Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a czy ktos mi moz powiedziec czy maja system eksternistyczny? Mieszkam za granica i co dwa tygodnie nie dam rady przyjezdzac. Z gory dzieki

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wydaje mi się, że nie, bo sporo zajęć odbywa się w terenie (salon pielęgnacji, tor agility, las...). ale pewności nie mam, więc najlepiej zadzwonić:

1. Kierownik SP Kynologia - Pani dr hab. Katarzyna Kavetska, prof. ZUT
tel. 091 449 67 30
e-mail: katarzyna.kavetska@zut.edu.pl

2. Sekretarz SP Kynologia - Pani mgr Katarzyna Królaczyk
tel. 091 449 67 30 e-mail: katarzyna.krolaczyk@zut.edu.pl

http://biotechnologia.zut.edu.pl/?id_strony=813

• 2 months later...
Posted

też to widziałam i powiem szczerze, że chętnie bym się na takie studia wybrała. ;)
A czy ktoś wie, czy po takich studiach mogę zostać sędzią kynologicznym? Czy trzeba ukończyć jakiś kurs?

• 2 weeks later...
Posted

hihi ;D tak, żeby być sędzią trzeba znać się na danej rasie mocno,a nie tylko mieć ogólną wiedzę, to jeszcze parę lat przed tobą pewnie bo najpierw trzeba się wykazać kilkuletnia aktywną działalnością w zk, potem zostać asystentem i potem dopiero startować na sędziego
na stronie zkwp masz informacje na ten temat

• 12 years later...
Posted

Ja zecydowałam się na studia online, ponieważ nie mogłam pozwolić sobie na dojazdy do miasta wojewódzkiego. Wybrałam WSKZ, bo odpowiadała mi forma nauki online i słyszałam pozytywne opinie o kierunku kynologia. Ja jestem już na 2 semestrze i mogę powiedzieć, że studia są naprawdę godne polecenia. Materiały bardzo dobrze przygotowane, do testów podchodzi się w wolnej dla siebie chwili, a po kierunku dostaje się świadectwo i naprawdę dużą wiedzę.