Pegaza Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nati28 napisał(a):U nas przed chwila lalo!! My mamy 2 koty, kiedys wstawialm ich zdjecie ;) to ja chyba slepa juz:roll: ani nie mow jeszcze tylko sniegu brakuje:roll:brr Quote
Pegaza Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Coco wyszedl na tej fotce jak figurka:loveu: http://images46.fotosik.pl/208/30c5d4576345ac9cmed.jpg Quote
karkakarka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 http://images37.fotosik.pl/204/a50e6b4a990896bdmed.jpg hihi tutaj też :lol: Quote
eve86 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Pozdrawiamy piątkowo i juz weekendowo :loveu: E tam ówisz ze fotki nie wyszły jak Coco i tak na każdej piękniusi :loveu: Quote
Karolina. Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witamy piątkowo :cool3: Nie wiem czy mówiłam, ale bardzo mi się podoba jak Coco jest obcięty :loveu: Quote
sara211 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witamy i pozdrawiamy weekendowo !!!!!!:loveu: Ale COCO ma stylową fryzurkę, bardzo trendy :) Quote
Nati28 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Milo mi ze Coco wam sie podoba , chociaz zdjecia sa takie srednie ;) On czesto wychodzi na zdjeciach jak figurka bo jak widzi aparat to ustawia sie sztywno i czeka az ja zrobie zdjecie :evil_lol::loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Jak to nie wyszły??? Coco piękny jak zawsze. chociaż Tobie pozuje bo Yoko to zmyka jak widzi aparat:) Pozdrawiamy wieczorowo Quote
sara211 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Fifi też nie lubi być fotografowana , jak tylko widzi aparat to się odwraca i mam wrażenie, że nawet trochę obrażona jest :razz: Quote
Doti1986 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 sara211 napisał(a):Fifi też nie lubi być fotografowana , jak tylko widzi aparat to się odwraca i mam wrażenie, że nawet trochę obrażona jest :razz: Pixi muszę podstępem fotki robić złapać jakąś zabawkę i zainteresować przez chwilę bo zanim pstryknę zdjęcie to ona już ucieka:mad: Quote
iwa63 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witamy piatkowo-weekendowo Cokuś jest naprawdę śliczny i faktycznie na niektórych fotkach wygląda jak figurka na dodatek szczeniaczkowata :evil_lol: Quote
Marzena* Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Cocuś piękny jak zawsze :loveu::loveu::loveu: a zdjęcia śliczne :loveu:. Nie wiem co w nich nie wyszło :-o. Viky niestety tez nie przepada za aparatem, jak go widzi to odwraca się tyłem albo zmyka ekspresowo :evil_lol:. Żeby zrobić jej zdjęcie to musze wydawać jakieś idiotyczne odgłosy żeby ją zainteresować :evil_lol::diabloti: Pozdrawiam cieplutko Quote
Doti1986 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Witamy naszego kawalera w ten sobotni poranek:loveu: Quote
*Jot* Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Witamy w sobotni poranek :multi::multi::multi: Quote
Nati28 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Witamy wszystkich z rana , u nas tak leje ze Coco nie chcial isc na siku :mad: musialam go wyniesc i postawic przy krzaczku, dobrze ze jeszcze nogi nie musialam mu podnosic :evil_lol: Pozdrawiamy i zyczymy wszystkim milego dnia :loveu: Quote
FREDZIU Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy wszystkich z rana , u nas tak leje ze Coco nie chcial isc na siku :mad: musialam go wyniesc i postawic przy krzaczku, dobrze ze jeszcze nogi nie musialam mu podnosic :evil_lol: Pozdrawiamy i zyczymy wszystkim milego dnia :loveu: Ha ha ha, a to ci zmarźluch, ale nie dziwię się, Fredziola jeszcze czasami jak nie mozemy z nia iść lub jest brzzzzzzzzzzzzzzzzzzzydka pogoda idzie na gazetkę do wc:roll::shake::eviltong:dobrze, niedobrze ale wygodnie dla PANI:oops: Quote
Yoko2009 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Witamy sobotnio:) pogoda okropna sąsiadeczko:):) Yoko też nie chciała wyjść na spacerek. zapraszamy do nas na nowe foteczki:):) Quote
karkakarka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 heje :) Tolka też nauczyla się już pozować do zdjęć jak widzi aparat to siada, kładzie się, siada, kładzie się itd, a potem czeka na nagrodę za udaną sesję :evil_lol: A co do spacerów... to tolka jak widzi smycz to chowa się za nogę od krzesła i myśli, że jej nie widać :icon_roc: :evil_lol: Quote
Nati28 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Nasze psy sa takie smieszne :evil_lol: Quote
karkakarka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Takie słodkie pociechy, na które nie da się złościć :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy wszystkich z rana , u nas tak leje ze Coco nie chcial isc na siku :mad: musialam go wyniesc i postawic przy krzaczku, dobrze ze jeszcze nogi nie musialam mu podnosic :evil_lol: Pozdrawiamy i zyczymy wszystkim milego dnia :loveu: Witamy się sobotnio popołudniowo:multi::multi::multi: Tosiek też nie chce wychodzić jak deszcz pada:shake:.Aksie deszczyk nie przeszkadza:multi: Quote
Doti1986 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Witamy Coco wieczorową porą :loveu: zauważyłam że wcześniej jak Pixi była mniejsza to nie lubiła deszczu a teraz to nie robi jej to różnicy:loveu: tylko pańci nie chce się w ulewę po mokrej trawce spacerować:cool1::cool1::cool1: Quote
Nati28 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Na mokra trawe najlepsze sa kalosze :razz: Quote
Nati28 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 A tutaj podworkowe ;) A to zdjecie jest bez sensu :roll: Quote
Recommended Posts