sie ze wszystkim wyrobie...Ale co nikt nie oglada tych zdj!!?? :roll: Dodam zdj z dzisiaj i z wczoraj potem...Narazie jedno na przedsmak :)

Posted

Kurcze , byłam pewna , że subskrybowałam sobie Wasz wątek i aż weszłam sprawdzić czemu tak cicho, a tu wcale nie cicho:lol:

Oczywiście agilitowe zdjęcia najlepsze, świetną macie zabawkę na sznurku, dobra motywacja to podstawa ;):loveu:

Posted

Illunia sie bardzo zle czuje. Caly dzien byla osowiala i miala biegunke,a po poludniu wymiotowala i wg :( Pojechalam do weta okazalo sie,ze ma goraczke. Dostala kroplowke,antybiotyk i srodek na bol brzuszka. Jest mozliwosc ,ze zjadla zabawke :( Jezeli do jutra jej nie przejdzie bedzie miala USG...

zdj z ostatnich spacerkow :)

szybkie suszenie psa :D

Rzyczcie jej zdrowka!! :)

Posted

Dzisiaj tez jest osowiala,na szczescie nie ma juz biegunki i wymiotow. Nie wiem czy to kosc-ja jej nie dawalam,ale po swietach w parkach sa czasem takie swinstwa,ze kto wie co mogla zlapac... Narazie przyjmuje antybiotyk jeszcze,ale chyba jest lepiej :)

Posted

I jak tam się dzisiaj Illy czuje? Życzymy dużo zdrówka, wiem jak to jest bo mój pies też co jakiś czas zeżre coś z ziemi , nawet nie zdążę zauważyć a on już ma to żołądku, a potem ląduje na antybiotyku...