Daria_13 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Witam.Z góry napiszę, że rzadko udzielam się na tym forum w tej grupie. Częściej jestem na adopcjach seterów. Jak wiecie od kilku dni na forum organizowany jest nabór na moderatorów poszczególnych ras. Chciałam zapytać z czystej ciekawości czy komuś z was, by przeszkadzało to, iż zgłosiłam swój nabór na moderatorkę VII gr.??. Od razu napiszę, że mam zamiar zmienić swoją częstotliwość bywania w tej grupie;). Nie często tu piszę, ale oglądam śliczne zdjęcia m.in: seterka- Arminka, Branda, Nelli, Ertusi. Ja seterka nie mam, ale przez dłuugi czas opiekowałam się seterem wujka- młodym Bingo i raz był u mnie na tymczasie seter, który znalazł swój poprzedni dom. Seterami interesuje się już od 5-6 lat. Na tym forum jestem już 2 lata i NIGDY nie miałam ŻADNEGO zatargu z innymi użytkownikami. Uważam, że w 7 gr. FCI potrzebne jest ożywienie, bo dział umiera śmiercią naturalną- forumową i chcę to zmienić, mam nadzieje, że będę miała taką szansę;-) Quote
Daria_13 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 żeby nie robić nowego wątku to zajrzyjcie tu: Setery-adopcje :: Zobacz temat - CZECHOWICE_DZIEDZICE ZNALEZIONA SETERKA Quote
Sonia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Tak, ja jestem przeciwna Twojej kandydaturze. Moderatorem forum RASY powinna być osoba mająca solidną wiedzę i praktykę dotyczącą grupy VII. Osoba znana w środowisku wyżlarzy i użytkowników tego działu forum. Przykro mi, ale uważam, że nie jesteś właściwą osobą. Quote
Daria_13 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Fakt być może nie siedzę na tym forum w tej grupie, ale często jestem na adopcjach seterów, o seterach wiem więcej niż niektóre osoby, które posiadają te psy. Quote
Aga & Amber Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 tez niestety jestem za kims ,kto jest znany w wyzlim swiecie.Wydaje mi sie ze najlepiej byłoby zeby na funkcje moderatora powróciła Sylwia choc pewnie to nie jest mozliwe :shake: Quote
kinnia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Aga & Amber napisał(a):tez niestety jestem za kims ,kto jest znany w wyzlim swiecie.Wydaje mi sie ze najlepiej byłoby zeby na funkcje moderatora powróciła Sylwia choc pewnie to nie jest mozliwe :shake: Zgadzam sie! Bo grupa 7 to nie same setery! Quote
sylrwia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Podałam kandydaturę Goski [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f36/rasowi-moderatorzy-140340/index24.html[/URL] Tu admini nie zagladna. A z tego co widzialam daria 13 jest wciagnieta na liste kandydatow na modow. Quote
Daria_13 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Dziękuję za szczere odpowiedzi i czekam na wynik głosowania;). Przepraszam, że dodałam swoją kandydaturę a nikt mnie tu nie chce ;) Quote
sylrwia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Daria_13']Dziękuję za szczere odpowiedzi i czekam na wynik głosowania;). Przepraszam, że dodałam swoją kandydaturę a nikt mnie tu nie chce ;)[/quote] Daria zacytuje moja wypowiedz z tematu w dziale administracji o rasowych modach. [quote name='sylrwia']To zapraszam Ciebie Okamia na gr 7 i zobacz tą wiedzę, bo ja nie widzę. Daria pojawila sie na siódemce 24 czerwca tego roku, po zgłoszeniu siebie na moda do siódemki - irlandów w tym temacie, potem wpadła od nas, trzasneła temat o wyborze Moda, i ze cztery posty jedne po drugim o irlandach z kotami i szamponach, miejscach spacerów i hodowlach i wsio.:roll: Bądźmy poważni.[/quote] Widzialam ze udzielasz sie w psach w potrzebie, siedzisz tam to tam zglos sie a nie tu wśród nas gdzie do akcji wybory modów Ciebie nawet nie było. Dziwie się, że wogóle wystawiaś swoja kandydature. :cool1: Co do Twojego postu z Twoją kandydaturą w temacie modów rasowych to grupa siódma ładnie rozkwitała i działała dopóki nie pocięto siódemki i tematów na poszczególne rasy. Quote
Daria_13 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Sylrwia rozumiem waszą decyzje i szczerze powiedziawszy prawda jest taka, że ja tutaj siedziałam cały czas w tej grupie, ale przez to, że nie mam setera jakoś brakowało mi odwagi ;) Quote
sylrwia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Daria_13 napisał(a):Sylrwia rozumiem waszą decyzje i szczerze powiedziawszy prawda jest taka, że ja tutaj siedziałam cały czas w tej grupie, ale przez to, że nie mam setera jakoś brakowało mi odwagi ;) Ktoś kto siedzi w grupie to sie w niej udziela. Wiesz ja też siedze w innych grupach :evil_lol: ot przelotem po "spisie treści" jak przesuwam się do siódemki.Ja mam tylko węgra ale zaglądam na inne wyzły i nieraz pisuje. Quote
Recommended Posts