Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']http://images42.fotosik.pl/148/81137cdd74833a04med.jpg z tą muchą to by z Yoko pasowali do siebie, chyba ten sam wzór co? ;) A czapeczkę mój ojczym też kiedyś Gracji kupił, czerwoną sztruksową, ale nigdy w niej nie chodziła :eviltong:

To ten sam wzor bo Yoko dostala kokarde od nas ;) Coco tez w tej czapeczce nie chodzi, ale tak do zdj mu ubralam :) , ale pozniej jak mu ja zdjelam to jak sie na niej wyzywal :evil_lol:

Posted

[quote name='Nati28']To ten sam wzor bo Yoko dostala kokarde od nas ;) Coco tez w tej czapeczce nie chodzi, ale tak do zdj mu ubralam :) , ale pozniej jak mu ja zdjelam to jak sie na niej wyzywal :evil_lol:[/QUOTE]
Wiem wiem że od Was :p teraz trzeba im wspólne zdjęcie zrobić ;)

Posted

Witamy z rana :) my juz po bieganiu i sniadanku :cool3:

Zyczymy wszystkmi milego dnia :loveu:

Kleo - moze kiedys uda sie wybrac z Yoko i Asia na spacer to zrobimy wspolna fotke :evil_lol:

Posted

[quote name='Nati28']Kleo - moze kiedys uda sie wybrac z Yoko i Asia na spacer to zrobimy wspolna fotke :evil_lol:[/QUOTE]
Ale koniecznie w muszce i kropkowanej kokardce :cool3:

Posted

[quote name='*kleo*']Ale koniecznie w muszce i kropkowanej kokardce :cool3:[/QUOTE]

Oczywiscie :razz:

Dobra ja lece na uczelnie a po zajeciach lece robic za nianie blizniakow mojego wujka :diabloti:

Posted

Witam wieczorkiem wszystkich naszych gosci :loveu:

[quote name='jot11']Hej Natalio,co nowego u Was? :multi:[/QUOTE]
A u nas po staremu, dopiero co wrocilam z uczelni i zaraz ide wykapac Coco bo juz niezly brudas z niego :evil_lol: