bianka19 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Śliczne foty :) [FONT=Georgia]Wigilijny nadszedł czas, całujemy mocno Was chcemy złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, niechaj Gwiazdka Betlejemska, która świeci Wam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku! [/FONT] Quote
wiska Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 CD :) Znany juz ze swoich poprzednich zatargow z prawem zlodziej rekawiczek :D Rozboj w bialy dzien! Takie speszone niewiniatko ... Quote
wiska Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Wzielam aparat na dzisiejszy spacerek poranny :) Narazie kilka bo znowu nie mam czasu :D Nie sa takiej jakosci jak zdj Iwony,ale tez aparat nie ten :( Co prawda ISO i jasnosc na maksa byly,ale przy tej szybkosci przeslony czy jak to tam sie nazywa...egh... :) Quote
wiska Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Bylam dzisiaj caly dzien na spacerze z Ala od Szarka. Bylo bardzo fajnie,mam mase zdjec...Nie wiem jak ja sie ze wszystkim wyrobie...Ale co nikt nie oglada tych zdj!!?? :roll: Dodam zdj z dzisiaj i z wczoraj potem...Narazie jedno na przedsmak :) Quote
Bzikowa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Kurcze , byłam pewna , że subskrybowałam sobie Wasz wątek i aż weszłam sprawdzić czemu tak cicho, a tu wcale nie cicho:lol: Oczywiście agilitowe zdjęcia najlepsze, świetną macie zabawkę na sznurku, dobra motywacja to podstawa ;):loveu: Quote
wiska Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 .............................................. edit: z rodzicami adoptujemy na odleglosc jakas bide ze schronu...znacie moze jakies schroniska,str gdzie mozna to zrobic??;) edit2:chyba zaadoptujemy z tej str http://www.niechcianeizapomniane.org/index.php?id=10 :roll: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 http://img690.imageshack.us/img690/2958/p1016414.jpg Zdjęcia super, tylko szkoda, że takie ciemne :roll: :loveu: Quote
Mudik Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Mały diabełek hahahhahaha... [url]http://img94.imageshack.us/img94/1007/p1016411.jpg[/url] Quote
wiska Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 na poprzedniej str tez sa zdj :) Quote
wiska Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 ......................................................................... Quote
rwpb Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Cześć agilitowcy, fajnie Wam idzie. My co prawda nie trenujemy, ale jesteśmy sympatykami agility. Nie boisz się takiego groźnego piesa? http://img94.imageshack.us/img94/1007/p1016411.jpg Pozdrawiamy Quote
wiska Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Illunia sie bardzo zle czuje. Caly dzien byla osowiala i miala biegunke,a po poludniu wymiotowala i wg :( Pojechalam do weta okazalo sie,ze ma goraczke. Dostala kroplowke,antybiotyk i srodek na bol brzuszka. Jest mozliwosc ,ze zjadla zabawke :( Jezeli do jutra jej nie przejdzie bedzie miala USG... zdj z ostatnich spacerkow :) szybkie suszenie psa :D Rzyczcie jej zdrowka!! :) Quote
BellaLab Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 trzymamy kciuki za Illy! dużo zdrowia w Nowym Roku! Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Czasem nie zjadła jakiejś ostrej kości? Trzymamy Quote
wiska Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Dzisiaj tez jest osowiala,na szczescie nie ma juz biegunki i wymiotow. Nie wiem czy to kosc-ja jej nie dawalam,ale po swietach w parkach sa czasem takie swinstwa,ze kto wie co mogla zlapac... Narazie przyjmuje antybiotyk jeszcze,ale chyba jest lepiej :) Quote
Bzikowa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 I jak tam się dzisiaj Illy czuje? Życzymy dużo zdrówka, wiem jak to jest bo mój pies też co jakiś czas zeżre coś z ziemi , nawet nie zdążę zauważyć a on już ma to żołądku, a potem ląduje na antybiotyku... Quote
rwpb Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A nie było to czasem świąteczne przejedzenie? :evil_lol: Cieszymy się Quote
Recommended Posts