basia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 W schronisku znajduje się taki pies: Informacje od kierownictwa schroniska są następujące: Pies przyprowadzony na łańcuchu przez właściciela, który podobno go znalazł gdzieś na polu (w lesie, w zagajniku etc.) Psychika niespaczona, łagodny uśmiechnięty szczeka z otwartą paszczą. oraz :p Rok produkcji: ~2007 Wzrost: 65 cm. Penis: TAK Umaszczenie: biało-wypłowiały brąz Ilość łap: 4 Ogon: TAK (opcja merdania włączona) Aportowanie: TAK Akceptacja suczek: TAK TAK TAK Akceptacja psów: MODE ON Znalazłam mu tymczas w hoteliku w Serocku koło Legionowa. Na pierwszy miesiąc utrzymania w hotelu mam, na ewentualne kolejne będę kombinowała pieniądze. Najpilniejszą sprawą jest obecnie przetransportowanie psa do Serocka. Jeżeli ktoś może jakoś pomóc bardzo o to proszę. Zaczynają się wakacje, może ktoś wybiera się do Wejherowa na urlop i będzie wracał przez Serock. Jeżeli będzie taka potrzeba dołożę się do paliwa. Quote
Wiwi Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 a to mogą być psy (samce) bez penisa ??:oops: piękny... podeślij temat na forum rasy. tam na pewno znajdzie się na niego chętny. powodzenia Quote
basia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 podeślij temat na forum rasy. Na forum rasy to wisi już od dawna. Niestety tam ludzie totalnie zapsieni :shake: Quote
Wiwi Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 qrcze... a był gdzieś ogłaszany?allegro itp.? ja niestety mogę pomóc jedynie wirtualnie. na wakacje też się nie wybieram, ehh... a może na wątek transportowy wrzucić, że potrzebny transport? Quote
iwi10 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Niestety Arctic miał mieć domek ale się wycofali ponieważ okazało się że jest agresywny do innych samców suczki ok nawet z jedną siedzi. Tylko trzeba brać warunki schroniskowe nieraz wychodząc ze schronu trochę pracy i pies zupełnie inny. Jest już wykastrowany Quote
Wiwi Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 jejku tak cicho było na wątku, myślałam, że takie cudo już dawno w domku:-(:-( podnoszę... Quote
karolina1 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Piękny pies. Co u niego ? Jak jeszcze potrzebny transport to zapytam znajomej, ale nie obiecuje że coś znajdzie. Quote
iwi10 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 karolina1 napisał(a):Piękny pies. Co u niego ? Jak jeszcze potrzebny transport to zapytam znajomej, ale nie obiecuje że coś znajdzie. Teraz to szukamy domku na razie transport nie potrzebny, ale domek by się przydał;) Quote
Wiwi Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 oj piękny, a dalej w schronisku, przeglądając strony bezdomniaków, zdałam sobie sprawę ile haskopodobnych szuka domu:shake: nie wiem, czy to wina mody na te psy? strach pomyśleć co będzie dalej, teraz z kolei modne staja sie labki... Quote
wire fox Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Przenieście wątek do właściwego województwa. Wejherowo, to przecież pomorskie, nie kujawsko-pomorskie. Są osoby śledzące wątek w swoim województwie, więc zasadne jest przeniesienie wątku we właściwe miejsce. Quote
karolina1 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Koło Wejherowa znaczy się on przebywa teraz w Dąbrówce w schronisku? Mogę poogłaszać go trochę, tylko podajcie namiary na kogo kontakt w razie adopcji. Quote
basia Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Co u psiaka? Przyłączam się do pytania karoliny. Na kogo podawać namiary w ogłoszeniach? Quote
martik b Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 jest piękny!!! musi szybko znaleźć dom, ma gdzieś ogłoszenia? Quote
iwi10 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Psiak nadal w schronie wczoraj wzięłam go na wybieg ze swoją towarzyszką niedoli i jest cudowny zazdrośnik podgryzał ja zazdrości bo głaskałam ją, ale nie jakoś strasznie tylko delikatnie:evil_lol: chłopak cudo tylko niestety za kratami. Quote
iwi10 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 A jeszcze zapomniałam dodać Arctic wczoraj aportował przynosił piłeczkę i zadowoleniem biegał za nią:p Quote
Laima Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Przepiękny pies. Miał Allegro? Nie wierzę, że z Allegro nie byłoby pytań... Quote
basia Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Laima, pies nie ma ogłoszeń, bo nie wiadomo do kogo podawać kontakt :roll: Quote
Fiks Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Jeśli psiak rzeczywiście jest w Dąbrówce to podaję kontakt na schronisko: Telefon: 607 540 557, w godzinach 10 - 17 Adres: Dąbrówka Młyn 30, 84-242 Luzino p.zielinska@otoz.pl Przytulisko nie wydaje zwierząt na łańcuch i zastrzega sobie prawo do wizyty poadopcyjnej,w celu sprawdzenia warunków bytowych psa. woj. pomorskie ;) Quote
brazowa1 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 a prócz Arctika jest malamutka-suka i mieszanka malamuta-wspaniały,domowy pies. Quote
martik b Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 dałam go na allegro jak mam cos zmienić dajcie znać ;) Śliczny syberian husky szuka domu. (739780378) - Aukcje internetowe Allegro Quote
martik b Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 dałam również na Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia może ktoś zauważy ;) Quote
iwi10 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Chłopakowi szykuje się domek ale nie chcę zapeszać ;) Quote
Recommended Posts