iwa63 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Witamy ,napisałam wczoraj ,,sobotni wieczorek" a to dzisiaj jest sobota hi hi Quote
karkakarka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 cześć, dawno mnie nie było :) ciagle nadrabiam zaległości, a jeszcze się nie przyzwyczaiłam do nowego dogo i muli mi strasznie więc jak tu wchodze to po 15 minutach mam dość :shake: Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć Wam :loveu: Jesteśmy jesteśmy jesteśmy !! Bardzo się z tego powodu cieszymy i żałujemy, że tak długo nas tu nie było, bo teraz widzimy ile nas ominęło! :O Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :**** Quote
iwa63 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 :x-mas:Pozdrowienia Mikołajkowe ślemy:x-mas: Quote
Nati28 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Witam w niedzielny wieczor wszystkich bardzo serdecznie :loveu: U nas po staremu czyli Coco sie leni a ja na dogo siedze ;) iwa63 napisał(a):Witamy w sobotni wieczorek Cocusia i jego pańcię Dobrze że dzisiaj dogo jest w porzo bo wczoraj mnie chciało potargać Natusiu kochana, co zrobić z włoskami na brzuszku,bo Toffisiowi już tak urosły że jak siusia to ma cały brzuszek mokry myślałam żeby je podciąć ale wpierw poradzę się fachowca:loveu: Tak, spokojnie mozesz te wloski od srodka podciac, poniewaz podczas strzyzenia je sie wygala, Coco tez ma wygolone bo inaczej sie obsikiwal ... ;) Quote
ewa2909 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ale mi się udało wpaść na świerzutkie foteczki.Pozdrawiamy Quote
Pegaza Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A ten fryz :cool3: http://images35.fotosik.pl/90/3d804d18005112d8med.jpg Quote
chrupcia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Czesc:lol: fajnie ze podpisałaś tą petycje, nie wiem czy to cos da, ale zawsze mozna probować:roll: jesli mozesz to wyslij ja znajomym, albo na inne galerie powklejaj;) Pozdrawiam, ślicznego masz Coco:loveu: taki chłopak z niego poważny, kiteczki nie nosi:lol: nie lubi, czy po prostu nie robisz mu?:razz: Quote
*kleo* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://images35.fotosik.pl/90/3f098bb0175d30ebmed.jpg skąd macie mój kocyk? Jeszcze wczoraj miałam go w domu :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Witamy pięknego sąsiada:) fotki super:) Pozdrawiamy na początku tygodnia:) Quote
Nati28 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Witamy z rana naszych milych gosci i zyczmy milego dnia :loveu: [quote name='chrupcia']Czesc:lol: fajnie ze podpisałaś tą petycje, nie wiem czy to cos da, ale zawsze mozna probować:roll: jesli mozesz to wyslij ja znajomym, albo na inne galerie powklejaj;) Pozdrawiam, ślicznego masz Coco:loveu: taki chłopak z niego poważny, kiteczki nie nosi:lol: nie lubi, czy po prostu nie robisz mu?:razz: On nie nosi kitki bo nie byl nauczony i teraz jak mu robie to go to denerwuje wiec go nie mecze ;) [quote name='*kleo*']http://images35.fotosik.pl/90/3f098bb0175d30ebmed.jpg skąd macie mój kocyk? Jeszcze wczoraj miałam go w domu :evil_lol: A ten kocyk to moja mama gdzies zakupila bo twierdzi ze Coco jest zimno jak lezy na zimnej skorze :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dobrze mama mowi bo skora ziabi w doopke;) cze Nati:) Quote
*Jot* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 http://images35.fotosik.pl/90/3f098bb0175d30ebmed.jpg pięknie sobie leży :loveu: My mamy też taki kocyk :multi: tylko,że popielaty ;) Pozdrowionka :multi: Quote
Nati28 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Witam wieczorowa pora i pozdrawiam serdecznie :loveu: P.S http://images5.fotosik.pl/274/8d06ad42ed25a8c1med.jpg moj Coco dostal taki oto prezent od mikolaja :) Quote
*Jot* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Prześliczny prezent :multi: Coco będzie super wyglądał :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='jot11']Prześliczny prezent :multi: Coco będzie super wyglądał :loveu::loveu:[/QUOTE] tez tak mysle jak Jola;) bedzie wygladal bardzo mesko:loveu: Quote
*kleo* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Też mamy muchy w salonie :p Kiedyś jeden pan kupił, jak jego pies miał na krycie jechać (w typie yorka) i jeszcze się chwalił, że na pewno da radę, bo dzielny po panu. Z krycia na szczęście nic nie wyszło, a panu trochę mina zrzedła :evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='jot11']Prześliczny prezent :multi: Coco będzie super wyglądał :loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='Pegaza']tez tak mysle jak Jola;) bedzie wygladal bardzo mesko:loveu:[/QUOTE] Tez mam taka nadzieje :loveu: Quote
Nati28 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='*kleo*']Też mamy muchy w salonie :p Kiedyś jeden pan kupił, jak jego pies miał na krycie jechać (w typie yorka) i jeszcze się chwalił, że na pewno da radę, bo dzielny po panu. Z krycia na szczęście nic nie wyszło, a panu trochę mina zrzedła :evil_lol:[/QUOTE] hehe, jaki pewny siebie wlasciciel ;) Quote
Nati28 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='*kleo*']Też mamy muchy w salonie :p Kiedyś jeden pan kupił, jak jego pies miał na krycie jechać (w typie yorka) i jeszcze się chwalił, że na pewno da radę, bo dzielny po panu. Z krycia na szczęście nic nie wyszło, a panu trochę mina zrzedła :evil_lol:[/QUOTE] hehe, jaki pewny siebie wlasciciel :evil_lol: Quote
karkakarka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 http://images5.fotosik.pl/274/8d06ad42ed25a8c1med.jpg to teraz dawaj zdjęcia w tych super gadżetach :) Quote
Marzena* Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Pegaza']tez tak mysle jak Jola;) bedzie wygladal bardzo mesko:loveu:[/QUOTE] Mi również nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z Jolą i Darią :evil_lol: Ale bedzie przystojniaczek, fotki prosimy :) Quote
Natalia&Lola Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witamy modela Coco:) Pozdrowienia dla pańci. Quote
Recommended Posts