*kleo* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 jot11 napisał(a):Poszukam jakieś bez twarzy albo w kapturze :eviltong: Kiedyś.......:evil_lol: No tera jo, se wymyśliła. A po co nam bez twarzy jak my widzieć chcemy :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 No jo,jo wymyśliłam.Lepsze takie niż żadne :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Znaczy co figurą sie chcesz "poasic"?;) Quote
*kleo* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Cwaniara :eviltong: A co do zdjęć stwierdziłam, że muszę iść na solarkę i nie ma bata, bo jak zobaczyłam moje wczorajsze to tak blado wyszłam że patrzeć na siebie nie mogę :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ja moze se jutro polece...bo mialam isc przed swietami i nie zdazylam.. Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Pegaza napisał(a):Znaczy co figurą sie chcesz "poasic"?;) Daria a co to znaczy "poasić"bo ja nie kumata jakaś :diabloti: Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 u nas to znaczy pochwalic sie.. asic- poasic -chwalic sie:) Quote
Nati28 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Pegaza napisał(a):Sliczna blondyneczka mlodziutka:loveu: Jola to na Ciebie kolej:)dawaj fote swoją Jola tez czekam na Twoja fotke :), jaka ja tam mlodziutka ;) Pegaza napisał(a):Znaczy co figurą sie chcesz "poasic"?;) Napewno o to chodzilo :evil_lol: *kleo* napisał(a):Cwaniara :eviltong: A co do zdjęć stwierdziłam, że muszę iść na solarkę i nie ma bata, bo jak zobaczyłam moje wczorajsze to tak blado wyszłam że patrzeć na siebie nie mogę :evil_lol: Napewno nie jest tak zle ;) ja musze przed sylwestrem sie wybrac :razz: Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Aaaaa to teraz wiem.Też nie ma się czym chwalić.......:-( Quote
Pegaza Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Oj tam same wady widzisz w sobie..przestan nikt z nas nie jest chodzacym idealem.. napewno jestes super babeczka:loveu: bede juz leciec..papa:) Quote
*kleo* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Nati28 napisał(a):Napewno nie jest tak zle ;) ja musze przed sylwestrem sie wybrac :razz: Jak dla mnie jest :eviltong: Ale teraz jeszcze przeżyję w razie co, grunt żeby na połowinki się opalić (hehe jeszcze miesiąc ponad a ja już myślę tylko o tym :evil_lol:) A co do wieku to Ty pewnie jesteś coś jak ja mniej więcej na moje oko ;) jot11 napisał(a):Aaaaa to teraz wiem.Też nie ma się czym chwalić.......:-( Jo już nie bądź taka skromna :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Pegaza napisał(a):Oj tam same wady widzisz w sobie..przestan nikt z nas nie jest chodzacym idealem.. napewno jestes super babeczka:loveu: bede juz leciec..papa:) *kleo* napisał(a): Jo już nie bądź taka skromna :evil_lol: Jestem przeciętna,nic ciekawego.Niska,163cm,waga od lat ta sama,blada twarz.....więc już wiecie :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Oj Jola chyba trzeba tu nad Twoją samooceną popracować :evil_lol: Ja jestem tylko 2 cm wyższa od Ciebie :p i nie narzekam, mało tego, zawsze dla żartu stwierdzam, że jestem najzaje**stsza a nade wszystko skromna :eviltong: niektórzy nawet w to wierzą :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Może kiedyś jakieś zdjęcie dam.Jeśli znajdę odpowiednie :evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 *kleo* napisał(a):Jak dla mnie jest :eviltong: Ale teraz jeszcze przeżyję w razie co, grunt żeby na połowinki się opalić (hehe jeszcze miesiąc ponad a ja już myślę tylko o tym :evil_lol:) A co do wieku to Ty pewnie jesteś coś jak ja mniej więcej na moje oko ;) U mnie zaraz bedzie 2... z przodu ;) jot11 napisał(a):Jestem przeciętna,nic ciekawego.Niska,163cm,waga od lat ta sama,blada twarz.....więc już wiecie :evil_lol: Ja tez mam 164 cm wzrostu ;) Male sa seksowniejsze :razz::evil_lol: jot11 napisał(a):Może kiedyś jakieś zdjęcie dam.Jeśli znajdę odpowiednie :evil_lol: To szukaj, szukaj :lol: Quote
Pegaza Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wyscie sa male to co ja mam powiedziec..:roll: ja nawet tyle nie mam... Quote
megi82 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 hej,hej co nowego? jaka pogoda? u mnie już i po świętach i po sniegu Quote
Nati28 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Pegaza napisał(a):Wyscie sa male to co ja mam powiedziec..:roll: ja nawet tyle nie mam... Ja mam kolezanke co ma 150 cm ;) megi82 napisał(a):hej,hej co nowego? jaka pogoda? u mnie już i po świętach i po sniegu U nas tez juz po sniegu i jest chlapa... Quote
*Jot* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Pegaza napisał(a):Wyscie sa male to co ja mam powiedziec..:roll: ja nawet tyle nie mam... Daria ,Ty masz 161cm :eviltong: Natalio,ale Ty młodziutka Jesteś :loveu: Ja tam nie pamietam kiedy miałam 2 z przodu :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Nati28 napisał(a):U mnie zaraz bedzie 2... z przodu ;) U mnie już jest, ale dużo się nie pomyliłam:evil_lol: Nati28 napisał(a):Ja tez mam 164 cm wzrostu ;) Male sa seksowniejsze :razz::evil_lol: I otóż to :evil_lol: A moja kumpela, jak ktoś jej powie, że jest mała, to zawsze mówi "Mała jest walizka, ja jestem niska" :evil_lol: Ja tam na swój wzrost nie narzekam, zawsze można poprosić jakiegoś przystojnego kolegę, żeby coś sięgnął, no przecież sama nie dam rady :eviltong: Quote
pycia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Hej,Ja mam 166cm wzrostu:p U mnie również chlapa,sniegu w swięta niebyło:roll: Quote
iwa63 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 O to ja należę do tych niskich bo u mnie 159cm, ale w niczym mi to nigdy nie przeszkadzało bo nadrabiałam to wysokimi obcasami i tak jest do dziś. A pogodę miałam dzisiaj piękną, było słonko i ok 4 stopni w plusie a wczoraj było tak samo tylko wiało a teraz jest 0 st Quote
Nati28 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 PositiveThought napisał(a):zgadzam się, małe jest piekne ;) Nie gadaj, że chlapa, przecież ładnie u nas w Sz-nie! :lol: Chociaż ja w sumie na burej wsi siedzę i pojęcia najmniejszego nie mam, jak wygląda centrum... Ja tez na odludziu mieszkam i tu u mnie chlapa ;) *kleo* napisał(a):U mnie już jest, ale dużo się nie pomyliłam:evil_lol: I otóż to :evil_lol: A moja kumpela, jak ktoś jej powie, że jest mała, to zawsze mówi "Mała jest walizka, ja jestem niska" :evil_lol: Ja tam na swój wzrost nie narzekam, zawsze można poprosić jakiegoś przystojnego kolegę, żeby coś sięgnął, no przecież sama nie dam rady :eviltong: No nie duzo sie pomyslilas ;) a z tym przystojnym kolega to dobry pomysl :evil_lol: Quote
Recommended Posts