Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uff... trochę mi zeszło przy przeglądaniu twojej galerii ale warto było ,fotki super ale to dla tego ,że coco na nich jest .Bardzo ładny psiak nie rozumie jak można pozbyć się pieska tylko dla tego, że nie zarabia na siebie-w głowie się nie mieści Jest już póżno ale chcialam się ale chciałam się przywitać i idę już spać bo jutro nowa porcja do przeczytania (ale to wciaga) amuszę nadrobić zaległości bo jak będzie z nami Toffik to nie będę miała tyle czasu :placz:a bardzo polubiłam to forum Pozdrawiam

Posted

Witamy :loveu:
My bylisy na wsi w odwiedzinah, a tam niestety nie ma internetu :roll:
Juz nadrabiamy zaleglosci i pare nowych fotek bedzie jak zgram :lol:

Posted

Nati28 napisał(a):
Nad jezioro za tydzien :lol:

Ale wam dobrze ja to chyba całe wakacje bede pracowała... No może we wrześniu gdzies wyskoczę. Coco ślicznie się prezentuje na Twoich rączkach :loveu:

Posted

tofikyork napisał(a):
A my mieszkamy na wsi:multi::multi:
Fajnie bo na wsi można isc sobie na spacerek i zawsze jest cichutko i cudownie^^

My tez mamy fajnie bo niby w miescie ale w takiej dzielnicy gzie sa pola lasy strumyk i Riki ma gdzie hasać :lol:

Posted

tofikyork napisał(a):
A my mieszkamy na wsi:multi::multi:
Fajnie bo na wsi można isc sobie na spacerek i zawsze jest cichutko i cudownie^^

oooo nie tak znowu cichutkooo :shake: wszystko zależy od sąsiadów :mad: