Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wieczorkiem :)
Bylam dzisiaj pierwszy dzien na uczelni po ponad dwoch tygodniach laby, strasznie ciezko bylo wstac z lozka zeby na 8 dojechac na uczelnie :mdleje: dowalili mi taki plan ze tylko isc sie powiesic, cale dnie na uczelni :shake: a jeszcze zajecia mam z jakimis :stupid: (musialam sie Wam pozalic) ;)

mam dla Was fotki :multi:

szampon który kupilam

A teraz Coco po kapieli

Posted

[quote name='*Jot*']Cześć Natalia !!
http://i52.tinypic.com/fyhif5.jpg Coco jak zawsze śliczny :loveu:

Jak szampon,zadowolona Jesteś? Odżywka też jest ?

Z szamponu jestem zadowolona bo włos mięciutki i ślicznie pachnie :loveu:
no właśnie odzywki nie wzięłam (bo w sumie mam proteinowa) a tez byla taka duża butla za 6 euro (moze wyśle mojego P żeby mi ja kupił jak jeszcze bedzie:evil_lol:)

Posted

Hej Nati:)
Cocuś piękny jak zawsze:loveu: lubię tą jego fryzurkę! :lol:

co do planu to niestety ja całe 3 lata mam zwalony.... w tym semestrze akurat mam piątek wolny, a w czwartek tylko 1 ćwiczenia, więc pozostałe 3 dni na maxa zawalone :p
ale w tym tygodniu w czw i pt mam 15h ćwiczeń z jednego przedmiotu, na szczęście to jest jednorazowe, ale i tak czuję, że będzie hardcore :evil_lol:

Posted

*Jot* napisał(a):
No to akurat nie problem dla mnie,że w Niemczech,ale co to sklep z przecenami? Nie w zoologicznym?

Dokładnie to w TKmaxx, oni tam maja taki "dział" z rzeczami dla zwierząt (kosmetyki, poslania, ubranka, zabawki, miski) i wszystko przecenione :)