kanna Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 tanitka napisał(a):skoro on jest tak duży, to dałam go pod hasłem "eurodog" na forum zaprzęgowe, może tam go ktoś dostrzeże:roll: dostrzec dostrzeże... ale eurodog to niepopularna jakoś rasa na zaprzęgowym forum a do miłośników takich psów trudno dotrzeć... adopcje trudne.i długotrwałe...wiem bo cały czas takim szukamy z Ati domów.... ta wys. w cm to wbrew pozorom ważna sprawa... Quote
agata51 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 On nie wygląda na olbrzyma. Może dla kogoś przyzwyczajonego do yorków... Quote
kocyk Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 supergoga z fundacji animalia zainteresowała się psiurkiem. chce pokazać go koledze w pracy, ponoć będzie zainteresowany. trzymać kciuki! jeśli pisak nie został jeszcze zmierzony to jutro mogę to zrobić. wybieram się do schronu w sprawe psiaka w typie collie. mieszkam niedaleko bo w strzałkowie. Quote
Panca Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 jutro wyjezdzam nad morze i jak wroce licze na to ze on juz bedzie mial dom trzymam kciuki z calych sil!!!! Quote
kanna Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 kocyk napisał(a):supergoga z fundacji animalia zainteresowała się psiurkiem. chce pokazać go koledze w pracy, ponoć będzie zainteresowany. trzymać kciuki! jeśli pisak nie został jeszcze zmierzony to jutro mogę to zrobić. wybieram się do schronu w sprawe psiaka w typie collie. mieszkam niedaleko bo w strzałkowie. hurrra...nareszcie będziemy mieli wyobrażenie o tym olbrzymie:evil_lol: Quote
ata Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 niuniek jest już lżejszy o jajeczka, właśnie zaczyna sie wybudzać po kastracji....:cool3:. niestety w zamieszaniu pracownik zapomniał wymierzyć psiaka...... Quote
ata Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 tanitka napisał(a):jak się czuje nasz bohater?:lol: a jak ma się czuć, na pewno dobrze:evil_lol: Quote
Ati Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 mozna wyslac psiaka do hotelu, ok 300 km pierwszy miesiac oplacony, na kolejny<ne> potrzebne sa deklaracje oraz wykombinowac trzebaby bylo dowoz ze schronu choc po poprzedniej akcji nie wiadomo jak bedzie z wydaniem Quote
ata Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Ati napisał(a):pies ma ok 80 cm w klebie Ati ciekawe ile to jest około ;) Pracownik powiedział, że wyda psa jedynie, przyszłemu właścicielowi...... Quote
Ati Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 tak go wlasnie pomierzyl pracownik:) na okolo tej wysokosi zawsze to juz cos pies jest naprawde duzy ale jak wydadza go tylko przyszlemu wlascicielowi- chyba w takim raze umowe jakas zobowiazujaca prawnie maja zamiar podpisac, to pozostaje tylko go oglaszac inna dziewczyna z Wrzesni twierdzi, ze to dobre schronisko- Katarzynowo, psy maja opieke, sa wypuszczane na ten trawiasty wybieg, zeby sie wbiegac, ze dobudowane sa kolejne kojce- tylko nie wiem czy wieksze? dla tak duzych psow czy ten schron prowadzi adopcje? Quote
ata Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Ati - mogę napisać, że to czyste schronisko ... w boksach czyściutko, miski umyte a w nich czysta woda, jednak dziwi mnie , że jest w nim tak moło starych psów.... owszem boksy mają być dobudowane, ale na tej trawie, pośrodku boksów już istniejących:shake: a tereny na około mają ogromne...... podobno czasami jakieś psiaki są wypuszczane ale jak widać nasz wielkolud niestety nie.......... te boksy są mikroskopijne..................... http://www.dogomania.pl/forum/f1169/katarzynowo-schronisko-zwierzaki-140958/?highlight= Quote
agata51 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 To jest schron dla psich maleństw. Duże ledwo się mieszczą w tych boksach. :-( Quote
Ati Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jest inforacja z dzisiaj, ze pies zostal adoptowany Quote
ata Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Dopiero 17 go będę mogła coś więcej napisać, ponieważ stały pracownik jest w tej chwili na urlopie. Quote
Rybc!a Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dziewczyny, przepraszam za zaśmiecanie wątku- ale może komuś potrzebny jest transport w okolicach drogi Elbląg-Konin, Elbląg-Poznań, Poznań-Trójmiasto, czy jakiekolwiek inne połączenie, które rozpoczęłoby się w okolicach Konina, a skończyło gdzieś na północy Polski? Nie ukrywam, że tym razem mi potrzebny jest transport do Konina :oops: I bardzo zależy mi na tym, bym się tam dostała- a jedyną okazją, jest transport jakiegoś psiaka w te regiony- wtedy zabrałby mnie mój tata.. Quote
agata51 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Przerażająca cisza! Hej, hej, jest tu kto? Quote
Recommended Posts