sprytka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 :laola: Hi,hi urodził sie mój piesek, mały beagle! za jakies dwa miesiace bedzie u mnie. Moze jakies propozycje co do imienia? Quote
anabelka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Gratualcje. Sama niedawno to przezywalam. Bardzo fajnie jest tak czekac, liczyc dni i patrzec jak maluch rosnie, przynajmniej na zdjeciach. :new-bday: Quote
aga1215 Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 sprytka napisał(a)::laola: Hi,hi urodził sie mój piesek, mały beagle! za jakies dwa miesiace bedzie u mnie. Moze jakies propozycje co do imienia? a na jaką literę jest ten miot? będzie łatwiej coś wymyslić :P Quote
Agasia Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Super Super gratluje :D Wlasnie na jaka literke :> Quote
sprytka Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Szkoda gadac, miot jest na litere J !!! Chyba nigdy nic nie wymysle...? Quote
puz Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 e tam wymyslisz piesek czy suczka napisz to wysle pare propozycji Quote
sprytka Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 piesek czy suczka napisz to wysle pare propozycji Piesek, J to wyjatkowo niewdzieczna litera....zreszta J bedzie tylko w rodowodzie, domowe imie bedzie pewnie inne :lol: Quote
aga1215 Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='sprytka']piesek czy suczka napisz to wysle pare propozycji Piesek, J to wyjatkowo niewdzieczna litera....zreszta J bedzie tylko w rodowodzie, domowe imie bedzie pewnie inne :lol: może coś odpowiedzniego znajdziesz: http://www.dogomania.pl/imona_psow.php Quote
malko Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 J w pisowni, a fonetycznie dż. Znacznie większy wybór. :D Quote
sprytka Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 J w pisowni, a fonetycznie dż. Znacznie większy wybór. Uwierz mi niewiele to ułatwia.. :lol: ale to tylko imie do rodowodu, w domu bedzie nazywał sie inaczej! Quote
malko Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Jambo, Jerry, Jordan, Judo, Junior. Fakt, rzeczywiście trudna litera. Quote
aga1215 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Sprytka, czy nic z nie znalazłaś na tej ogromniastej liście imion, same na "J" :niewiem: http://www.dogomania.pl/imiona/a-z/j.php oto kilka z nich: Junior, Juror, Jowisz, Jager, Jakkie, Jambi, James, Jamoke, Jangle, Janis, Jano, Jantar, Janus, Jarmo, Jason, Jasper, Jasyr, Jazmin, Jewel, Jimboy, Jingo, Joker, Jokester, Juhas, Jumbo, Jumb, Jumper, Juno, Jupiter powodzenie w poszukiwaniach, napisz, co wybrałaś :P a nie zapomnij o fotkach :P Quote
sprytka Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 Nie no jakos nic mi sie nie podoba z tej listy...chyba po prostu nie lubie litery J... ale Jukon nawet niezle bede myslec dalej dzieki Quote
Sabina1 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Witaj! Wyszło mi z wyliczeń, że Twój pieseczek ma jakieś 2 tygodnie ? Wybrałaś już imię? Ciekawa jestem, czy widziałaś go, tzn, czy zamówiony jest jakiś piesek z tego miotu, czy konkretnie wybrany już po urodzeniu? Quote
sprytka Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 sabina1 napisał(a):Witaj! Wyszło mi z wyliczeń, że Twój pieseczek ma jakieś 2 tygodnie ? Wybrałaś już imię? Ciekawa jestem, czy widziałaś go, tzn, czy zamówiony jest jakiś piesek z tego miotu, czy konkretnie wybrany już po urodzeniu? Zaraz przed Wielkanoca jedziemy wybrac naszego urwisa! Miot liczy 4 suczki i 3 pieski. Bedziemy wybierac sposrod trojki chlopakow, juz sie nie moge doczekac! :lol: Quote
Tora Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 A Jantar? :> Chociaż ja jakbym miała beagle'a to dałabym mu na imię Fuks (wiem, że to nie na J ;) :lol:) Quote
sprytka Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 Tora, powiem ci ze tez sie zastanawiam nad Fuksem mimo ze to nie na J....J ma byc tylko w rodowodzie czyli tak naprawde moge go nazwac jak mi sie podoba :lol: pozdrawiam! Quote
Hania Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Zawsze możesz go nazwać "Jaki Fuks" . Na tej zasadzie myśmy mieli w hodowli psa o imieniu "Ten Szczęściarz" Quote
Recommended Posts