Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorota i Kofi napisał(a):
Coco ostrzyżony na westika. Ślicznie wygląda. Na drugim zdjęciu to chyba właśnie w sen odlatuje na siedząco:lol:

Dziekujemy bardzo ;)

Posted

cudny widok :loveu: Mój Raiki tak zakopuje smakołyczki tylko że w domu... Pod kouderką kocykiem lub w ubraniach a czasem nawet w mojej torebce :multi:

Posted

Czesc Nati, czesc Coco... porannie! :multi::multi:

[quote name='eve86']cudny widok :loveu: Mój Raiki tak zakopuje smakołyczki tylko że w domu... Pod kouderką kocykiem lub w ubraniach a czasem nawet w mojej torebce :multi:
Fibka też tak ma, zakopuje w kołdrze, jak zacznie kopać to nie może przestać :roll: W dodatku tylko wieczorem / w nocy tak robi :evil_lol:

Posted

[quote name='moniczkaa86']Czesc Nati, czesc Coco... porannie! :multi::multi:

Fibka też tak ma, zakopuje w kołdrze, jak zacznie kopać to nie może przestać :roll: W dodatku tylko wieczorem / w nocy tak robi :evil_lol:

A Fibi i Coco nie skuczą gdy nie moga znaleźć miejsca gdzie mogliby ukryć swoje skarby ?? :eviltong:

Posted

Witamy was :razz:

Przyszlismy z Coco sie pozegnac :bye: poniewaz wyjezdzamy do Trojmiasta, planowany powrot - za tydzien :lol:

Dziewuszki kochane opiekujcie sie galeria a my w zamian przywieziemy duuuuzo zdjec :bigcool:
Coco juz sie cieszy na taka kupe piachu (bedzie gdzie zakopywac zabawki) :Dog_run:

Posted

Nati28 napisał(a):
Witamy was :razz:

Przyszlismy z Coco sie pozegnac :bye: poniewaz wyjezdzamy do Trojmiasta, planowany powrot - za tydzien :lol:

Dziewuszki kochane opiekujcie sie galeria a my w zamian przywieziemy duuuuzo zdjec :bigcool:
Coco juz sie cieszy na taka kupe piachu (bedzie gdzie zakopywac zabawki) :Dog_run:

Zyczymy miłego wypoczynku i pięknej pogody będziemy tęsknić :placz::bye:

Posted

Super życzymy udanego wypoczynku:lol:będziemy wietrzyć Twoją galeryjkę:lol: a w niedzielę my wyjężdzamy:evil_lol: już nie mogę się doczekać, ciekawe jak Fredzia zareaguje na plażę ludzi i ten cały gwar:evil_lol::evil_lol:
Będzie was tu brakowało:loveu: