iwona213 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Imie: Kanis Płeć Suczka Rasa: Siberian Husky Kolor maści: czekoladowy Kolor oczu: niebieski Opis charakteru: Pies uwielbia towarzystwo dzieci i dorosłych, nie jest agresywna w stosunku do innych psów, nie toleruje osób nietrzeźwych, ma słonności do nadopiekunczości do małych dzieci. Suczka jest wieku 3lat jest szczepiona. Dostałam maila z prośbą o szukanie domu dla tego psiaka. Sunia nie jest sterylizowana, jak zadałam pytanie czy pokryją koszt sterylki, zapytali ile kosztuje i na tym się skończyło, wiec raczej nie ma co liczyć na to że pokryją koszty. Nie wiem jak długo jeszcze sunie przedszymają, ale wspominali coś o schronisku, Kanis znajduje sie w Sosnowcu, wiec nie chce myslec co bedzie jak tam trafi... w dodatku bez sterylki... banerek od karolina1 - dziekuję :) ogłoszenia zrobione przez karolina1 - dziekuję :) adopcjapsa.pl animalia.pl ale.gratka.pl bono-polska.pl eoferty.com.pl etablica.com gielda.bai.pl gumtree.pl krakvet.pl kupsprzedaj.pl pajeczyna.pl petworld.pl kontakt w sprawie adopcji tel. 790 222 779 mail: zaadoptuj.zwierzaka@wp.pl mail: iwona213@konto.pl Quote
Daga&Maks Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 dałam sunię na ten wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f39/szpice-w-potrzebie-1895/ Quote
karolina1 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Proszę o numer kontaktowy w razie adopcji, zacznę ogłaszać sunie. Quote
iwona213 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 hmm zastanawiam się tylko do kogo podać nr tel. jeśli podam do właścicieli suni to obawiam się że wydadzą ją pierwszej lepszej osobie która zadzwoni, z drugiej strony jak podam do siebie, nie wiem o co pytać i na co zwracać uwagę ponieważ zupełnie nie znam się na rasie... co radzicie?? może jednak lepiej do mnie niż do nich mimo wszystko... chyba że ktoś jest w stanie wziąć na siebie rozmowy z ewentualnym nowym domkiem... dzieki za pomoc Quote
Madallena Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Oczywiście ze podaj do siebie. Sunia jest przepiekna. Dobrze by bylo ja stamtad zabrac i przechowac. Taka pieknosc szybko znajdzie domek :loveu: Quote
karolina1 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Też jestem za tym żebyś podała swój, bo właściciele oddadzą ją szybko bez wahania do pierwszej osoby jeszcze bez sterylki... i będzie źle... Pytać... hmmm jeżeli wiadomo że nie jest agresywna do innych ludzi i zwierząt to czy są zwierzęta w domu i małe dzieci pytać nie musisz.Może jedynie o to jeżeli jest drugi pies to spytać jak on się zachowuje i czy suni nic nie będzie robił. Na pewno pytać o spacery jako że to są husky potrzebują bardzo dużo ruchu , nie wystarczy im jeden, dwa spacerki 30 minutowe dziennie one potrzebują o wiele wiele więcej , pytać czy pies będzie w domu, czy w kojcu osobiście bym wolała w domu żeby była, bo w kojcu to czasami jest tak że pies siedzi a komuś wyjść się nie chce bo przecież jest w kojcu...I oczywiście najlepszy byłby dom z ogrodem żeby sunia mogła sobie latać... i to chyba wszystko jak coś to pytaj ;) Quote
iwona213 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Madallena napisał(a):A co tam u suni? :cool1: nie ma pojęcia, nie piszę do ludzi ani oni do mnie, odezwe sie do nich jak jakiś domek się zjawi, ale nawet nie mam czasu ogłoszeń porobić. Jutro albo w niedziele postaram sie zrobic jakies ogłoszenia, szkoda jakby ja oddali do schronu... Quote
karolina1 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 To ja zaczynam robić ogłoszenia. A jak będzie ze sterylką? Quote
karolina1 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Zrobiołam kilka ogłoszeń: adopcjapsa.pl animalia.pl ale.gratka.pl bono-polska.pl eoferty.com.pl etablica.com gielda.bai.pl gumtree.pl krakvet.pl kupsprzedaj.pl pajeczyna.pl petworld.pl Quote
iwona213 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 dzieki za banerek i ogłoszenia, ze sterylką bede musiała sobie jakoś poradzić, poproszę jakąś fundacje żeby mozna było taniej ją ciachnąć i jakoś sie wykombinuje kase bo na właścicieli nie ma co liczyć. Quote
karolina1 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No racja, równie dobrze możemy zrobić bazarki i spróbować uzbierać trochę kasy z jakiś dupereli żebyś z własnej ręki kasy nie musiała dawać. Quote
karolina1 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='iwona213']wielkie dzieki za pomoc[/quote] nie ma za co ;) trzeba sobie pomagać nie? :cool3: To ja jutro porobię zdjęcia rzeczą jakie mogę oddać mam parę książek, filmów i innych dupereli jakieś figurki... i jutro wtedy wystawie bazarek na niuńke. Jak ktoś ma jakieś duperelki to niech przygotuje i obfotografuje. Quote
iwona213 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 karolina czy mogłabym prosić żebyś troszke zmniejszyła ten banerek, tak żeby miał max 200x100 pikseli bo ja nie mam pojęcia jak sie to robi :shake: Quote
iwona213 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 teraz sie zorientowałam że na pierwszej stronie nie podałam namiaru na siebie, w ogłoszeniach na siebie dałaś?? Quote
karolina1 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='iwona213']teraz sie zorientowałam że na pierwszej stronie nie podałam namiaru na siebie, w ogłoszeniach na siebie dałaś??[/quote] Nie, podałam na ciebie wysyłałaś mi w PW. :) Quote
karolina1 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Proszę oto banerek 200x100 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/husky-3-letnia-suczka-pilnie-szuka-domu-140674/"][IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7023/kanis.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/husky-3-letnia-suczka-pilnie-szuka-domu-140674/"][IMG]http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-06/e782e5e7/kanis.jpg.html[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts