maciaszek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Aaaaa... Ok :). To jak mi to nie umknie (teraz jestem w pracy, a pan zagadywał mnie jak byłam w domu) to podam Panu Twój numer telefonu. Chociaż może już do Ciebie trafił, bo kazałam mu kontaktować się z osobą, której namiary były w ogłoszeniu, czyli z luką1 (chyba), a luka przekierowywała ludziów do Ciebie :). Quote
Ziutka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 asiamm napisał(a):która? błońska pani Ania? Nie Asiu...nasza Pani Kasia z Sochaczewa :) Quote
Ziutka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 mamanabank napisał(a):czyli juz wykasować banerek z podpisu? Zdecydowanie wykasować :cool3: ja już to uczyniłam :loveu: Quote
Ziutka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Renata5 napisał(a):No coś Ty? Pani Kasia wzięła Nerusia?:loveu: :shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: No i sama powiedz czy zły dom mu się trafił :cool3: Quote
Lionees Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ziutka napisał(a):Nie Asiu...nasza Pani Kasia z Sochaczewa :) No coś Ty? Pani Kasia wzięła Nerusia?:loveu: Quote
Lionees Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ziutka napisał(a)::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: No i sama powiedz czy zły dom mu się trafił :cool3: Najlepszy:loveu::loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Renata5']Najlepszy:loveu::loveu::loveu: Broniła się :cool3: bardzo się broniła ale jak weszła na naszą stronę Fundacji : Aktualności - Fundacja na Rzecz Obrony Praw Zwierząt NERO to jej serce nie wytrzymało biduli :evil_lol: kiedy go zobaczyła :loveu: Quote
luka1 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Koniec dobrego> Nero wraca na dogo. Pies jest bardzo mądry , reaguje na komendy, jest bardzo cierpliwy do dzieci, ale uwielbia wiać. Skacze przez ogrodzenie i wedruje po wsi. Szukamy domu ogrodzonego płotem innym niż siatkowe!!! Quote
elmira Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 luka1 napisał(a):Koniec dobrego> Nero wraca na dogo. Pies jest bardzo mądry , reaguje na komendy, jest bardzo cierpliwy do dzieci, ale uwielbia wiać. Skacze przez ogrodzenie i wedruje po wsi. Szukamy domu ogrodzonego płotem innym niż siatkowe!!! O masz ci los. Nero ty dupek jesteś:lookarou: Quote
luka1 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 elmira napisał(a):O masz ci los. Nero ty dupek jesteś:lookarou: i to wielki dupek:cool3: Quote
halbina Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 a to feler.... westchnął seler... dog do mieszkania w bloku... czy on może zostawać w domu, nie demoluje? :roll: Quote
luka1 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Hm, nie wiem, ale to bardzo grzeczny pies. Do bloku? - chyba mieszkanie musiałoby być duże bo on jest ogromny Quote
halbina Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Luka1,dog w mieszkaniu nie biega... on sobie leżakuje głównie... od biegania ma spacery, jak jest wybiegany, to naprawdę wystarcza mu kanapa w domu (jeżeli chodzi o przestrzeń)... :p Quote
Glutofia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 a nie można podwyższyć ogrodzenia??? no chyba ze to nie jedyny powód.. Quote
sonia&me Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Albo może potrzebuje troche czasu.. Moja uciekała przez ok rok-nie dało się nigdzie wyjść. A teraz nie chce wychodzić nawet na spacer:evil_lol: Coś nie ma szcześcia do adpocji ostatnio:placz: Quote
luka1 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Glutofia napisał(a):a nie można podwyższyć ogrodzenia??? no chyba ze to nie jedyny powód.. co masz na myśli? Quote
andzia69 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Glutofia napisał(a):a nie można podwyższyć ogrodzenia??? no chyba ze to nie jedyny powód.. wystarczy być z nim jak jest na podwórku, wtedy raczej uciekać nie będzie....no chyba, że ona zostawał sam na sam ze sobą na zewnątrz to i się nudził i szukał wrażeń:razz: a on jest wykastrowany?:cool3: Halbinko - u mnie w klatce mieszka dog niem. w mieszkaniu 48 m2 i też nie sadzę, zeby był nieszczęśliwy:diabloti: wręcz sądzę, że to oni mogą być nieszczęsliwi, bo.....jak się odepchnie od ściany łapami to lądują na podłodze z wersalki w czasie snu:evil_lol: Quote
asiamm Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 dog to nie jest pies do mieszkania na podwórku :shake: wyobrażacie go sobie zimą chociażby w ocieplanej budzie? Quote
Ziutka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 asiamm napisał(a):dog to nie jest pies do mieszkania na podwórku :shake: wyobrażacie go sobie zimą chociażby w ocieplanej budzie? On nie mieszkał w budzie tylko w domu...ale jak tylko został wypuszczony na dwór to uciekał za posesję. Quote
luka1 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 nie może zostawać sam na dworze, nuda gna go w świat. Właściwie pani ciągle sie zastanawia jak przekonac go by nie wyłaził. Tak więc może jednak zostanie Quote
sonia&me Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Może uda się go nauczyć jakoś.. np ja robiłam tak z moją że czatowałam przy oknie:diabloti: i jak tylko widziałam że kombinuje to wybiegałam,ostrym tonem "Nie!!" i do domu.Za chwile znowu wypuszczam i tak dalej. Mi starczyły dwa dni i nude przerzuciła na zżeranie doniczek:cool1: Quote
halbina Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 andzia69 napisał(a): Halbinko - u mnie w klatce mieszka dog niem. w mieszkaniu 48 m2 i też nie sadzę, zeby był nieszczęśliwy:diabloti: wręcz sądzę, że to oni mogą być nieszczęsliwi, bo.....jak się odepchnie od ściany łapami to lądują na podłodze z wersalki w czasie snu:evil_lol: no właśnie, pies na pewno jest szczęśliwy, bo tak blisko pańciów... mam to samo z Inką... wielka rogówka... a jak tylko się kładę, to mój ogromny płetwal błękitny wpycha się między oparcie a mnie... i spycha mnie z poduszki... tyle że nie spadam, bo po drugiej stronie Platon i kilka tymczasowiczów... :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 dogi tylko i wylacznie do domu/mieszkania... nie ma nic przyjemniejszego dla doga niz uplasowac dupcie na kanapie a jeszcze lepiej na kolankach Pana. zaden pies nigdy nie powinien byc sam sobie na zewnatrz i nei miec co robic....minimum jak moja dziewczynka (Franka) postanowi wykopac caly trawnik i przywitac sie z Chinami a max to po prostu wyjdiez poznawac swiat.... Quote
Recommended Posts