*Jot* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Cześć Natalia :multi: Super banerek :lol: Quote
dysia-u Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 cześć Nati wypoczywasz? u nas śniegu po pachy ,ja chce wiosny!!!! do wiosny to wiesz że wszystko zapomne , dopiero będziesz mnie miała na głowie Quote
FREDZIU Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Nati jeszcze raz dziękuję za pomoc przy podlinkowaniu banerka:p. Coco śliczny jak zwykle w śniegu wygląda super i ma bardzo fajna kurteczkę:p Pozdrawiamy:multi: Quote
Yoko2009 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Cześć Natalia:) Na dworze mróz a umnie cieplutkie domowe fotki:) zapraszam Quote
Nati28 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 hej :) ja ostatnio kompletnie nie mam czasu :shake:, jak mialam chwile to latalam po sklepach, w sobote ide do pracy i bede w niej siedziec do 21!, w poniedzilek i wtorek mam kolokwia wiec niedziele zleci przy nauce :roll:, w srode znowu do pracy na caly dzien a w piatek juz wigilia i kiedy tu sie przygotowac :niewiem:, tylko isc i sie powiesic :grab: Quote
dysia-u Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nati strasznie napięłaś sobie ten przedświąteczny czas będziesz miała po czym odpoczywać a tej pracy to ci zazdroszcze ,wiesz Quote
Nati28 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 dysia-u napisał(a):Nati strasznie napięłaś sobie ten przedświąteczny czas będziesz miała po czym odpoczywać a tej pracy to ci zazdroszcze ,wiesz z checia bym Ci oddala pare psow do zrobienia ;) Quote
Yourii Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Witam :) Fajowy ten Twój Coco aż chciałby by się go na żywo zobaczyć :) Quote
FREDZIU Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Cześć Nati, nie martw sie wszystkie jesteśmy zagonione, dom, praca, zakupy, sprzątanie- tradycyjnie do stołu Wigilijnego siadziemy padnięte:evil_lol::evil_lol:i wtedy bedziemy dopiero pewne że są Święta:eviltong::eviltong:. Quote
Nati28 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Yourii napisał(a):Witam :) Fajowy ten Twój Coco aż chciałby by się go na żywo zobaczyć :) My to mozemy sie wiosna na spacer umowic jak bede w Gdyni, praktycznie zawsze jestem z Coco :) z Martyna tez sie spotykam ;) Quote
*kleo* Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Hej Nati :p U nas też "inwazja mocy" przed świętami, mama już się za mną stęskniła żebym jej pomogła :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Nati28 napisał(a):hej :) ja ostatnio kompletnie nie mam czasu :shake:, jak mialam chwile to latalam po sklepach, w sobote ide do pracy i bede w niej siedziec do 21!, w poniedzilek i wtorek mam kolokwia wiec niedziele zleci przy nauce :roll:, w srode znowu do pracy na caly dzien a w piatek juz wigilia i kiedy tu sie przygotowac :niewiem:, tylko isc i sie powiesic :grab: prezentu dla dziecka nie mam i tez mi to spedza sen z powiek;) wpadnij do nas jak juz bedziesz miec czas..:) Quote
dysia-u Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 a nie planujesz przypadkiem trzeciego czworonoga? może dogadamy sie z Iwonką? Quote
Yoko2009 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Witaj zapracowana sąsiadeczko:) Mnie też na wszystko brakuje czasu:( jeszcze jeden prezent został mi do kupienia:) ale pomysłu nie mam żadnego W przerwie w nauce wpadnij jak nam Yokula już zarosła:) Pozdrawiam serdecznie Quote
Karolina. Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Cześć Natalia :multi: Jak tam dzisiejsze kolokwium? Trzymam kciuki za jutro! :thumbs: Quote
Nati28 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Karolina. napisał(a):Cześć Natalia :multi: Jak tam dzisiejsze kolokwium? Trzymam kciuki za jutro! :thumbs: Jak milo ze pamietalas :) jako tako poszlo ale troche sie wkurzylam bo mialo byc 5 zadan a bylo 11 :mad: a na jutro wlasnie sobie powtarzam ;) Asiu bylam u Ciebie i widzialam Yokulke ;) jeszcze tak bardzo nie zarosla, a przy oczkach to i Ty dajesz rade wycinac Przez ostatnie dni Coco byl przeziebiony (moja wina bo zabralam go na dlugi spacer :oops:) ale na szczescie juz wyzdrowial :) Quote
chrupcia Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Cześć Nati :) dobrze że Coco wyzdrowiał :multi: Quote
kiniaaa Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 hej Nati :multi: najważniejsze, że już zdrowy ;) mój mały jeszcze nigdy nie był przeziębiony, zazwyczaj to ja do domu chce wracać, bo już mi za długo na dworzu, a ja chora jestem od razu jak przemarzne... a Antoś tylko łazić i łazić na spacerku bez końca :lol: Quote
Nati28 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Skladam dzisiaj zyczenia, bo nie wiem czy jutro sie pojawie, poniewaz u nas Wigilia to trzeba wszystko przygotowac ;) Fantastycznych i mroźnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo radości. Niepowtarzalnych wzruszeń i zaskakujących prezentów. Niech ten czas będzie wyjątkowy. :tree1: Quote
*Agnieszka* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Natali też życzymy Ci zdrówka w nadchodzące już szybkim krokiem święta:) Quote
Yoko2009 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Czarodziejskich chwil Ciepłej rodzinnej atmosfery Uśmiechów, zdrówka, Pyszności na stole, cudownych prezencików Spełnienia marzeń Wyjątkowego Sylwestra i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Quote
Karolina. Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 I tu śliczna kartka :) Nawzajem Nati, spełnienia marzeń! ;) :) Quote
Recommended Posts