Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaaa... Ok :). To jak mi to nie umknie (teraz jestem w pracy, a pan zagadywał mnie jak byłam w domu) to podam Panu Twój numer telefonu. Chociaż może już do Ciebie trafił, bo kazałam mu kontaktować się z osobą, której namiary były w ogłoszeniu, czyli z luką1 (chyba), a luka przekierowywała ludziów do Ciebie :).

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
No coś Ty? Pani Kasia wzięła Nerusia?:loveu:

:shiny::shiny::shiny::shiny::shiny:

No i sama powiedz czy zły dom mu się trafił :cool3:

Posted

Koniec dobrego> Nero wraca na dogo.
Pies jest bardzo mądry , reaguje na komendy, jest bardzo cierpliwy do dzieci, ale uwielbia wiać. Skacze przez ogrodzenie i wedruje po wsi.
Szukamy domu ogrodzonego płotem innym niż siatkowe!!!

Posted

luka1 napisał(a):
Koniec dobrego> Nero wraca na dogo.
Pies jest bardzo mądry , reaguje na komendy, jest bardzo cierpliwy do dzieci, ale uwielbia wiać. Skacze przez ogrodzenie i wedruje po wsi.
Szukamy domu ogrodzonego płotem innym niż siatkowe!!!

O masz ci los.

Nero ty dupek jesteś:lookarou:

Posted

Luka1,dog w mieszkaniu nie biega... on sobie leżakuje głównie... od biegania ma spacery, jak jest wybiegany, to naprawdę wystarcza mu kanapa w domu (jeżeli chodzi o przestrzeń)... :p

Posted

Albo może potrzebuje troche czasu.. Moja uciekała przez ok rok-nie dało się nigdzie wyjść. A teraz nie chce wychodzić nawet na spacer:evil_lol: Coś nie ma szcześcia do adpocji ostatnio:placz:

Posted

Glutofia napisał(a):
a nie można podwyższyć ogrodzenia??? no chyba ze to nie jedyny powód..

wystarczy być z nim jak jest na podwórku, wtedy raczej uciekać nie będzie....no chyba, że ona zostawał sam na sam ze sobą na zewnątrz to i się nudził i szukał wrażeń:razz:

a on jest wykastrowany?:cool3:

Halbinko - u mnie w klatce mieszka dog niem. w mieszkaniu 48 m2 i też nie sadzę, zeby był nieszczęśliwy:diabloti: wręcz sądzę, że to oni mogą być nieszczęsliwi, bo.....jak się odepchnie od ściany łapami to lądują na podłodze z wersalki w czasie snu:evil_lol:

Posted

asiamm napisał(a):
dog to nie jest pies do mieszkania na podwórku :shake:
wyobrażacie go sobie zimą chociażby w ocieplanej budzie?

On nie mieszkał w budzie tylko w domu...ale jak tylko został wypuszczony na dwór to uciekał za posesję.

Posted

nie może zostawać sam na dworze, nuda gna go w świat. Właściwie pani ciągle sie zastanawia jak przekonac go by nie wyłaził. Tak więc może jednak zostanie

Posted

Może uda się go nauczyć jakoś.. np ja robiłam tak z moją że czatowałam przy oknie:diabloti: i jak tylko widziałam że kombinuje to wybiegałam,ostrym tonem "Nie!!" i do domu.Za chwile znowu wypuszczam i tak dalej. Mi starczyły dwa dni i nude przerzuciła na zżeranie doniczek:cool1:

Posted

andzia69 napisał(a):

Halbinko - u mnie w klatce mieszka dog niem. w mieszkaniu 48 m2 i też nie sadzę, zeby był nieszczęśliwy:diabloti: wręcz sądzę, że to oni mogą być nieszczęsliwi, bo.....jak się odepchnie od ściany łapami to lądują na podłodze z wersalki w czasie snu:evil_lol:

no właśnie, pies na pewno jest szczęśliwy, bo tak blisko pańciów... mam to samo z Inką... wielka rogówka... a jak tylko się kładę, to mój ogromny płetwal błękitny wpycha się między oparcie a mnie... i spycha mnie z poduszki... tyle że nie spadam, bo po drugiej stronie Platon i kilka tymczasowiczów... :evil_lol:

Posted

dogi tylko i wylacznie do domu/mieszkania... nie ma nic przyjemniejszego dla doga niz uplasowac dupcie na kanapie a jeszcze lepiej na kolankach Pana. zaden pies nigdy nie powinien byc sam sobie na zewnatrz i nei miec co robic....minimum jak moja dziewczynka (Franka) postanowi wykopac caly trawnik i przywitac sie z Chinami a max to po prostu wyjdiez poznawac swiat....