ata Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Przeszlo 2 lata za wrzesinskimi kratami przebywa ok.5-6 letni rottweiler. Pies jest lagodny, troszke bojazliwy. Jakis czas temu zostal adoptoany przez ksiedza, niestety po krotkim czasie zostal oddany. poniewaz okazal sie zbyt spokojnym spiochem:shake:..................szukamy mu dobrego, konkretnego opiekuna.... Quote
ata Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 temu pieskowi trzeba koniecznie pomoc..... prosze, niech Ktos wstawi go na rotki:oops: Quote
ata Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 chlopaczek sie przypomina:help1::helo::help1: Quote
Izabella Hossa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Czy jest szansa na dodatkowe zdjęcia ? Quote
ata Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 mam jeszcze takie niezbyt udane zdjecie...:roll: Quote
ata Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 izabellah-aldonda napisał(a):Czy on nadal czeka ? tak, chłopak nadal siedzi w schronisku.....niestety..... Quote
ata Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 zdjecie zrobione 12 marca tego roku.......:-( Quote
ata Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 ten rotkowy psiak jest niesamowity:p dzisiaj był na spacerku....hmm nie chciał prawie w ogóle chodzić, po prostu się kładł i tyle:roll: niestety wprowadzenie go na teren schroniska było jeszcze gorsze niż wyprowadzenie..... w pewnym momencie pracownik wział go na ręce i poprostu zatargał do boksu :-( Rotuś delikatnie wszedł do budy i się w niej połozył.... miałam nakręceny filmik właśnie z tej akcji ale niestety mi sie nie otwiera....:(...... tutaj na dzisiejszym spacerku Quote
ata Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Mam nadzieję, że Niemcy docenią tego kochanego psiaka. Mały nadal w schronisku. Quote
Agnieszka P Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 czesc , jesli chclopak nadal do adopcji poprosze na maila zdjecia i opis charakteru ,pomozemy szukać domu Quote
Agnieszka P Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 juz daje maila agnieszka.pawlicka@poczta.fm Quote
Agnieszka P Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 halooo czy ktoś tu zagląda????????????? Quote
ata Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Dziękuję za chęć pomocy !! Po tym remoncie na dogo dopiero doszłam do chłopaczka. On nadal w schronisku. To jest naprawdę cudny pies, niestety bardzo żle znosi pobyt w schronisku. Ten psiak moim zdaniem powinien mieszkać w domu. Być blisko człowieka. Jego rotkowa koleżanka miała szczęscie i ma już Swoich ludzi mieszka razem z nimi pod jednym dachem. Teraz kolej na tego kawalera. Quote
Recommended Posts