Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć
dzięki za odwiedzinki i pozdrowienia
znam to-ja też jakoś czasu nie miałam,a jak czas był-to weny brak....ale ostatnio jakoś cykłam kilka

czekam na twój czas i wenę,pa-pa

Posted

Hej dziewczyny :lol:, chcialam dzisiaj sie zebrac i porobic fotki a tu co klapa aparat sie juz calkiem zepsul :angryy: on juz w poznaniu na wystawie sie psul a teraz padl na maxa...

U nas dzisiaj zimno -5 przez caly dzien a wiec Coco chodzi juz w bluzie na dwor ;)

Chcialam sie zapytac czy widzialyscie ta reklame w telewizji co Pani przychodzi z kotem do weterynarza a on do niej ze "jamniki tak maja" :evil_lol::evil_lol: usmialam sie strasznie jak pierwszy raz ja zobaczylam

Posted

Dziewczyny u nas dzisiaj masakra :shake:, tak jak wczoraj bylo czysto na dworze tak dzisiaj rano jak wstalam to nie uwierzylam, tyle sniegu nasypalo przez noc :crazyeye: na autobus czekalam godzine, stalam jak pajac na sniegu :angryy: a przemarzlam cala, jak sie nie pochoruje to bedzie cud, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej z ta komunikacja.

jak tak prosicie to moze jutro popstrykam cos komorka :evil_lol:

Posted

karkakarka napisał(a):
Na asystenta sędziego? tak? Bo nie bardzo się orientuję :roll:

tak to ten kurs, a po kilku latach zdaje sie egzamin na sedziego ;)

Posted

karkakarka napisał(a):
no no super!! To może kiedyś za kilka lat będę miała przyjemność oceny mojego psa u ciebie hehe

no za kilka lat, moze jak bedziecie w weteranach ;)

Posted

Nati to i ja uśmiechnę się do Ciebie o ocenę ..eee tam zaraz w weteranach:)tak długo przecież to nie będzie trwało.U nas też strasznie zasypało,śniegu jest dosłownie po kolana jak i nie więcej???

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Nati :multi:
My chyba w waszej galerii po raz pierwszy :multi: śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: