Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sprytka napisał(a):
:laola: Hi,hi urodził sie mój piesek, mały beagle! za jakies dwa miesiace bedzie u mnie. Moze jakies propozycje co do imienia?

a na jaką literę jest ten miot? będzie łatwiej coś wymyslić :P

Posted

piesek czy suczka napisz to wysle pare propozycji

Piesek, J to wyjatkowo niewdzieczna litera....zreszta J bedzie tylko w rodowodzie, domowe imie bedzie pewnie inne :lol:

Posted

J w pisowni, a fonetycznie dż. Znacznie większy wybór.

Uwierz mi niewiele to ułatwia.. :lol: ale to tylko imie do rodowodu, w domu bedzie nazywał sie inaczej!

Posted

Sprytka, czy nic z nie znalazłaś na tej ogromniastej liście imion, same na "J" :niewiem: http://www.dogomania.pl/imiona/a-z/j.php
oto kilka z nich:
Junior, Juror, Jowisz, Jager, Jakkie, Jambi, James, Jamoke, Jangle, Janis, Jano, Jantar, Janus, Jarmo, Jason, Jasper, Jasyr, Jazmin, Jewel, Jimboy, Jingo, Joker, Jokester, Juhas, Jumbo, Jumb, Jumper, Juno, Jupiter
powodzenie w poszukiwaniach, napisz, co wybrałaś :P a nie zapomnij o fotkach :P

Posted

Witaj!
Wyszło mi z wyliczeń, że Twój pieseczek ma jakieś 2 tygodnie ? Wybrałaś już imię? Ciekawa jestem, czy widziałaś go, tzn, czy zamówiony jest jakiś piesek z tego miotu, czy konkretnie wybrany już po urodzeniu?

Posted

sabina1 napisał(a):
Witaj!
Wyszło mi z wyliczeń, że Twój pieseczek ma jakieś 2 tygodnie ? Wybrałaś już imię? Ciekawa jestem, czy widziałaś go, tzn, czy zamówiony jest jakiś piesek z tego miotu, czy konkretnie wybrany już po urodzeniu?

Zaraz przed Wielkanoca jedziemy wybrac naszego urwisa! Miot liczy 4 suczki i 3 pieski. Bedziemy wybierac sposrod trojki chlopakow, juz sie nie moge doczekac! :lol:

Posted

Tora, powiem ci ze tez sie zastanawiam nad Fuksem mimo ze to nie na J....J ma byc tylko w rodowodzie czyli tak naprawde moge go nazwac jak mi sie podoba :lol:
pozdrawiam!