Jump to content
Dogomania

Galeria gończych polskich (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihi, ona pozowanie ma we krwi chyba, zawsze robi dziwne minki na hasło uwaga fotka :)

ale z tych ważniejszych rzeczy to Dominika nigdy nie zrobiła krzywdy żadnemu naszemu zwierzęciu, maluszki delikatnie głaska i przytula

starsze zwierzęta codziennie karmi suchą karmą (;) podaje po jednym groszku) karmi rodzynkami szynszyla

przypomina żeby nalać mleka kiciowi

Posted

weszynoska napisał(a):
...starsze zwierzęta codziennie karmi suchą karmą (;) podaje po jednym groszku) ...

Jakbym czytała o mojej Gabiśce :lol:
I tak pies uczy się cierpliwości :lol: Początkowo jak Gabi karmiła w ten sposób Kumpla to on tańczył wokół niej ze zniecierpliwienia, teraz czeka cierpliwie :p (Napiszę jednak, że tak podaj mu tylko nagrody żeby nie było, że się znęcamy nad psem ;) , posiłki główne je bez pomocy córy :cool3: )
To geny hodowcy Dominiczka wyssała z mlekiem :razz:

• 2 weeks later...
Posted

Ja tez sie pisze na wycieczke do małych Amberków wczoraj wprzelocie widziałam sie z Babcia weszynosków ............

Posted

Jesli to ma być KONTROLA to tylko niespodziewana!!!!!
Wiem ze obecnie preferuje się "kontrole zapowiedziane" w każdej sferze dzialaności ale moj PESEL nie jest trendy, wiec... BABCIU "żyj w niepewnosci" a adrenalinka dobrze konserwuje urodę - hihihihi!

Posted

malgosia_1 napisał(a):
Moze bedzie wielkie zdziwienie jak dogadam sie z Amberkowa i w lipcu wpadniemy na "kontrole"! hahaha...

Amberkowa jest ZA!! Tylko kiedy??

Posted

amberek napisał(a):
Amberkowa jest ZA!! Tylko kiedy??

jesli to ma byc niespodzianka to musimy sprawe obgadac na priv!!!!!!!!! Niech sie Babcia Beatka "podenerwuje" hahaha...... w koncu musimy sprawdzic czy naszym wnukom i prawnukom nie dzieje sie krzywda!!!!!

Posted

malgosia_1 napisał(a):
jesli to ma byc niespodzianka to musimy sprawe obgadac na priv!!!!!!!!! Niech sie Babcia Beatka "podenerwuje" hahaha...... w koncu musimy sprawdzic czy naszym wnukom i prawnukom nie dzieje sie krzywda!!!!!

Ja już raz byłam, widziałam i naszym maluchom NIC złego się nie dzieje, cała rodzinka pilnuje, dogląda i pielęgnuje :) Maluszki są urocze, rosną jak na drożdżach, a dziś kończą 4 tygodnie ;)

Posted

KUMPELka napisał(a):
:loveu: Jakie słodkie maleństwa

Kumpelko!!! Widzę, że jesteś z Żor, a jeden nasz mały Węszynosek będzie mieszkać w Żorach :) Skontaktujemy Cię z właścicielami i będziemy mieli prośbę o mobilizację właścicieli na spacery, wystawy i konkursy :)
Pozdrawiam

Posted

amberek napisał(a):
Ja już raz byłam, widziałam i naszym maluchom NIC złego się nie dzieje, cała rodzinka pilnuje, dogląda i pielęgnuje :) Maluszki są urocze, rosną jak na drożdżach, a dziś kończą 4 tygodnie ;)

"Oko Babcine" jest na pewno "tuczące", ale "Oko Prababki" jeszcze bardziej... haha...

Posted

no ładnie :lol: chyba trzeba będzie nowy temat założyć :lol:

ale skoro to galeria to lecę ze zdjęciami żeby nie było że tylko gadamy
umiemy się już bawić

ale jak bardzo gorąco to najczęściej spimy pod drzewkiem

teraz idę je pozbierać do domu bo będziemy kosić a dla takich maluchów kosiarka to chyba jeszcze za straszne urządzenie ;)

Posted

amberek napisał(a):
Kumpelko!!! Widzę, że jesteś z Żor, a jeden nasz mały Węszynosek będzie mieszkać w Żorach :) Skontaktujemy Cię z właścicielami i będziemy mieli prośbę o mobilizację właścicieli na spacery, wystawy i konkursy :)
Pozdrawiam

My, z przyjemnością zaopiekujemy się małym gończusiem w Żorach :multi:
Tylko amberku, w Żorach jest już jeden młody gończy, nie było jednak jeszcze okazji żeby pogadać :roll: i spytać z jakiej hodowli - czy to też od Ciebie??

Posted

KUMPELka napisał(a):
My, z przyjemnością zaopiekujemy się małym gończusiem w Żorach :multi:
Tylko amberku, w Żorach jest już jeden młody gończy, nie było jednak jeszcze okazji żeby pogadać :roll: i spytać z jakiej hodowli - czy to też od Ciebie??

Witaj!!!
BArdzo się cieszę, że weźmiecie małego gończusia pod swoje skrzydła :) Gończuś będzie w Żorach dopiero w drugiej połowie lipca. Napewno dam znać :)
Pozdrawiam

Posted

małgosiu pomalutku ;) przyjemności ttrzeba dawkować :lol:

DUKAT Herbu Węszynos

nie będzie w Warszawie, tylko w Tarnobrzegu ale u suuuuper ludzi ( zdradzę tajemnicę-będzie pływał na jachcie)

Posted

Piękne maluchy!!! Dora szczególnie mi się podoba z tej trójki rodzeństwa... :loveu: I jestem okropnie ciekawa reszty :loveu: Zdjęęęęciiaaa proooszę!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...