Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No No No jak na takiego łobuziaka całkiem grzecznie i dzielnie znosi kąpiele:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a co ile powinno się kapać yoreczki żeby bo w zasadzie są rożne wersje a my dopiero zaczynamy przygody z kąpielą i idzie nam coraz lepiej i nie wiem czy kąpiel robić regularnie czy tylko wtedy kiedy już moja mała się wybrudzi i jest to bardzo konieczne:oops::oops::oops:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My kapiemy mniej wiecej co 1,5 tygodnia, zalezy jeszcze od ilosci mojego czasu i stanu sierci Coco ;)
On w wannie jest grzeczny ale po kapieli szaleje jak opetany :diabloti:

Posted

[url]http://images45.fotosik.pl/153/baac88dc4d6b1bc3med.jpg[/url] też bym sobie tak poleżała :D Psy wiedzą co jest dobre :lol:
Miłego popołudnia :)

Posted

Poprosimy więcej zdjęć tego ślicznego Yoreczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: moja pixi jak ze mną ogląda zdjęcia na forum to zauważyłam że na żadnym profilu się tak nie interesowała zdjęciami jak na twoim widocznie kawaler wpadł w oko:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Princess_York']Pixi się zakochała :evil_lol::evil_lol::loveu:[/quote]

Widocznie:loveu::loveu::loveu: a najbardziej zainteresowana jest zdjęciem w wannie aż monitor w laptopie mi wylizała jak zostawiłam kompa na łóżko żeby zrobić sobie kawusię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nati28 napisał(a):
Mnie nie ma na forum a tu takie historie wypisuja :p
Coco jak narazie jest wolny, wiec jak Pixi podrosnie to kto wie... :evil_lol:

No hehehe zarazie to jeszcze jest niepełnoletnia:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: wiec o amorach może zapomnieć ale w przyszłości kto wie:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Nati28 napisał(a):
Moze i niepelnoletnia ale wie co dobre i ladne :evil_lol:

A no pewnie już za młodu trzeba się rozglądać za kawalerem bo później nie wiadomo na kogo się trafi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: