Ati Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Panca sadze , ze zarezerwowac i omowic sprawe musisz osobiscie u tego pracownika w Katarzynowie, ktorego podala ata , tel.: 609 207 363 Quote
Panca Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 bardzo prosze kogos kto ma kontakt ze schroniskiem o rezerwacje psa - nie chcialbym sytuacji ze ktos go wezmie a moja znajoma juz sie nastawila Quote
Panca Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 przekaze telefon przyszlej wlascicielce tylko czy on bedzie wiedzial o jakiego psa chodzi?czy on ma jakis numer boksu albo inny identyfikator? Quote
ata Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 ja już prosiłam pracownika aby nie wydawał psa...., przekazałam też ,że przyszła włascicielka mieszka w Warszawie.... najlepiej byłoby aby osobiście zadzwoniła i potwierdziła, że pragnie zaadoptować psiaka tylko kombinuje transport... Quote
Panca Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 okey-dzieki powiedzialam Kasi ( przyszlej wlascicielce) ze ma zadzwonic do schroniska ale sie ciesze mowie Wam ze ten cudny pies bedzie moimm sasiadem:multi: Quote
kanna Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 :bigcool:przyłączam się do pląsów... a co z transportem ? Quote
Ati Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 pati_c odpisala- niedziela czy wam pasuje ten termin, bo trzeba jej odpowiedziec? Quote
Panca Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 super! zadzwonie do Kasi za jakas godzine i sie dowiem natychmiast napisze na forum czyli kolo 13 stej Quote
Ati Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Czekam na nr telefonu do Pati, bo tak bedzie lepiej rozmawiac i umawiac sie. Przekaze ci Panca na pv , i sobie dogadacie. Pati jest z Warszawy, wiec twoja kolezanka Kasia mam nadzieje , ze z nia pojedzie po psa. Bedzie zapewne trzeba sie zlozyc na koszt transportu. Quote
Ati Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 koszt transportu 220,- kto sie deklaruje wysle nr do przelewu Quote
Panca Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 jeszcze nie wiem jaka decyzja Kasi czy sama po psa przyjedzie czy zdamy sie na Pati ( Kasia ma zajety telefon a ja dopiero co wrocilam ze spotkania) napisze jak tylko bede wiedziala czyli za niedlugo:diabloti: Quote
Panca Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Kasia dzwonila do schroniska i Pan juz wie o wszystkim:) podalam jej telefon do Pati i teraz tylko czekam na szczegoly akcji:razz: w niedziele piesio bedzie juz w Warszawie:multi::multi::multi: Quote
Panca Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Kasia do niej zadzwoni choc wstepnie,niezaleznie od trtansportu platnego zalatwila sobie na niedziele kolege z ktorym pojedzie po psa ale jak sie dowiedziala ze istnieje mozliwosc transportu to stwierdzila ze woli ta opcje na pewno Was poinformuje na biezaco o wszystkim Quote
Ati Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 niezaleznie czy skorzystacie czy nie , zadzwoncie, zeby Pati uprzedzic o decyzji Quote
Panca Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 pies w poniedzialek bedzie wyciagniety bo w niedziele pracownik go nie wyda wszystko juz jest ustalone choc bylo kilka problemow - ale juz sie wyprostowalo:p mysle ze we wtorek pojade go poznac:multi: Quote
tanitka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Panca zrób zdjęcia, chcemy zobaczyć go w nowym domu!:lol: Quote
Panca Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 oczywiscie ze zrobie:razz:wieczorem bede dzwonic do nowej wlascicielki Kasi i na pewno napisze co sie dowiedzialam Quote
Panca Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 no niezla historia..dzwonila do mnie przed chwila Kasia i mowi ze Pati c pojechala do schroniska odebrac wyzelka i pan nie chce go wydac?!?!!?!najpierw mowil ze psa takiego nie ma a potem ze jakis pan chce go wziac?!?!po za tym powiedzial ze wlascicelka musi po niego sama przyjechac??? bardzo prosze o pilny kontakt bo doszlo do jakiegos nieporozumienia ktore nalezy szybko wyjasnic Quote
Panca Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 uffff..odetchnelam z ulga....piesek juz jest w drodze do Warszawy:multi::multi::multi:wiecej szczegolow podam pewnie wieczorem:cool3: Quote
Recommended Posts