Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eh... Dorka się nam pochorowała... jednak jej nie wysterylizowali ;/ tylko jajniki podwiązali i biedna ma teraz ropo-macicze zapalenie :( i to w te okropne upały... jak się ją uda jakoś podleczyć jedzie na całkowitą sterylizację dla własnego dobra....

Posted

Co za konowal, ja sterylizowal, :mad: kto w XXI wieku podwiazuje suce jajnki, :crazyeye: etyka jak dobrze ze suczyna do was trafila i ze zauwazyliscie ze ma ropomacicze, przeciez nawet mogla odejsc z tego swiata. :-(

Posted

Ja wiem który to konował podwiązuje jajniki....:angryy:
Ada-jeje, czy suczka nie mieszkała wcześniej w Trzebini?

Chwała Wam za czujność! Z ropomaciczem nie ma żartów, nieraz to kwestia godzin...
Jestem pełna uznania, jak udaje się Wam to wszystko ogarnąć, i to w najdrobniejszym nawet szczególe, całe olbrzymie gospodarstwo i wszystkie sprawy... Podziwiam :loveu:

Posted

Nie przypominam sobie zeby facio mowil cos o Trzebini. :shake: ale nie zdziwilo by mnie to wcale. Z trzebinskim Um tez jest przeciez horror. Jak sie okazalo to w calym starostwie chrzanowskim najwiecej osob jest zatrudnionych w UM Trzebinia, (nawet pisala o tym gazeta krakowska) pomimo ze jest tam najwiecej urzedasow, to wedlug mojej oceny i tak najmniej wydajni umyslowo. :angryy:

Posted

dobrze że my mamy dobrego znajomego weterynarza który naszą babcię Dorę operował (wycinał jej guza) i od razu podał jej zastrzyki... teraz to dużo mycia mamy bo bardzo z niej "cieknie" i męczy się z gorączką przy tych upałach biedna jest... ale jesteśmy dobrej myśli że będzie wszystko oki z sunią

• 6 months later...