Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nati28 napisał(a):
U nas przed chwila lalo!!
My mamy 2 koty, kiedys wstawialm ich zdjecie ;)

to ja chyba slepa juz:roll:

ani nie mow jeszcze tylko sniegu brakuje:roll:brr

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Milo mi ze Coco wam sie podoba , chociaz zdjecia sa takie srednie ;)

On czesto wychodzi na zdjeciach jak figurka bo jak widzi aparat to ustawia sie sztywno i czeka az ja zrobie zdjecie :evil_lol::loveu:

Posted

sara211 napisał(a):
Fifi też nie lubi być fotografowana , jak tylko widzi aparat to się odwraca i mam wrażenie, że nawet trochę obrażona jest :razz:

Pixi muszę podstępem fotki robić złapać jakąś zabawkę i zainteresować przez chwilę bo zanim pstryknę zdjęcie to ona już ucieka:mad:

Posted

Witamy piatkowo-weekendowo
Cokuś jest naprawdę śliczny i faktycznie na niektórych fotkach wygląda jak figurka na dodatek szczeniaczkowata :evil_lol:

Posted

Cocuś piękny jak zawsze :loveu::loveu::loveu: a zdjęcia śliczne :loveu:. Nie wiem co w nich nie wyszło :-o. Viky niestety tez nie przepada za aparatem, jak go widzi to odwraca się tyłem albo zmyka ekspresowo :evil_lol:. Żeby zrobić jej zdjęcie to musze wydawać jakieś idiotyczne odgłosy żeby ją zainteresować :evil_lol::diabloti:
Pozdrawiam cieplutko

Posted

Witamy wszystkich z rana , u nas tak leje ze Coco nie chcial isc na siku :mad: musialam go wyniesc i postawic przy krzaczku, dobrze ze jeszcze nogi nie musialam mu podnosic :evil_lol:

Pozdrawiamy i zyczymy wszystkim milego dnia :loveu:

Posted

Nati28 napisał(a):
Witamy wszystkich z rana , u nas tak leje ze Coco nie chcial isc na siku :mad: musialam go wyniesc i postawic przy krzaczku, dobrze ze jeszcze nogi nie musialam mu podnosic :evil_lol:

Ha ha ha, a to ci zmarźluch, ale nie dziwię się, Fredziola jeszcze czasami jak nie mozemy z nia iść lub jest brzzzzzzzzzzzzzzzzzzzydka pogoda idzie na gazetkę do wc:roll::shake::eviltong:dobrze, niedobrze ale wygodnie dla PANI:oops:

Posted

heje :)
Tolka też nauczyla się już pozować do zdjęć jak widzi aparat to siada, kładzie się, siada, kładzie się itd, a potem czeka na nagrodę za udaną sesję :evil_lol:

A co do spacerów... to tolka jak widzi smycz to chowa się za nogę od krzesła i myśli, że jej nie widać :icon_roc: :evil_lol:

Posted

Nati28 napisał(a):

Witamy się sobotnio popołudniowo:multi::multi::multi:

Tosiek też nie chce wychodzić jak deszcz pada:shake:.Aksie deszczyk nie przeszkadza:multi:

Posted

Witamy Coco wieczorową porą :loveu: zauważyłam że wcześniej jak Pixi była mniejsza to nie lubiła deszczu a teraz to nie robi jej to różnicy:loveu: tylko pańci nie chce się w ulewę po mokrej trawce spacerować:cool1::cool1::cool1: