Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nati jeszcze raz dziękuję za pomoc przy podlinkowaniu banerka:p.
Coco śliczny jak zwykle w śniegu wygląda super i ma bardzo fajna kurteczkę:p
Pozdrawiamy:multi:

Posted

hej :)
ja ostatnio kompletnie nie mam czasu :shake:, jak mialam chwile to latalam po sklepach, w sobote ide do pracy i bede w niej siedziec do 21!, w poniedzilek i wtorek mam kolokwia wiec niedziele zleci przy nauce :roll:, w srode znowu do pracy na caly dzien a w piatek juz wigilia i kiedy tu sie przygotowac :niewiem:, tylko isc i sie powiesic :grab:

Posted

dysia-u napisał(a):
Nati strasznie napięłaś sobie ten przedświąteczny czas
będziesz miała po czym odpoczywać
a tej pracy to ci zazdroszcze ,wiesz

z checia bym Ci oddala pare psow do zrobienia ;)

Posted

Cześć Nati, nie martw sie wszystkie jesteśmy zagonione, dom, praca, zakupy, sprzątanie- tradycyjnie do stołu Wigilijnego siadziemy padnięte:evil_lol::evil_lol:i wtedy bedziemy dopiero pewne że są Święta:eviltong::eviltong:.

Posted

Yourii napisał(a):
Witam :)
Fajowy ten Twój Coco aż chciałby by się go na żywo zobaczyć :)

My to mozemy sie wiosna na spacer umowic jak bede w Gdyni, praktycznie zawsze jestem z Coco :) z Martyna tez sie spotykam ;)

Posted

Nati28 napisał(a):
hej :)
ja ostatnio kompletnie nie mam czasu :shake:, jak mialam chwile to latalam po sklepach, w sobote ide do pracy i bede w niej siedziec do 21!, w poniedzilek i wtorek mam kolokwia wiec niedziele zleci przy nauce :roll:, w srode znowu do pracy na caly dzien a w piatek juz wigilia i kiedy tu sie przygotowac :niewiem:, tylko isc i sie powiesic :grab:

prezentu dla dziecka nie mam i tez mi to spedza sen z powiek;)
wpadnij do nas jak juz bedziesz miec czas..:)

Posted

Witaj zapracowana sąsiadeczko:) Mnie też na wszystko brakuje czasu:( jeszcze jeden prezent został mi do kupienia:) ale pomysłu nie mam żadnego
W przerwie w nauce wpadnij jak nam Yokula już zarosła:)
Pozdrawiam serdecznie

Posted

Karolina. napisał(a):
Cześć Natalia :multi:
Jak tam dzisiejsze kolokwium? Trzymam kciuki za jutro! :thumbs:

Jak milo ze pamietalas :) jako tako poszlo ale troche sie wkurzylam bo mialo byc 5 zadan a bylo 11 :mad: a na jutro wlasnie sobie powtarzam ;)

Asiu bylam u Ciebie i widzialam Yokulke ;) jeszcze tak bardzo nie zarosla, a przy oczkach to i Ty dajesz rade wycinac

Przez ostatnie dni Coco byl przeziebiony (moja wina bo zabralam go na dlugi spacer :oops:) ale na szczescie juz wyzdrowial :)

Posted

hej Nati :multi:
najważniejsze, że już zdrowy ;)

mój mały jeszcze nigdy nie był przeziębiony, zazwyczaj to ja do domu chce wracać, bo już mi za długo na dworzu, a ja chora jestem od razu jak przemarzne... a Antoś tylko łazić i łazić na spacerku bez końca :lol:

Posted

Skladam dzisiaj zyczenia, bo nie wiem czy jutro sie pojawie, poniewaz u nas Wigilia to trzeba wszystko przygotowac ;)

Fantastycznych i mroźnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo radości. Niepowtarzalnych wzruszeń i zaskakujących prezentów. Niech ten czas będzie wyjątkowy. :tree1:

Posted

Czarodziejskich chwil Ciepłej rodzinnej atmosfery Uśmiechów, zdrówka,
Pyszności na stole, cudownych prezencików Spełnienia marzeń Wyjątkowego
Sylwestra i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku.