Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Illy wazy ok 5.5kg ale moze przytyla...(wazylam ja ostatni raz w pazdzierniku albo na poczatku listopada)-a wiadomo ciagle jeszcze "meznieje" ;)
juz niedlugo super zdj ktore porobila nam Iwonka na dzisiejszym treningu i zawodach swiatecznych na ktorych Illy zajela 3miejsce :D w dogrywce hihi A Tunia nie startowala bo w zwiazku z mrozem odmowila wspolpracy heh tez pewnie nie wytrzymalaby tych paru godzin na mrozie...

Posted

[quote name='wiska']Illy wazy ok 5.5kg ale moze przytyla...(wazylam ja ostatni raz w pazdzierniku albo na poczatku listopada)-a wiadomo ciagle jeszcze "meznieje" ;)
juz niedlugo super zdj ktore porobila nam Iwonka na dzisiejszym treningu i zawodach swiatecznych na ktorych Illy zajela 3miejsce :D w dogrywce hihi A Tunia nie startowala bo w zwiazku z mrozem odmowila wspolpracy heh tez pewnie nie wytrzymalaby tych paru godzin na mrozie...

Gratulacje dla ILLY:multi::multi: to pewnie jej pierwsze zawody!!!:lol::lol:
A TUNIA madra ,wie że jak tak mrozno to nalezy sie oszczędzać!!!
Moje kudłate na dwór wypadaja na 1 minutę si i q w tempie niespotykanym i do domu!,
a najlepsza MEGULINKA ta galpuje krótkie kółko i ...do łazienki!!!

Posted

haha no tak! jamniczki to madre pieski i wiedza co trzeba robic jak tak zimno :D a te "zawody" to takie klubowe, ale zawsze cos ;)
narazie kilka zdj,ale potem dodam reszte-Iwona porobila nam piekne fotki

jest ich chyba ze sto takze CDN :D

Posted

wiska napisał(a):
Tak :) o ile dobrze pamietam to ma na imie Aston. Piekny pies-Illy sie super z nim bawila :D

A czy on też trenuje?? Bo to były zdjęcia z treningów.