Hania Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 BREWKA Olfactus, w tle MAUZER z Beskidzkiego Matecznika
Hania Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 BIGOS, BAJER, BUCHTA Czarnowski Trop BUCHTA Czarnowski Trop
anabelka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Hania']ARONIA Dzicza Ostoja Matko, jakie cudo :D Ta minka... no nie moge. Czy to tez gonczy polski??? Ja myslalam, ze one tylko czarne podpalane są. Ile jest w tych piesków w Polsce? Jakos nie na wystawach ich nie spotykam, może wiecęj jest pracujących???
Hania Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Gończe polskie występują w trzech kolorach - czarnym-podpalanym, czekoladowym-podpalanym i rudym. Rudych psów jest bardzo, bardzo mało.
anabelka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Hania napisał(a):Gończe polskie występują w trzech kolorach - czarnym-podpalanym, czekoladowym-podpalanym i rudym. Rudych psów jest bardzo, bardzo mało. O, zapomniałam o czekoladowych - podpalanych :oops: one wszystkie są ładne, ale ta ruda suczka szczególnie mnie zauroczyła. Dzieki Hania.
Hania Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 MAJOR z Ziębowego Wzgórza w wieku 4 miesięcy
Hania Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 BOROWY Herbu Węszynos zdjęcia robione przez własciciela
Recommended Posts