wiska Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Jestem na komp w szkl takze nie moge dac wiekszej ilosc zdj,ale narazie wklejam takie jedno z wroclawskiej. zrobila je Pani(Czeszka :) ),ktora jest wlascicielka brata mojej sucz Quote
Mudik Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 I jak poszło? z innych źródeł wiem,że mozna u was ciekawe piesy zobaczyć, oj chyba za rok to się we Wrocławiu pokażemy;):razz: Quote
wiska Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Poszlo nam b dobrze. Pierwsze miejsce w rasie,ocena wybitnie obiecujaca i super opis-na poprzedniej str chyba juz to pisalam :) :) Bedziesz 14go pazdziernika na MP agillity w Zlotoryji? edit: Mam teraz "goracy okres"-Micius (moj kocurek) jest bardzo chory...ma zakazona watrobe,trzustke i cos z woreczkiem zolciowym-powiekrzony i bolesny. Codziennie jezdzimy na kroplowki,dzisiaj mial robione USG ktore wykluczylo nowotwor,ale ma zle wyniki badania krwi... Teraz na szczescie czuje sie lepiej,ale ogolnie wszyscy jestesmy smutni a ja chodze nieprzytomna normalnie... Quote
wiska Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Tunia ma sie dobrze :)-super radzi sobie na treningach,umie juz robic slalomna jednalape! a Micius ciagle walczy... :( Quote
wiska Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [FONT="]Sunie na treningach wymiataja zarabiscie :) Musze zabrac kogos zeby mi foty porobil A narazie zabralam mame na niedzielny spacerek z aparatem :) :D portreciki widoczki parkowo-jesienne :) penetrujemy... [/FONT] Quote
wiska Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Co dzis robimy? Gonie patyczek :) moze spadnie mi do pyska ta wiewiorka :) A teraz już nasze „frisbowe” zabawy [FONT=Wingdings]J[/FONT] (mala uwielbia gonic rollwerki-może o robic cigle…tylko nie wiem jak ja nauczyc żeby apala w locie :/ ) Quote
wiska Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 To to cos tez lata…? O.o [FONT=Wingdings]J[/FONT] Quote
wiska Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 CDN…bo już teraz nie ma sily [FONT=Wingdings]J[/FONT] Quote
wiska Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Na poprzedniej str tez sa zdjecia :) :) Quote
Mudik Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Śliczna:loveu::loveu: http://images39.fotosik.pl/210/cfbe7f2dcdfb9953med.jpg a po przyniesieniu dysku szarpiecie się??? Quote
wiska Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 tak.tylko wlasnie gorzej z tym przynoszeniem-musimy to pocwiczyc haha :) Quote
Mudik Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 To może powinnyście mieć drugie tak samo fajne dla niej, w nagrodę za przyniesienie i jak puści to rzucasz drugie. Quote
Rauni Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 O, jaka u Was w galerii ładna jesień, aż się nie chce wierzyć w to, co dzisiaj za oknem, brrr. Wow, taka mała Tunia i slalom na jedną łapę śmiga? Gratulacje :) Quote
wiska Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Zgloszone (ja+Tunia) na zawody agillity w Zlotoryji kl A0 small :) :D edit: Illy pojedzie zeby zapoznac sie z atmosfera zawodow i wg :) Quote
Recommended Posts