Jump to content
Dogomania

wyzlowaty, wychudzony mlody pies - Katarzynowo[wielkopolska] Wyadoptowany

Recommended Posts

Posted

tanitka napisał(a):
skoro on jest tak duży, to dałam go pod hasłem "eurodog" na forum zaprzęgowe, może tam go ktoś dostrzeże:roll:

dostrzec dostrzeże... ale eurodog to niepopularna jakoś rasa na zaprzęgowym forum a do miłośników takich psów trudno dotrzeć... adopcje trudne.i długotrwałe...wiem bo cały czas takim szukamy z Ati domów....

ta wys. w cm to wbrew pozorom ważna sprawa...

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga z fundacji animalia zainteresowała się psiurkiem. chce pokazać go koledze w pracy, ponoć będzie zainteresowany. trzymać kciuki!

jeśli pisak nie został jeszcze zmierzony to jutro mogę to zrobić. wybieram się do schronu w sprawe psiaka w typie collie. mieszkam niedaleko bo w strzałkowie.

Posted

kocyk napisał(a):
supergoga z fundacji animalia zainteresowała się psiurkiem. chce pokazać go koledze w pracy, ponoć będzie zainteresowany. trzymać kciuki!

jeśli pisak nie został jeszcze zmierzony to jutro mogę to zrobić. wybieram się do schronu w sprawe psiaka w typie collie. mieszkam niedaleko bo w strzałkowie.

hurrra...nareszcie będziemy mieli wyobrażenie o tym olbrzymie:evil_lol:

Posted

niuniek jest już lżejszy o jajeczka, właśnie zaczyna sie wybudzać po kastracji....:cool3:.
niestety w zamieszaniu pracownik zapomniał wymierzyć psiaka......

Posted

mozna wyslac psiaka do hotelu, ok 300 km
pierwszy miesiac oplacony, na kolejny<ne> potrzebne sa deklaracje
oraz wykombinowac trzebaby bylo dowoz ze schronu
choc po poprzedniej akcji nie wiadomo jak bedzie z wydaniem

Posted

Ati napisał(a):
pies ma ok 80 cm w klebie

Ati ciekawe ile to jest około ;)

Pracownik powiedział, że wyda psa jedynie, przyszłemu właścicielowi......

Posted

tak go wlasnie pomierzyl pracownik:) na okolo tej wysokosi
zawsze to juz cos
pies jest naprawde duzy
ale jak wydadza go tylko przyszlemu wlascicielowi- chyba w takim raze umowe jakas zobowiazujaca prawnie maja zamiar podpisac, to pozostaje tylko go oglaszac
inna dziewczyna z Wrzesni twierdzi, ze to dobre schronisko- Katarzynowo, psy maja opieke, sa wypuszczane na ten trawiasty wybieg, zeby sie wbiegac, ze dobudowane sa kolejne kojce- tylko nie wiem czy wieksze? dla tak duzych psow
czy ten schron prowadzi adopcje?

Posted

Ati - mogę napisać, że to czyste schronisko ... w boksach czyściutko, miski umyte a w nich czysta woda, jednak dziwi mnie , że jest w nim tak moło starych psów....
owszem boksy mają być dobudowane, ale na tej trawie, pośrodku boksów już istniejących:shake: a tereny na około mają ogromne......
podobno czasami jakieś psiaki są wypuszczane ale jak widać nasz wielkolud niestety nie..........
te boksy są mikroskopijne.....................

http://www.dogomania.pl/forum/f1169/katarzynowo-schronisko-zwierzaki-140958/?highlight=

Posted

Dziewczyny, przepraszam za zaśmiecanie wątku- ale może komuś potrzebny jest transport w okolicach drogi Elbląg-Konin, Elbląg-Poznań, Poznań-Trójmiasto, czy jakiekolwiek inne połączenie, które rozpoczęłoby się w okolicach Konina, a skończyło gdzieś na północy Polski?

Nie ukrywam, że tym razem mi potrzebny jest transport do Konina :oops:
I bardzo zależy mi na tym, bym się tam dostała- a jedyną okazją, jest transport jakiegoś psiaka w te regiony- wtedy zabrałby mnie mój tata..

• 3 weeks later...