moniczkaa86 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Nati28 napisał(a):W Szczecinie wlasnie zaczelo padac przynajmniej w mojej czesci :roll: W 'mojej' części Szczecina też padało, akurat byłyśmy z Fibką na spacerze :shake: I oczywiście jak ona zareagowała na deszcz?! Patyk w zęby i biegusiem do domu :mad: Quote
toffik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 JOYka napisał(a):Oprócz Kenzo mamy jeszcze 2 wilczki, kaukaza, foksteriera i 16-sto letniego kundelka więc taaak mam za kim pobiegać :lol:To zyczę Ci dobrej kondycji :evil_lol: moniczkaa86 napisał(a):W 'mojej' części Szczecina też padało, akurat byłyśmy z Fibką na spacerze :shake: I oczywiście jak ona zareagowała na deszcz?! Patyk w zęby i biegusiem do domu :mad: Przecież nie będzie futerka sobie dama moczyła :D W związku z tym, ze nikt nie chce mojego prasowania przygarnąć informuję, że muszę się oddalić w celach wiadomych :D Quote
moniczkaa86 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 toffik napisał(a): Przecież nie będzie futerka sobie dama moczyła :D W związku z tym, ze nikt nie chce mojego prasowania przygarnąć informuję, że muszę się oddalić w celach wiadomych :D Dama yhymm :evil_lol: Damy nie robią koopy na środku chodnika :roll: Powodzenia w prasowaniu, ja idę się położyć :eviltong: Quote
Yoko2009 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Hej hej u nas też padało:) Również chętnie oddam góre prasowania hhihihi Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Mnie nie ma a tu takie pogaduchy :evil_lol: Ja tez mam prasowanie, ale moze pozniej sie tym zajme :roll: Quote
Yoko2009 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Że nie wymyślili jeszcze takiego robota co przy desce sam by stał i prasował hihihi Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Najlepiej taki co by prasowal, odkurzal i lozka scielil :razz: Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Babeczki mam dla was foteczki - dzisiejsze :razz: Quote
moniczkaa86 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://images41.fotosik.pl/184/b9c88253480e3478med.jpg Bosssssssssssssssssssssssski Cocuś :loveu: ładna fotka, bardzo ładna! :cool3: Quote
moniczkaa86 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Fajna ta kula smakula, ale chyba bym nie chciała mieć karmy rozsypanej po całym pokoju :roll: Bo znając Fibkę, ona by nie jadła zawartości, taki z niej niejadek :mad: Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 moniczkaa86 napisał(a):Fajna ta kula smakula, ale chyba bym nie chciała mieć karmy rozsypanej po całym pokoju :roll: Bo znając Fibkę, ona by nie jadła zawartości, taki z niej niejadek :mad: U mnie jak Coco nie doje to ja pozniej latam i zbieram :roll: Quote
JOYka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Powtórzę po Moniczce Coco jest bosssssssssssssssssssski:loveu::loveu::loveu: U mnie ta kula długo by nie pożyła :lol::lol::lol: Kenzo zjadłby najpierw zawartość (i to baaardzo szybko ) po czym zjadłby też ją :lol::evil_lol: Quote
karkakarka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://images41.fotosik.pl/184/b9c88253480e3478med.jpg Śliczne zdjęcie :loveu: A filmik jakoś nie chce mi się ładować :mad: Quote
tofikyork Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Cześć wam :bye: Kurcze Coco jest po prostu cuuuuuuuuuuuuuuuuuudny!!!!:loveu: A faktycznie fajna ta smakula:lol: Buzi dla Coco:bluepaw::iloveyou: Quote
eve86 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy wieczornie i weekendowo przesyłamy gorące uściski dla Cocusia Coco z dnia na dzień ładnieje to chyba zasługa tego ze jest u Ciebie ;) Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 JOYka napisał(a):Powtórzę po Moniczce Coco jest bosssssssssssssssssssski:loveu::loveu::loveu: U mnie ta kula długo by nie pożyła :lol::lol::lol: Kenzo zjadłby najpierw zawartość (i to baaardzo szybko ) po czym zjadłby też ją :lol::evil_lol: karkakarka napisał(a):http://images41.fotosik.pl/184/b9c88253480e3478med.jpg Śliczne zdjęcie :loveu: A filmik jakoś nie chce mi się ładować :mad: tofikyork napisał(a):Cześć wam :bye: Kurcze Coco jest po prostu cuuuuuuuuuuuuuuuuuudny!!!!:loveu: A faktycznie fajna ta smakula:lol: Buzi dla Coco:bluepaw::iloveyou: eve86 napisał(a):Witamy wieczornie i weekendowo przesyłamy gorące uściski dla Cocusia Coco z dnia na dzień ładnieje to chyba zasługa tego ze jest u Ciebie ;) Dziekujemy wszystkim bardzo za komplemenciki :oops::loveu: Coco juz spi sobie smacznie, ale ja jeszcze ide do innych galerii pozagladac :lol: Quote
Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja bym chyba tez nie wytrzymala tego zbierania:roll: ale Coco zadowolony z kuli:loveu: odnosnie prasowania wczoraj swoją sterte wyprasowalam :p ja tam moge to robic byle mam dobre zelazko..:lol: Quote
iwa63 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witam piątkowo Coko jest prześliczny b mi się podoba ,kiedy mój będzie taki? A filmik jak oglądalam to Toffiś biegał po całym pokoju bo te dźwięk tej kuli go drażnił ale miałam ubaw. Życzę udanego weekendu buziole dla Coco:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://images41.fotosik.pl/184/b9c88253480e3478med.jpg Cudeńko:loveu::loveu::loveu: A kulę smakulę mamy taką samą tylko że czerwoną:loveu: Kati jak w niej dostaje czasami jedzonko to tak fajnie noskiem popycha żeby jej wylatywało:loveu::loveu::loveu: Quote
moniczkaa86 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Dzień dobry !!!!!!!! :cool3: Wstajemy i na spacerek idziemy ! :painting: Quote
Nati28 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 iwa63 napisał(a):Witam piątkowo Coko jest prześliczny b mi się podoba ,kiedy mój będzie taki? A filmik jak oglądalam to Toffiś biegał po całym pokoju bo te dźwięk tej kuli go drażnił ale miałam ubaw. Życzę udanego weekendu buziole dla Coco:loveu::loveu::loveu: Biedny Toffis tylko niepotrzebnie sie denerwowal, ucaluj go od nas :loveu: ***Paulina*** napisał(a):http://images41.fotosik.pl/184/b9c88253480e3478med.jpg Cudeńko:loveu::loveu::loveu: A kulę smakulę mamy taką samą tylko że czerwoną:loveu: Kati jak w niej dostaje czasami jedzonko to tak fajnie noskiem popycha żeby jej wylatywało:loveu::loveu::loveu: Coco tez tak robi, ale akurat do filmiku nie chcial :shake: moniczkaa86 napisał(a):Dzień dobry !!!!!!!! :cool3: Wstajemy i na spacerek idziemy ! :painting: Witamy, my na spacerek troche pozniej bo Coco jeszcze spi :evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Cześć Cocusie ;) Ile tu u was Yorków :crazyeye: Zawsze jest ich u was pełno :evil_lol: Kula smakula świetna tylko Coco nie był za bardzo nią zainteresowany :razz: Albo mu ciasteczka nie smakowały. :cool3: Quote
karkakarka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Zaraz jeszcze raz spróbuję załadować ten filmik bo wszyscy się zachwycacie tą kulą, a ja nie mogę jej obejrzeć :roll: A tak w ogóle to WITAM Quote
Recommended Posts