Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj przegladalam schronko w Berlinie i maja tam dwa yorki w podeszlym wieku (maja tez wiele innych rasowych psow) ja bym z checia przygarnela jednego ale u nich wykupienie psa kosztuje 200 euro a to jest kupa kasy jak na nasze... :roll: a szkoda tych psiakow :-(

Posted

Cześć :multi: Ale Coco ma koleżanek:cool3: lovelasik:evil_lol:
fajne foteczki:loveu:

ale 200euro z wykupienie pieska:crazyeye: szok, po co ludzie oddają do schroniska, nie lepiej wystawić ogłoszenie i oddać w dobre ręce:shake:

Posted

Witam wszystkich moich gosci w swiateczny poranek :loveu:

[quote name='karkakarka']http://images48.fotosik.pl/221/f254ee8b13c67678med.jpg
a co to za Jula?
Fajnie tu wyszli :)

A 200 euro to faktycznie dużo :roll:

Jula to suczka znajomych, oni pojechali wczoraj nad morze, a ona nie moze bo wymiotuje w samochodzie wiec podrzucili ja do nas ale przynajmniej Coco mial sie z kim pobawic, bo tak to tylko spi :evil_lol:

[quote name='laurin']Cześć :multi: Ale Coco ma koleżanek:cool3: lovelasik:evil_lol:
fajne foteczki:loveu:

ale 200euro z wykupienie pieska:crazyeye: szok, po co ludzie oddają do schroniska, nie lepiej wystawić ogłoszenie i oddać w dobre ręce:shake:

O wiele madrzej byloby dac ogloszenie ze sie odda w dobre rece niz dawac do schroniska, gdzie pies sie tylko meczy a nie widomo czy go ktos wykupi...:roll:

Posted

Witamy niedzielnie :multi:

Kurcze,ja to bym dała 200euro za pieska.Bez zastanawiania :multi:
W ogóle jeśli są w schronisku biedactwa :-(

Zdjęcia Cocusia i koleżanki śliczniutkie .

Posted

[quote name='jot11']Witamy niedzielnie :multi:

Kurcze,ja to bym dała 200euro za pieska.Bez zastanawiania :multi:
W ogóle jeśli są w schronisku biedactwa :-(

Zdjęcia Cocusia i koleżanki śliczniutkie .[/QUOTE]

Gdybym miala 200 euro to tez by moze dala ale nie mam :roll:

[quote name='karkakarka']hej :)jeśli macie na parę dni Jule, to może rodzice dadzą się namówić na kolejnego yorka :cool3: bo zobaczą jak to fajnie :D[/QUOTE]

Tata moze i by dal sie namowic na malego szkraba ale gorzej z mama, w sumie jestem pelnoletnia no ale mieszkam z nimi wiec musze liczyc sie z ich zdaniem :roll:
Jak bede juz na wasnym to napewno bede miec drugiego malego lobuza:loveu:

Posted

Witamy niedzielnie :) 200 euro za wykupienie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak dla mnie szok i może w Niemczech nie jest to aż tak bardzo znaczna suma ale jednak jest! W dobie kryzysu te pieski pewnie są skazane na pozostanie w schroniskach :shake:

a tak na marginesie piękne foteczki- jak zwykle zresztą :loveu: