nel Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Po wstawieniu obrazka wydawalo mi sie, ze wszystki jest ok, ale teraz widze ze zadne zdjecie sie nie zalaczylo. Czy mozecie mi napisac, jak Wy zalaczacie Wasze zdjecia? Dzieki.
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 nel ja widzę siedzącego gończuszka :loveu: Co to za pies? To ja przy okazji przypominam o istnieniu UNY Hulaj Dusza: Pozdrawiam Marysia i Una
Hania Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']nel ja widzę siedzącego gończuszka :loveu: Co to za pies? Jak Ty to robisz, że widzisz? Ja nic nie widzę :placz::placz::placz: A o istnieniu Uny pamiętamy :loveu:
nel Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Juz sama nie wiem, jak to dziala... Dzisiaj zdjecie znowu sie pokazuje. A na zdjeciu moja wielka milosc, Nelik, ktory w przyszlym tygodniu skonczy 8 miesiecy i dzisiaj rano 1 raz podniosl nozke! :multi: Pozdrawiam!
JinnyAl Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 nel napisał(a):Juz sama nie wiem, jak to dziala... Dzisiaj zdjecie znowu sie pokazuje. A na zdjeciu moja wielka milosc, Nelik, ktory w przyszlym tygodniu skonczy 8 miesiecy i dzisiaj rano 1 raz podniosl nozke! :multi: Pozdrawiam! U mnie zdjęcia nie było widać i nie widać nadal. A podniesienia nóżki serdecznie gratuluję. Wyrósł Ci 100% samiec :) Teraz czekają Cię następne atrakcje - pierwsze obsikane koło od samochodu sąsiada itp :cool3: :loveu:
Ziółkowa Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ja tez nic nie widzę :placz: Maryś, zdradź nam tajemnicę jak Ty to robisz,ze widzisz! :mad:
nel Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 No to ja juz nic nie rozumiem! :-( To jak zalaczac te zdjecia, zeby wszyscy je widzieli? Prosze, napiszcie dokladnie, jak Wy to robicie?
musia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 1. Wejdź na strone http://www.imageshack.us/ 2. Klikasz "Przeglądaj", wybierasz zdjęcie ze swojego komputera, klikasz "otwórz" 3. Wciskasz ikonkę "Host it!", kopiujesz link pierwszy pod zdjęciem np. [I M G]http://img102.exs.cx/img102/3735/Zima1.jpg[/ I M G] 4.Wklejasz w post i gotowe oto przykład
malgosia_1 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 niestety, nic z tego! Gdzie najcześciej mozna popełniać błąd przy wstawianiu zdjec? Moze ktos mial podobne problemy?
malgosia_1 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 chyba się udalo!!!!! Jesli tak, to przedstawiam ATOSA Piękna Wieś z wlaścicielem, mam nadzieję że nie obrazi się ale widoczna na fotce ich radosc uczestnictwa w wystawie (ostatnia sobota) mmowi samo za siebie!
Kajka_777 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Małgosiu, a czy masz wiecej gończych fotek z Łodzi?
malgosia_1 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Troche mam, a jakiego konkretnie potrzebujesz? - napisz na priv.
pentu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Zw Rasy W Jeleniej Górze Nemrod Kłusująca Sfora (fci) Szabla Kłusująca Sfora (fci)naj Junior W Rasie Gratulacje Grześ!!!!!!!!!!!! NEMROD BOG VI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kajka_777 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
JinnyAl Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 musia napisał(a):Oj, masz się z czego cieszyć Jinny, masz :lol: :razz: Cieszę się okropnie z sukcesów całej KS. Zwłaszcza z poczynań Szabli ;) ... Katowice, Łódź, Jelenia Góra... Aż mi tak głupio ciągle gratulacje skłądać :) Ale ciesze się bardzobardzo, tak, jakby to trochę mój pies wygrywał :) No, a w Opolu Salma z kolei. I Phara. Też po TYCH rodzicach :loveu: :loveu: :loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
pentu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Kajka Jak Podobała Sie Nagroda Spozniona Z Opola????????????
Recommended Posts