Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc :multi:
[quote name='karkakarka']A jak Coco zachowywał się nad morzem??
Podobało mu się??

Na zdjęciach wygląda na zadowolonego :lol:

Coco zakochal sie w morzu, potrafil lezec na plazy i patrzec na fale :evil_lol::evil_lol:

[quote name='dysia-u']http://images50.fotosik.pl/175/2ad256f1763d72d9med.jpg
super poidełko :crazyeye: Mejsi też by się takie przydało. Gdzież takowe sprzedają?

[quote name='moniczkaa86']Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! :multi:

No Fibce też by się przydało, gdzie kupiłaś hmhmhm? :cool1:

Takie poidelka sprzedaja praktycznie w prawie kazdym zoologicznym, Monika ja kupilam swoje na manhattanie w zoologicznym ;)
Jestem bardzo z tego poidla zadowolona

Posted

Cześć Wam z rana :cool3:
Muszę koniecznie zaopatrzyć się w to cudo przed wyjazdem. A jak tam Coco brykał na plaży? Nie był zaszokowany dużą ilością piachu w jednym miejscu? No i przede wszystkim, nie mieliście problemów z wejściem na plażę z taką bestią? :evil_lol:

Posted

[quote name='moniczkaa86']Cześć Wam z rana :cool3:
Muszę koniecznie zaopatrzyć się w to cudo przed wyjazdem. A jak tam Coco brykał na plaży? Nie był zaszokowany dużą ilością piachu w jednym miejscu? No i przede wszystkim, nie mieliście problemów z wejściem na plażę z taką bestią? :evil_lol:

To "cudo" kupic mozesz na Manhattanie za 15 zl :cool3:
My chodzilismy na niestrzezona plaze, wiec problemu nie bylo, Coco najpierw byl zaszokowany taka iloscia piasku i wody, ale pozniej juz sie cieszyl jak tyko wchodzilismy na plaze :loveu:

Posted

[quote name='Nati28']To "cudo" kupic mozesz na Manhattanie za 15 zl :cool3:
My chodzilismy na niestrzezona plaze, wiec problemu nie bylo, Coco najpierw byl zaszokowany taka iloscia piasku i wody, ale pozniej juz sie cieszyl jak tyko wchodzilismy na plaze :loveu:
No to super. A zakopywał zabawki? :evil_lol:
Byliście może "kiedyś" na plaży dla psów w Świnoujściu? Kogo bym się nie zapytała to nic nie słyszał na ten temat.:shake: My na urlop będziemy się wybierać w tamtym kierunku.

Posted

[quote name='karkakarka']romantyk :d

Dokladnie :evil_lol:

[quote name='moniczkaa86']No to super. A zakopywał zabawki? :evil_lol:
Byliście może "kiedyś" na plaży dla psów w Świnoujściu? Kogo bym się nie zapytała to nic nie słyszał na ten temat.:shake: My na urlop będziemy się wybierać w tamtym kierunku.

Zabawki czasami zakopywa :evil_lol:
Ja o tej plazy slyszalam cos w radiu, ale tam nie bylam :shake:
A kiedy jedziec sie lenic?? :cool3:

Monika skad masz taki ladny banner??

Posted

[quote name='Nati28']
Zabawki czasami zakopywa :evil_lol:
Ja o tej plazy slyszalam cos w radiu, ale tam nie bylam :shake:
A kiedy jedziec sie lenic?? :cool3:

Monika skad masz taki ladny banner??
Jedziemy 15-17 :multi:
No ciekawa jestem w jakim stanie jest ta psia plaża... Czy nadaje się do leżakowania :eviltong: Zobaczymy, ocenimy :evil_lol:
Banner zrobiła mi Olusia z DG, poszukaj jej na off topicu :cool3:

Posted

Moniczko. Ja pochodzę ze Świnoujścia. Urodziłam się tam i wychowałam. I powiem Ci, że tam jest najpiękniejsza, najszersza plaża na całym wybrzeżu (no może poza Kołobrzegiem) Ś-cie jest cudownym miastem (chociaż Warszawę pokochałam miłością drugą i chyba mocniejszą). Jest co robić, jest co oglądać. Można się wybrać na spacerek do naszych sąsiadów Niemców. Będziesz zadowolona. Mam nadzieję:lol: Pozdrow ode mnie wszystke kąty, bo ja się tam w tym roku nie wybieram:placz:

Posted

[quote name='Dorota i Kofi']Moniczko. Ja pochodzę ze Świnoujścia. Urodziłam się tam i wychowałam. I powiem Ci, że tam jest najpiękniejsza, najszersza plaża na całym wybrzeżu (no może poza Kołobrzegiem) Ś-cie jest cudownym miastem (chociaż Warszawę pokochałam miłością drugą i chyba mocniejszą). Jest co robić, jest co oglądać. Można się wybrać na spacerek do naszych sąsiadów Niemców. Będziesz zadowolona. Mam nadzieję:lol: Pozdrow ode mnie wszystke kąty, bo ja się tam w tym roku nie wybieram:placz:
Znam Świnoujście :cool3: Chodziło mi tylko o psią plażę, o której wszyscy gdzieś słyszeli ale nikt tam nie był :hmmmm:

Cześć Nati tak w ogóle :multi: Znowu wieśniak przyszedł i się nawet nie przywitał :shake: :oops: :roll: