Pegaza Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No i pojechala zazdroszcze:cool1: ja miesiac temu tez tam bylam..:p Quote
Princess_York Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Udanego wypoczynku :p Spotkamy się gdzieś tam napewno niedługo będę dzwonić ;) A może ktoś jeszcze ?? :razz: Quote
Nati28 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Wpadlismy z Coco powiedziec "czesc" (jestesmy na chwilke na necie) :multi: Pogoda jest super a Coco na widok plazy i morza warjuje z radosci :razz: Poluje na fale i tarza sie w piachu, ale niech ma radosc z zycia ;) Pozdrawiamy i odezwiemy sie w czwartek no i fotki oczywiscie tez beda :loveu: Quote
stratoos Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Super, że podoga dopisuje i Cocusiowi się podoba nad morzem :multi: Wypoczywajcie, a my czekamy na fotki :cool3: Quote
karkakarka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ja też chcę nad morze :placz: ale w tym roku mogę zapomnieć bo pracę podjełam :placz: Dobrze, że pogodę macie :lol: Quote
eve86 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ale fajnie że się odezwaliście :multi: Cieszymy się że Coco taki zadowolony i pogoda dopisuje :loveu: Oby tak cały czas. Buziaki :loveu: Quote
moniczkaa86 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Cześć Wczasowicze! Pozdrawiamy serdecznie i czekamy na Wasz powrót :cool3: z mnóstwem zdjęć oczywiście :lol: Quote
Princess_York Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 karkakarka- jeszcze pojedziecie nie raz i nie dwa ;). Udanych Wakacji i urlopu :cool3::evil_lol: Quote
dysia-u Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Hej hej :loveu: dzięki za pilnowanie mojej poczty w galeri :multi::multi::multi::multi: fajnie że wpadaliście do niej mimo że nas nie było:loveu: Witamy sie i zabieramy się za zaległości w galeriach Quote
karkakarka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Princess_York napisał(a):karkakarka- jeszcze pojedziecie nie raz i nie dwa ;). Oby :roll: Daj Boże :lol: Quote
Pegaza Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cze urlopowiczka :cool1: mam nadzieje ze fotencje beda z morza:cool1: Quote
moniczkaa86 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Witamy się wczesnoporannie i deszczowo... Wpadłyśmy na małe porządki Quote
Dorota i Kofi Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 To kiedy wracacie? Bo tu smutno się jakoś robi:placz: Quote
Nati28 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Witajcie kochane dziewuszki :calus::multi: Tesknilam juz - dogomania to uzaleznienie :mad: Dziekuje za dbanie o galerie Mam zle wiesci- zdjec narazie nie bedzie poniewaz internet w domu sie popsul :-( (teraz siedze u znajomych), ale jak juz naprawia to beda zdjecia i nadrobie zaleglosci (a jest ich mnostwo) :lol: Quote
Yoko2009 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Witamy witamy i niecierpliwie na nowe fotki czekamy:):):) ups....ale mi się zrymowało:) Jak tam Coco na plaży się zachowywał, kąpał się w morzu??? My jedziemy w sobotę na urlopik nadmorski:) Quote
Nati28 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Zaraz wstawie fotki z telefonu, reszta jutro, jak bede u siebie w domu n internecie ;) W morzu tylko lapki moczyl i polowal na fale :evil_lol: Quote
Nati28 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Maly automaniak Leniuch na plazy :lol: Quote
karkakarka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A jak Coco zachowywał się nad morzem?? Podobało mu się?? Na zdjęciach wygląda na zadowolonego :lol: Quote
Recommended Posts