Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie. Kolejna dozia bieda :( w przyszłym tygodniu rusza nasza nowa strona adopcyjna,umieścimy tam Nera. Problem w tym, że nie widać tych walących drzwiami i oknami.... od dłuższego czasu nie zgłasza się nikt chętny na adopcje. Ci którzy wcześniej się deklarowali, albo już mają adoptanta albo zamilkli...
Mam jednak nadzieję, że ten piękny pies znajdzie tak cudowny dom jak Oskar z palucha...

Posted

andzia69 napisał(a):
w razie gdyby chętni walili drzwiami i oknami dajcie mi znać...mamy w Kielcach 1,5 r dozia płaszczowego...

Andzie to podaj swoje namiary Luce i będzie odsyłać do Ciebie jak coś bo teraz wychodzi nam ogłoszenie w Wyborczej i może będą dzwonić to będzie odsyłać ;)

Posted

[quote name='luka1']Zbieram numery do ludzi którzy dzwonią w spr. doga gdzie przekierowywać?????

Andzia...:mad:
[SIZE=2]gdzie jesteś ? :mad:

Posted

[quote name='luka1']Zbieram numery do ludzi którzy dzwonią w spr. doga gdzie przekierowywać?????A to znaczy, że Nero ma już dom? :)
Ściągać ogłoszenia?

Andziu, oto gg pana, który zagadał mnie w sprawie Nero: 7727599

Posted

Nero jutro jedzie do nowego domu. Chyba bedzie miał najlepiej jak może miec taki pies. Nie dość że lubią psy to jeszcze się na nich znają :evil_lol:

Posted

w sprawie "mojego" dozia wysłałam e-mail do p. Cedro z kontaktów od Luki1 - odpisała od razu, ze chetnie by go wzięła i czy musiałaby podjechać do Kielc po niego...jak jej zadałam kilka pytań, powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej to jak na razie się nie odezwała...poczekamy...

jest też zainteresowana rodzina z Kielc...zobaczymy

Cieszę się, ze Neruś będzie miał domek!:p

Posted

andzia69 napisał(a):

Neruś niedługo wyrusza po nowe życie :lol: jego nową Panią będzie nasza weterynarz :cool3:

Posted

Ziutka napisał(a):
Neruś niedługo wyrusza po nowe życie :lol: jego nową Panią będzie nasza weterynarz :cool3:

W lepsze ręce chłopak nie mógł trafić:evil_lol: Strasznie się cieszę:multi:

Posted

andzia69 napisał(a):
w sprawie "mojego" dozia wysłałam e-mail do p. Cedro z kontaktów od Luki1 - odpisała od razu, ze chetnie by go wzięła i czy musiałaby podjechać do Kielc po niego...jak jej zadałam kilka pytań, powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej to jak na razie się nie odezwała...poczekamy...

jest też zainteresowana rodzina z Kielc...zobaczymy

mam nadzieję, że się jeszcze odezwą, a dokąd z Kielc miałby pojechać?

Posted

mamanabank napisał(a):
mam nadzieję, że się jeszcze odezwą, a dokąd z Kielc miałby pojechać?

odezwała się pani...jest az z Nowogardu woj. zachodniopomorskie...zobaczymy co z tą rodziną w Kielcach - przynajmniej na miejscu...jeśli nic z tego domku nie wyjdzie to będzie potrzebny ktos z okolicy Nowogardu do wizyty - nie wiem czy jest tu ktoś z tych okolic...