Jump to content
Dogomania

Galeria gończych polskich (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pozostaw to pytanie Haniu jako retoryczne oi zmamieszczaj zdjecia gończych zgodnie z Topickiem :lol:

a jak ktos ma jakies ale zapraszam na PW i przestańcie sie czepiać Hani która naprawde ma dobre intencje a tak przy okazji dobre gończe duszyczki poszukajcie moze domu dla Bico?w moim podpisie jest link zapraszam do pomocy

Posted

Tak jak obiecałam moje wypowiedzi zostały zaklejone nowymi zdjęciami. Przepraszam starych bywalców galerii, że teraz muszą się cofnąć, żeby zobaczyć nowe fotki.

Posted

Ma ktoś z Was może więcej zdjęć BUCHTY Czarnowki trop ? Strasznie mi się spodobała :angel:

A tak aporpos który typ GP wolicie ? Ten bardziej smukły czy "ogarowaty"? Ja preferuję bardziej smukły, skoro ogary już mamy to nie widzę potrzeby robienia z GP ogarków. :D

Posted

Gończy nie powinien być ani smukły, ani taki limfatyczny jak ogar. Powinien być mocny, ale nie ciężki i robić wrażenie bardzo sprawnego - taki jest mój ideał gończego :-).

Guest Kamcia_14
Posted

Miot "C" Herbu Węszynos jeszcze bez imion

Posted

Dziękuję pięknie Haniu za Buchtę :angel: Wiesz może po kim ona jest ? Powtórzę się ale jest śliczna :D

Psiaro gratuluję ślicznych dzieciaczków, czy maleństwa mają już właścicieli ?

Przepraszam że robię offa w galerii. :oops:

Posted

Ops zdaje się że popełniłam gafę :oops: :oops: :lol:

Horpynie imię dał chyba ktoś na przekór ...? Takie ma oczka niewinne :angel:

Posted

Witaj Haniu!

Po prostu brak mi słów, ale tylko tyle powiem, ze zdjęcia ogarów i gonczych polskich, to robisz najlepiej ze wszystkich! Są rewelacyjne i inajlepsze, jakie do tej pory oglądałam i tego Ci bardzo zazdroszczę :)

Pozdrawiam,
Monika

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...