Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 554
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiec na poczatku bylo przedstawienie i pokaz psich sztuczek :)
a potem po kolei przebiegi czlonkow klubu-najpierw small'e ,medium'y i large :D
Niestety fotki mam tylko z poczatku treningu tego dnia bo potem bateria padla :(

Posted

Na MP w Zlotoryji w kl agillity 0 i jumping 0 (kat.small) Tunia na 3starty miala 3dyskwalifikacje... hahaha Ale jestem bardzo bardzo zadowolona-Tunia dala z siebie wszystko a detke dostala za trzy odmowy przy miekkim tunelu-zadko cwiczylysmy ta przeszkode a obcy tunel jest przecie taki straszny :D Potem dam filmiki i zdjecia z naszych przbiegow :)

Posted

Pierwsze koty za płoty :) Najważniejsze, że Tunia ma mnóstwo entuzjazmu i po hopkach popyla :). Za jakiś czas będziecie wymiatać. Robicie w ogóle bardzo sympatyczne wrażenie na torze :).

Posted

[quote name='Rauni']Pierwsze koty za płoty :) Najważniejsze, że Tunia ma mnóstwo entuzjazmu i po hopkach popyla :). Za jakiś czas będziecie wymiatać. Robicie w ogóle bardzo sympatyczne wrażenie na torze :).
Bardzo dziekujemy za mile slowa!! Mnostwo pracy przed nami,ale teraz widze,ze warto :)
mam dwa zdj z przebiegow

Najgorsze przebiegi Tuni ze zlotoryji xD potem juz bylo lepiej,ale tez detki
http://www.youtube.com/watch?v=uOHphSWARC0

Posted

Niestety nie bede chyba na dogo tak czesto jak kiedys bo moj domowy komp nie otwiera nowego forum :( teraz np pisze zo szkl. Na pewno odbije sie to jeszcze na ilosci zdj,ale bede sie starala

Posted

Nie mam niestety nowych zdj ze spacerkow i szkolenia,ale uracze was takimi domowymi portretami :)
tu jeszcze z wakacji ,ale mine ma swietna :D

A tu juz nowsze :) co psiaki robia po spacerku? wypoczywaja :D

• 2 weeks later...
Posted

No i udalo mi sie uwiecznic nowy zly nawyk Illy :/ ostatnio regularnie rzuca mi sie na nogi mimo tych wielogodzinnych spacerow codziennie-wracamy do domu a ona znowu mi sie na nogi rzuca... masakra :(

Wtedy odwracam jej uwage patyczkiem itp tylko zastanawia mnie czy ona tego nie traktuje jako nagrody za to zachowanie...Bo w sumie jak ja szkole to tez raczej na zabawke... :/

"siad"

i patyczek w nagrode...

Posted

A to zdj zrobilam przypadkiem-kazalam illy zostac zeby rzucic jej patyczek-zeby jej ladne zdj zrobic. I ona lecac do niego przeskoczyla Tunie haha to bylo swietne :) :lol:

to byl krotki spacer,ale jeszcze CDN :)