Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam z rana :loveu:
U nas dzisiaj snieg od rana lezy :roll: Coco tylko wylecial siku i juz wracal bo zimno w lapki (chyba buty kupimy:evil_lol: )
Zycze milego dnia :cool1::loveu:

Posted

[quote name='Nati28']Witam z rana :loveu:
U nas dzisiaj snieg od rana lezy :roll: Coco tylko wylecial siku i juz wracal bo zimno w lapki (chyba buty kupimy:evil_lol: )
Zycze milego dnia :cool1::loveu:[/QUOTE]

dzień doberek
śnieg?u mnie jeszcze brak,ale jestem ciekawa jak Lili zareaguje na niego
Luna zawsze szaleje:diabloti:,dlatego na śnieg ma kombinezon:żeby dłużej wytrzymała
buciki fajna spr:Luna nie jak nie chciała ich nosić,ciekawe jak Lili by zareagowała?póki co jak juz zimą jest śnieg to smaruję poduszeczki łapek wazelinką-ochrona przed zimnez i solą-żeby nie popękały.

Posted

U Was śnieg???? A ja właśnie męża nad morze do jego rodziców wysłałam.:multi: Mogłam mu narty spakować. Za to mam cały dzień z Ivem w pracy i się nie nudzę, bo sprzątam, to co on nabałagani. Właśnie sobie nalałam śmietanki do filiżanki od kawy i zanim się expres nagrzał, to...śmietanki już nie było. Mam nadzieję, że mu nie zaszkodzi, bo ja piję kawę z 30stką:cool3:
Pozdrawiamy Coco i jego pańcię!

Posted

[quote name='Nati28']Coco tylko wylecial siku i juz wracal bo zimno w lapki (chyba buty kupimy:evil_lol: )[/QUOTE]
Łapy mu marzną?? No co Ty opowiadasz, wszak moja "ulubiona koleżanka" z forum twierdziła, że pieskom łapki nie marzną :evil_lol:
A tak w ogóle to witam :lol:

Posted

Witam z rana wszystkich dogomaniakow :loveu:
U nas wczorajszy snieg sie roztopil i jest jedna wielka chlapa :angryy:

Ja dzisiaj od rana do wieczora na uczelni wiec zycze wszsytkim milego dnia ;):loveu: