Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejsza wystawa byla bez sensu xD naprawde. Illy pokazala sie super, bylam z niej mega zadowolona i...przegrala. I wg nie wiem dlaczego?Kurcze niby sedzia powinien wiedziec wiecej,ale mam wrazenie ,ze akurat ten nie znal sie kompletnie na rasie. Tak wiec Illy dostala ocene doskonala i 2miejsce w klasie ml. I zdjecia zrobione przez mojego tate...jedyne w miare dobre,ktore udalo mi sie uratowac-moj tatus nie ma kompletnie umiejetnosci robienia zdj...

Posted

Ja tam nawet nie zgłaszałam - ze względu na sędziego - długa historia.
Szkoda że przegrałyście..
W tle widze anie pol z bernisiem i kuleczką :) ciekawe jak im poszło ;0

Posted

deer_1987 napisał(a):
Trzeba umiec przegrywac nawet jak sie z tym nie zgadza, ale widze ze Wy sobie radzicie :)

haha tylko ,że one nie przegrały :D II lokata z oceną dosk. to nie jest przegrana ( ale wygrana też nię :P ) ... + bardzo dobra prezentacja psa i jego zachowanie

Posted

Doskonała to nie przegrana, a sunia na 1 lokacie, nie obraź się wygląda ładnie, jest króciutka i stoi jak posążek, może jest starsza i lepiej rozwinięta, a kto sędziował?

Posted

Sedziował G.Robak, o ile się nie myle.

Musicie cwiczyć nad wystawianiem się! To też jest niesamowicie ważne gdy sędzia dokonuje wyboru i ogólnie.

Będziecie na łódzkiej?

Posted

moze jestem nieobiektywna,ale wszystcy znajomi ktorzy ogladali nasz wystep mowili,ze illy sie lepiej pokazala,tamta suczka wg nie chciala isc, a ilka na ocenie super stala itp tylko to zdj jest zrobione jak sie jeszcze ustawialysmy przy dokeracji.Zreszta co bede to rozdrapywac :) poprostu juz do tego sedziego nie pojade. Nie bedzie nas na lodzkiej
Tamta sunia jest starsza o 3mies

Posted

wiska napisał(a):
moze jestem nieobiektywna,ale wszystcy znajomi ktorzy ogladali nasz wystep mowili,ze illy sie lepiej pokazala,tamta suczka wg nie chciala isc, a ilka na ocenie super stala itp tylko to zdj jest zrobione jak sie jeszcze ustawialysmy przy dokeracji.Zreszta co bede to rozdrapywac :) poprostu juz do tego sedziego nie pojade. Nie bedzie nas na lodzkiej
Tamta sunia jest starsza o 3mies

Ja też już do niego nie jeżdzę :evil_lol: ;)
Będziecie jutro w łodzi????

Posted

Hmm jeśli dobrze pamiętam, to w zeszłym roku w Częstochowie na wyborach BOG-a I nie wiedział jakiej rasy jest moja sunia, każda rasę zapowiadał kiedy ja wchodziłam zaległa cisza, no comment.

Posted

wiska napisał(a):
Nie -niestety nie mozemy jutro jechac

Szkoda...
Chyba zbyt prędko się nie spotkamy, bo zaraz ruda na macierzyński urlop przechodzi i nie będe miała z czym jeździć, no chyba że gdzieś się wybiorę jako widz.

Posted

dostalam potwierdzenie zgloszenia na oboz w warszawie w lipcu!! bedzie super :) jade z obiema suczkami i moja mama. Mama bedzie biegala z Tunia a ja z Illy :)