CoolCaty Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Baksio przyjechał do mnie z przytuliska w Boguszycach. Warunki sa tam tragiczne. Większość psów jak tam trafi, to zostaje do śmierci w chorobach, brudzie, smrodzie, jedząc tylko kurze łapki i kurze główki. Baksio jakby oparł się temu wszystkiemu. Jest psem towarzyskim, kochanym i słodkim. Koty nie robią na nim wrażenia. Nawet kocie łapki w ruchu, syczenie i prychanie nie zwraca uwagi Baksia w ogóle. Baksio pcha się do łózka, rozdaje całuski, kręci pupką. Jest boski!!!! Baksio lma dwa lata. Jest zaszczepiony i odrobaczony, na dniacg będzie kstrowany. Oto on: Szukam dla Baksia najlepszego domu pod słońcem. Może znacie kogoś, kto marzy o bokserku? Quote
AgaiTheta Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 CoolCaty próbuję się do Ciebie dodzwonić od dwóch dni i mi się nie udaje. Jak będziesz mogła puść mi sygnał: 509270205 Quote
CoolCaty Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 AgaiTheta, dziękuje - rozmawiałam już z Panią, która ewentualnie mogłaby dac dom Baksiowi. Mam bardzo, bardzo pozytywne wrażenia. Jesteśmy umówione na telefon jak dzieciaczki u pani wyzdrowieją i spotkanie z Baksiem. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc. Będę informowac na bieżąco jak się sprawy mają. Quote
AgaiTheta Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Trzymam kciuki, mi też Pani bardzo się podoba :) Quote
CoolCaty Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 A jednak Pani nie wytrzymała i dziś... ... No i pojechał Baksiula. Nowi Duzi Baksiolotka mieli boksera, którego adoptowali ze schroniska. Miał na imię Jaskier i wzięli go mimo, że miał 8 lat i zdiagnozowaną nosówkę. Jaskier dożył 13 lat. Pokonał go nowotwór kości. Baksio zamieszka nad Zalewem Sulejowskim, w domu z 1500 metrowym ogrodem. Do towarzystwa bedzie miał 3 koty i dwa psiaki - wszystkie przygarnięte biedy. Baksio przywitał nowych państwa kręcąc dupeczką i rozdając całuski. Najmłodszego człowieczka - 7 miesięcznego synusia wycłował po buziulce, a mały zachwycony wpatrzywał się w psisko jak zaczarowany. Nowi duzi są instruktorami spadochroniarstwa. Może Baksio dostanie swój spadochronik :lol: Quote
AgaiTheta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Strasznie się cieszę, Pani od razu mi się spodobała :loveu: SUPER!! Quote
kwiatek82 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To cudowne wieści !!! Baksio życzę szczęśliwego życia ! Quote
Recommended Posts