Jump to content
Dogomania

Galeria gończych polskich (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

CZEŚNIK Herbu Węszynos

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: no ładnie... lóżeczko.... od razu widac ze "rozpieszczona bestia"! :lol: ..... ale moj gonczy TEŻ (!) i to zapewne jeszcze bardziej! Sunia jest ślicznosci.

Guest Kamcia_14
Posted

śliczna czekoladka :D
a ten drugi gończak to kto??

witaj czerta nie zauważyłam,że do nas dołączyłaś :o :D

Guest Kamcia_14
Posted

już wiem już wiem sorry gapa jestem :oops:

Posted

ja tu bylam juz dawno tylko haslo do nicka zgubilam :P musialam nowe konto zrobic ;) a ten drugi gonczy to Horda Wedrowiec Do Switu (po Balsaminie GP) Ją ma moja kolezanka i to byl pierwszy spacerek Czerty do psow ;) a mam jeszcze bystra olfactus, jej zdjecia sa gdzies wczesniej w tej galerii. A lozko nie moje, kolezanki, ale faktycznie rozpieszczam strasznie mala, tylko jak tu takie berbecia nie rozpiscic??

Guest Kamcia_14
Posted

Cześnik Czujny i Czuwaj Herbu Węszynos

Posted

Dziś Porter ma swoje "półurodziny". Z okazji ukończenia przez moje zwierzę 6 miesiąca życia umieszczam kilka fotek z naszego ostatniego spaceru z Bronowic Nowych do Mydlnik.

Posted

hej Mateusz Porter super sie prezentuje , my co dzień rano wedrujemy o 6 na błonia i po południu jedzimy albo do rzaski, niepołomic lub znowu na błonia, pozdrawiam po sasiedzku :lol:

Posted

Nie wiem gdzie Porter spaceruje rano, bo to "działka" rodziców8). Ja go wyprowadzam później. Zazwyczaj na "alejki" (vel park miejski Młynówka Królewska), a czasami gdzies na pogranicze, lub poza granice miasta.

pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkich dogomaniaków.
Od niedawna jestem znów szczęśliwą posiadaczką psiny - tym razem to maleńka gończaczka i dlatego przedstawiamy się na tym forum.
Nie za bardzo radzę sobie z wklejaniem fotek,więc proszę wybaczyć uchybienia.
http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=44044&zid=534529&r=0
To Salma vel Samba KłusującaSfora, ur.18.05.2005, córeczka Lutni i Nelsona Rumcajsowe Obejście.
Pozdrawiamy - AnnaP i Salemka

Posted

witamy na forum nowego gończarza miło nam :D
ale coś mi się twoje zdjęcia nie wyświetlają :-?
ja jestem właścicielką dwóch ogarów JAGI Ogarusy i IDOLA BURZANA z Rydzyńskiego Lasu

Posted

Witam serdecznie nowego członka Kłusującej Sfory. Przyrodnią siostrę (po Nelsonie - ten sam tato) i ciotkę (po Lutni - babka Opusa) wita OPUS K.S.

A tak wyglada Szabla siostra Samby(Salmy) :lol:

powyższe fotki z konkursu tropowców Chrzelice 05 ( z zeszłego tygodnia)

A tak Nelson (nasz tata) w październiku z Jar (też konkurs myśliwski)

Posted

A ponieważ to galeria GP

To jeszcze pierwszy raz chyba pokazywany ORLIK K.S. (brat OPUSA) po prawej stronie i PAR FORCE (Lutnia, Nelson) po lewej

i najstarszy z hodowli obecny na konkursie MAUR K.S (babka - Lutnia)

Posted

Żaneta napisał(a):
przepraszam za ciekawość ale co to za ogar na ostatnim zdjęciu?

Jeżeli dobrze rozpoznaję to HARFA z Mazowieckich Łąk

Posted

musia czy ten inny ogar to przypadkiem nie jest z Tymbarku bo wydaje mi się że go znam :wink:
a HARFA ma taką śliczną sylwetkę , czy ona przypadkiem nie jest z okolic Limanowej ?:P a moja sunia nie ma takiej i nigdy nie miała ,znowu gruba :x

Posted

musia napisał(a):
Na pierwsze TAK
Na drugie NIE WIEM

DZIĘKUJE :D choć tego pierwszego to byłam pewna , a jeśli chodzi o drugie to wydaje mi się że znam tego gościa z HARFĄ ale może ktoś inny się wypowie

Posted

Witam,
gończaczki i ogaruski piękne. Z przyjemnością zobaczyłam siostrzyczkę Szabelkę. Jesli to nie jest tajemnicą, to chętnie poznałabym jej właściciela/kę. My pojawimy się w niedzielę we Wrocławiu, więc mam nadzieję, że zostanę wraz z Salmą dopuszczona do doborowego towarzystwa gończakowo-ogarowego. Sorki, że moje zdjęcia się nie wyświetlają - popracuję nad tym. Pozdrawiam - AnnaP.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...