*Jot* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witamy serdecznie pięknego Coco i jego Panią :multi: Quote
Nati28 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Witam z rana :loveu: U nas dzisiaj snieg od rana lezy :roll: Coco tylko wylecial siku i juz wracal bo zimno w lapki (chyba buty kupimy:evil_lol: ) Zycze milego dnia :cool1::loveu: Quote
megi82 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Nati28']Witam z rana :loveu: U nas dzisiaj snieg od rana lezy :roll: Coco tylko wylecial siku i juz wracal bo zimno w lapki (chyba buty kupimy:evil_lol: ) Zycze milego dnia :cool1::loveu:[/QUOTE] dzień doberek śnieg?u mnie jeszcze brak,ale jestem ciekawa jak Lili zareaguje na niego Luna zawsze szaleje:diabloti:,dlatego na śnieg ma kombinezon:żeby dłużej wytrzymała buciki fajna spr:Luna nie jak nie chciała ich nosić,ciekawe jak Lili by zareagowała?póki co jak juz zimą jest śnieg to smaruję poduszeczki łapek wazelinką-ochrona przed zimnez i solą-żeby nie popękały. Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 CZeść:loveu: Nas śnieg jeszcze nie dopadł:cool1: Quote
Marzena* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witamy gorąco z zimnego i lekko ośnieżonego Głogowa :loveu::loveu::loveu:. U nas śnieg spadł w nocy, ale już znika :diabloti: Quote
Truska34 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 U Was śnieg???? A ja właśnie męża nad morze do jego rodziców wysłałam.:multi: Mogłam mu narty spakować. Za to mam cały dzień z Ivem w pracy i się nie nudzę, bo sprzątam, to co on nabałagani. Właśnie sobie nalałam śmietanki do filiżanki od kawy i zanim się expres nagrzał, to...śmietanki już nie było. Mam nadzieję, że mu nie zaszkodzi, bo ja piję kawę z 30stką:cool3: Pozdrawiamy Coco i jego pańcię! Quote
*kleo* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Nati28']Coco tylko wylecial siku i juz wracal bo zimno w lapki (chyba buty kupimy:evil_lol: )[/QUOTE] Łapy mu marzną?? No co Ty opowiadasz, wszak moja "ulubiona koleżanka" z forum twierdziła, że pieskom łapki nie marzną :evil_lol: A tak w ogóle to witam :lol: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Cze środowo i znowu wieczorowo:eviltong:U nas śniegu nie ma ,ale za to deszczysko paskudne cały dzień prawie pada:placz: Quote
FREDZIU Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 U nas tez śnieg, mam nadzieję że do jutra zniknie:diabloti:Pozdrawiam środowo:lol: Quote
Doti1986 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: Quote
*Jot* Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy Coco i jego Panią w ten deszczowy poranek :multi: Quote
Nati28 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Witam z rana wszystkich dogomaniakow :loveu: U nas wczorajszy snieg sie roztopil i jest jedna wielka chlapa :angryy: Ja dzisiaj od rana do wieczora na uczelni wiec zycze wszsytkim milego dnia ;):loveu: Quote
megi82 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 hej,hej witamy się i my u mnie zimnawo ale slonko tak pienie świeci-przez szybe jest cudownie jak tam zima u ciebie? Quote
Yoko2009 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy czwartkowo przy kawusi:) Yoko też wczoraj po śniego nie chciała chodzić i zmykała szybko do domu:). Całuski przesyłamy i zapraszamy na fotki do nas:) Quote
Pegaza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jeny nie lubie chlapy wrr dobrze ze u nas sucho:p Quote
moniczkaa86 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [B][I]Cześć Nati :multi:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Miłego dzionka, ucz się ucz... :evil_lol: Ja muszę iść na 15 do pracy :shake:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Pozdrowionka dla Coco :loveu:[/I][/B] Quote
Nati28 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Witam naszych milych gosci :loveu: Ja dopiero co wrocilam i ide zaraz odpoczac :cool1: Quote
Natalia&Lola Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Nati czekamy na nowe fotki :cool3: Quote
ewa2909 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Nati czekamy na nowe fotki :cool3: I ja się dołańczam:loveu: Hej Wam:loveu: Quote
laurin Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja też się podpisuje pod prośbą o zdjęcia:loveu: Quote
Recommended Posts