Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daria_13 napisał(a):
Jaki Kapri ma stosunek do innych piesków?. Mam DT dla niego, ale jest tam 7 miesięczna dalmatka dlatego to takie ważne. DT jest na czas nie określony, darmowe

maciaszek ma pewnie zapisane w kajecie, więc czekamy ;) :multi:

Posted

__Lara napisał(a):
maciaszek ma pewnie zapisane w kajecie, więc czekamy ;) :multi:
Maciaszek nawet dzwoniła w tej sprawie dziś do schronu, ale niestety wieści nie są pomyślne... Dobek nie bardzo lubi inne psy, panie odradzały dawanie go do domku, w którym jest jakiś psiak.
W razie czego mam numer telefonu do tego dt. Może inny psiak skorzysta? _Laro, dałabyś radę się tym zająć, proooszęęę :modla:? Ja nie wyrabiam już nieco. Dziś zaledwie 9 godzi poświęciłam na zrobienie rozliczenia w pierwszym, poście katowickiego wątku (rozliczenie od początku istnienia kat. konta...).

Posted

WIEWIÓRKA - tzymaj miejsce - dziewczyny są cały dzień na akcji w katowickiej Silesii - wieczorkiem odezwą się w tej sprawie - dzwoniły do mnie żeby cię poinformować :p

Posted

maciaszek napisał(a):
Maciaszek nawet dzwoniła w tej sprawie dziś do schronu, ale niestety wieści nie są pomyślne... Dobek nie bardzo lubi inne psy, panie odradzały dawanie go do domku, w którym jest jakiś psiak.
W razie czego mam numer telefonu do tego dt. Może inny psiak skorzysta? _Laro, dałabyś radę się tym zająć, proooszęęę :modla:? Ja nie wyrabiam już nieco. Dziś zaledwie 9 godzi poświęciłam na zrobienie rozliczenia w pierwszym, poście katowickiego wątku (rozliczenie od początku istnienia kat. konta...).

Maciaszku, ok, zajmę się tym ;) napisałam już do Wiewiórki - mogę dowieźć Franię do centrum Katowic/ Sosnowca - prosiłabym jednak wtedy o zwrot kosztów za bilety, bo u mnie krucho z kasą :roll:

Posted

Niestety nie mam dobrych wieści...
Dobek został dziś rano uśpiony.
Od momentu przybycia do schronu nie bardzo chciał jeść. Dzisiaj rano kompletnie stracił formę. Rozjeżdżał się, nie mógł ustać, a do tego (i to był główny powód uśpienia) wysiadł mu kręgosłup. Głowa mu kompletnie leciała, jakby nie miała się na czym trzymać, jakby była zamiast na szyi, na szmacianym kawałku :(.
Ponieważ dziś wet miał być dopiero po południu, to pracownicy schronu wsadzili dobka do samochodu i zawieźli na Brynów. Tam go oglądnięto i zadecydowano o uśpieniu, ażeby się nie męczył :(
:(

Posted

maciaszek napisał(a):
Niestety nie mam dobrych wieści...
Dobek został dziś rano uśpiony.
Od momentu przybycia do schronu nie bardzo chciał jeść. Dzisiaj rano kompletnie stracił formę. Rozjeżdżał się, nie mógł ustać, a do tego (i to był główny powód uśpienia) wysiadł mu kręgosłup. Głowa mu kompletnie leciała, jakby nie miała się na czym trzymać, jakby była zamiast na szyi, na szmacianym kawałku :(.
Ponieważ dziś wet miał być dopiero po południu, to pracownicy schronu wsadzili dobka do samochodu i zawieźli na Brynów. Tam go oglądnięto i zadecydowano o uśpieniu, ażeby się nie męczył :(
:(

Biedak :( a wiadomo co to konkretnie było? jakaś choroba? :( :placz:

Posted

__Lara napisał(a):
a wiadomo co to konkretnie było? jakaś choroba? :( :placz:
Nie wiem. W schronie też nie wiedzieli dokładnie. Czekali na popołudniową wizytę wetki, żeby się dowiedzieć.