Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nati28 napisał(a):
Witamy wszystkich bardzo serdecznie :loveu:

Ja kapie go mniej wiecej co tydzien, poltora tygodnia, bo on u mnie lata po tych bagnach i sie caly brudzi ;)

Witamy porannie i kawowo:)
z tą kąpielą to tak jak ja, mój mąż mówi że za często kąpię Yoko ale ona z koleżaneczkami biega po podwórku, tarza się w piachu i po tygodniu nadaje sie tylko do wanny:)

Posted

Dziewuszki moje kochane dbajcie o nasza galerie, poniewaz ja wyjezdzam z moim P na wycieczke i wroce dopiero jakos za 1,5 tygodnia ;)

Coco niestety zotaje w domu ze swoja druga ukochana Pania (moja mama), bo oczywscie pierwsza najbardziej ukochana Pania jestem ja :evil_lol:

Pozdrawiamy wszystkich :loveu:

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Będziemy dbały o galeryjkę, wracajcie szybko:) Coco będzie napewno bardzo tęsknił:)

Ja tez bede bardzo tesknila za nim i za dogo;), ale niestety nie moge Coco wziac :shake:

Posted

Nati28 napisał(a):
Dziewuszki moje kochane dbajcie o nasza galerie, poniewaz ja wyjezdzam z moim P na wycieczke i wroce dopiero jakos za 1,5 tygodnia ;)

Coco niestety zotaje w domu ze swoja druga ukochana Pania (moja mama), bo oczywscie pierwsza najbardziej ukochana Pania jestem ja :evil_lol:

Pozdrawiamy wszystkich :loveu:

Będziemy dbać o galerię, troszkę przewietrzymy i posprzątamy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy Coco i jego Panią,:multi: serdecznie i dziękujemy za odwiedzinki.:lol:
Coco jest sliczniutki, dawno go nie widzieliśmy, a jak ładnie obcięty,:lol: tez zastanawi sie nad scięciem włoskow Fredzi.