Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Zaznaczam wątek, niedługo sie odezwiemy, po naradzie.

to naradzajcie sie kochane, naradzajcie, bo czas ucieka.
kasa pewnie sie znajdzie, ale co dalej z sunia?
odczytali tego czipa (jest juz w lecznicy jakis czas) wiadomo do kogo nalezy?

Posted

Przykro by było gdyby dopiero co uratowana psina teraz została uśpiona z powodu braku pieniędzy na zapłacenie za leczenie. Może byłaby szansa na pomoc jakiejś fundacji? Jak się dobrze rozreklamuje wątek to może uda się uzbierać pieniążki ale watpię czy do piątku wpłynie cala kwota :niewiem:

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Zaznaczam wątek, niedługo sie odezwiemy, po naradzie.

Matko kochana!!! Kolejna bida w natychmiastowej potrzebie.
Aniu, wiecie, że zawsze pomagałam takim bidom, ale teraz nie mogę. Serce mi pęka, że jestem teraz bezsilna, a wiadomo, że pomoc psiakom opiera się na finansach. :placz::placz::placz:
Mam nadzieję, że lekarze wkrótce zmniejsza mi ilość badan kontrolnych i zacznę powolutku wychodzić na prostą. Wówczas znów wrócę do pomocy finansowej.
Jedyne co mogę zrobić na juz, to zadeklarować jej pakiet ogłoszeń.
Od siebie dodam :RATUJCIE ta bidusię

Posted

Sądze ze sprawą finansową za lecznice nie musicie się martwić, myslmy co dalej zrobic z sunią.
Czy ona chodzi?
Czy wymaga dalszego leczenia?
Czy nadaje sie do hotelu?

Jesli chodzi o adopcje niepełnosprawnego psa to moga pomóc Niemcy.

Posted

Ciocie kochane :loveu:
Dziękuję, żeście się pojawiły.

Słuchajcie, obiawił się właściciel.
Problemem są teraz lekarze stamtąd. To, co stworzyli to ludzkie pojęcie przechodzi!!!!!!!!!!!!!!!! :angryy: NAWYMYŚLALI GŁUPOT!!!!!!!

Nie mogę teraz napisać więcej, bo natychmiast muszę jechać do tej pożal się Boże lecznicy :angryy::angryy::angryy::angryy:

Do później...

Posted

Może dalej bedzie już dobrze :roll: Oby właściciele byli na tyle odpowiedzialni, że suka nie będzie więcej samopas spacerować :mad: i żeby okazali się jeszcze wypłacalni i chętni do uregulowania długu za swojego psa :oops:

Posted

A ja się obawiam, ze ja uslyszą jakie są koszta leczenia, czas i nie wiadomo co bedzie potem, to zadecydują o jednym.....:placz::placz::placz:I co wtedy??????BArdzo sie boję...to taka śliczna psiunia....:placz::placz: