Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeszlo 2 lata za wrzesinskimi kratami przebywa ok.5-6 letni rottweiler. Pies jest lagodny, troszke bojazliwy. Jakis czas temu zostal adoptoany przez ksiedza, niestety po krotkim czasie zostal oddany. poniewaz okazal sie zbyt spokojnym spiochem:shake:..................szukamy mu dobrego, konkretnego opiekuna....

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

ten rotkowy psiak jest niesamowity:p dzisiaj był na spacerku....hmm nie chciał prawie w ogóle chodzić, po prostu się kładł i tyle:roll:

niestety wprowadzenie go na teren schroniska było jeszcze gorsze niż wyprowadzenie..... w pewnym momencie pracownik wział go na ręce i poprostu zatargał do boksu :-( Rotuś delikatnie wszedł do budy i się w niej połozył....
miałam nakręceny filmik właśnie z tej akcji ale niestety mi sie nie otwiera....:(......

tutaj na dzisiejszym spacerku

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dziękuję za chęć pomocy !!

Po tym remoncie na dogo dopiero doszłam do chłopaczka. On nadal w schronisku. To jest naprawdę cudny pies, niestety bardzo żle znosi pobyt w schronisku. Ten psiak moim zdaniem powinien mieszkać w domu. Być blisko człowieka. Jego rotkowa koleżanka miała szczęscie i ma już Swoich ludzi mieszka razem z nimi pod jednym dachem. Teraz kolej na tego kawalera.

• 1 month later...