Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Wam :loveu:
Jesteśmy jesteśmy jesteśmy !!
Bardzo się z tego powodu cieszymy i żałujemy, że tak długo nas tu nie było, bo teraz widzimy ile nas ominęło! :O

Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D
Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :****

Posted

Witam w niedzielny wieczor wszystkich bardzo serdecznie :loveu:

U nas po staremu czyli Coco sie leni a ja na dogo siedze ;)

iwa63 napisał(a):
Witamy w sobotni wieczorek Cocusia i jego pańcię
Dobrze że dzisiaj dogo jest w porzo bo wczoraj mnie chciało potargać
Natusiu kochana, co zrobić z włoskami na brzuszku,bo Toffisiowi już tak urosły że jak siusia to ma cały brzuszek mokry
myślałam żeby je podciąć ale wpierw poradzę się fachowca:loveu:

Tak, spokojnie mozesz te wloski od srodka podciac, poniewaz podczas strzyzenia je sie wygala, Coco tez ma wygolone bo inaczej sie obsikiwal ... ;)

Posted

Czesc:lol: fajnie ze podpisałaś tą petycje, nie wiem czy to cos da, ale zawsze mozna probować:roll: jesli mozesz to wyslij ja znajomym, albo na inne galerie powklejaj;) Pozdrawiam, ślicznego masz Coco:loveu: taki chłopak z niego poważny, kiteczki nie nosi:lol: nie lubi, czy po prostu nie robisz mu?:razz:

Posted

Witamy z rana naszych milych gosci i zyczmy milego dnia :loveu:

[quote name='chrupcia']Czesc:lol: fajnie ze podpisałaś tą petycje, nie wiem czy to cos da, ale zawsze mozna probować:roll: jesli mozesz to wyslij ja znajomym, albo na inne galerie powklejaj;) Pozdrawiam, ślicznego masz Coco:loveu: taki chłopak z niego poważny, kiteczki nie nosi:lol: nie lubi, czy po prostu nie robisz mu?:razz:

On nie nosi kitki bo nie byl nauczony i teraz jak mu robie to go to denerwuje wiec go nie mecze ;)

[quote name='*kleo*']http://images35.fotosik.pl/90/3f098bb0175d30ebmed.jpg skąd macie mój kocyk? Jeszcze wczoraj miałam go w domu :evil_lol:

A ten kocyk to moja mama gdzies zakupila bo twierdzi ze Coco jest zimno jak lezy na zimnej skorze :evil_lol:

Posted

Też mamy muchy w salonie :p Kiedyś jeden pan kupił, jak jego pies miał na krycie jechać (w typie yorka) i jeszcze się chwalił, że na pewno da radę, bo dzielny po panu. Z krycia na szczęście nic nie wyszło, a panu trochę mina zrzedła :evil_lol:

Posted

[quote name='jot11']Prześliczny prezent :multi:
Coco będzie super wyglądał :loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name='Pegaza']tez tak mysle jak Jola;)

bedzie wygladal bardzo mesko:loveu:[/QUOTE]

Tez mam taka nadzieje :loveu:

Posted

[quote name='*kleo*']Też mamy muchy w salonie :p Kiedyś jeden pan kupił, jak jego pies miał na krycie jechać (w typie yorka) i jeszcze się chwalił, że na pewno da radę, bo dzielny po panu. Z krycia na szczęście nic nie wyszło, a panu trochę mina zrzedła :evil_lol:[/QUOTE]

hehe, jaki pewny siebie wlasciciel ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Też mamy muchy w salonie :p Kiedyś jeden pan kupił, jak jego pies miał na krycie jechać (w typie yorka) i jeszcze się chwalił, że na pewno da radę, bo dzielny po panu. Z krycia na szczęście nic nie wyszło, a panu trochę mina zrzedła :evil_lol:[/QUOTE]

hehe, jaki pewny siebie wlasciciel :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']tez tak mysle jak Jola;)

bedzie wygladal bardzo mesko:loveu:[/QUOTE]

Mi również nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z Jolą i Darią :evil_lol:
Ale bedzie przystojniaczek, fotki prosimy :)