Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imie: Kanis
Płeć Suczka
Rasa: Siberian Husky
Kolor maści: czekoladowy
Kolor oczu: niebieski
Opis charakteru: Pies uwielbia towarzystwo dzieci i dorosłych, nie jest agresywna w stosunku do innych psów, nie toleruje osób nietrzeźwych, ma słonności do nadopiekunczości do małych dzieci.
Suczka jest wieku 3lat jest szczepiona.

Dostałam maila z prośbą o szukanie domu dla tego psiaka. Sunia nie jest sterylizowana, jak zadałam pytanie czy pokryją koszt sterylki, zapytali ile kosztuje i na tym się skończyło, wiec raczej nie ma co liczyć na to że pokryją koszty. Nie wiem jak długo jeszcze sunie przedszymają, ale wspominali coś o schronisku, Kanis znajduje sie w Sosnowcu, wiec nie chce myslec co bedzie jak tam trafi... w dodatku bez sterylki...

banerek od karolina1 - dziekuję :)

ogłoszenia zrobione przez karolina1 - dziekuję :)

adopcjapsa.pl
animalia.pl
ale.gratka.pl
bono-polska.pl
eoferty.com.pl
etablica.com
gielda.bai.pl
gumtree.pl
krakvet.pl
kupsprzedaj.pl
pajeczyna.pl
petworld.pl

kontakt w sprawie adopcji

tel. 790 222 779
mail: zaadoptuj.zwierzaka@wp.pl
mail: iwona213@konto.pl

Posted

hmm zastanawiam się tylko do kogo podać nr tel. jeśli podam do właścicieli suni to obawiam się że wydadzą ją pierwszej lepszej osobie która zadzwoni, z drugiej strony jak podam do siebie, nie wiem o co pytać i na co zwracać uwagę ponieważ zupełnie nie znam się na rasie...

co radzicie?? może jednak lepiej do mnie niż do nich mimo wszystko... chyba że ktoś jest w stanie wziąć na siebie rozmowy z ewentualnym nowym domkiem...

dzieki za pomoc

Posted

Też jestem za tym żebyś podała swój, bo właściciele oddadzą ją szybko bez wahania do pierwszej osoby jeszcze bez sterylki... i będzie źle...

Pytać... hmmm jeżeli wiadomo że nie jest agresywna do innych ludzi i zwierząt to czy są zwierzęta w domu i małe dzieci pytać nie musisz.Może jedynie o to jeżeli jest drugi pies to spytać jak on się zachowuje i czy suni nic nie będzie robił.
Na pewno pytać o spacery jako że to są husky potrzebują bardzo dużo ruchu , nie wystarczy im jeden, dwa spacerki 30 minutowe dziennie one potrzebują o wiele wiele więcej , pytać czy pies będzie w domu, czy w kojcu osobiście bym wolała w domu żeby była, bo w kojcu to czasami jest tak że pies siedzi a komuś wyjść się nie chce bo przecież jest w kojcu...I oczywiście najlepszy byłby dom z ogrodem żeby sunia mogła sobie latać... i to chyba wszystko jak coś to pytaj ;)

Posted

Madallena napisał(a):
A co tam u suni? :cool1:

nie ma pojęcia, nie piszę do ludzi ani oni do mnie, odezwe sie do nich jak jakiś domek się zjawi, ale nawet nie mam czasu ogłoszeń porobić. Jutro albo w niedziele postaram sie zrobic jakies ogłoszenia, szkoda jakby ja oddali do schronu...

Posted

Zrobiołam kilka ogłoszeń:

adopcjapsa.pl
animalia.pl
ale.gratka.pl
bono-polska.pl
eoferty.com.pl
etablica.com
gielda.bai.pl
gumtree.pl
krakvet.pl
kupsprzedaj.pl
pajeczyna.pl
petworld.pl

Posted

dzieki za banerek i ogłoszenia, ze sterylką bede musiała sobie jakoś poradzić, poproszę jakąś fundacje żeby mozna było taniej ją ciachnąć i jakoś sie wykombinuje kase bo na właścicieli nie ma co liczyć.

Posted

[quote name='iwona213']wielkie dzieki za pomoc[/quote]

nie ma za co ;) trzeba sobie pomagać nie? :cool3:

To ja jutro porobię zdjęcia rzeczą jakie mogę oddać mam parę książek, filmów i innych dupereli jakieś figurki... i jutro wtedy wystawie bazarek na niuńke. Jak ktoś ma jakieś duperelki to niech przygotuje i obfotografuje.

Posted

[quote name='iwona213']teraz sie zorientowałam że na pierwszej stronie nie podałam namiaru na siebie, w ogłoszeniach na siebie dałaś??[/quote]

Nie, podałam na ciebie wysyłałaś mi w PW. :)

Posted

Proszę oto banerek 200x100

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/husky-3-letnia-suczka-pilnie-szuka-domu-140674/"][IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7023/kanis.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/husky-3-letnia-suczka-pilnie-szuka-domu-140674/"][IMG]http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-06/e782e5e7/kanis.jpg.html[/IMG][/URL]