Nati28 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Dziewczyny Wy tak ladnie prosicie o zdjecia a ja fotek nie mam, w sobote caly dzien pracowalam a dzisiaj jakos nie mialam weny na zdjecia ;) Quote
karkakarka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cześć Cocusie :) Fotki by się tu przydały... no ale to już dziewczyny pisały :p Quote
megi82 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 cześć dzięki za odwiedzinki i pozdrowienia znam to-ja też jakoś czasu nie miałam,a jak czas był-to weny brak....ale ostatnio jakoś cykłam kilka czekam na twój czas i wenę,pa-pa Quote
Nati28 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Hej dziewczyny :lol:, chcialam dzisiaj sie zebrac i porobic fotki a tu co klapa aparat sie juz calkiem zepsul :angryy: on juz w poznaniu na wystawie sie psul a teraz padl na maxa... U nas dzisiaj zimno -5 przez caly dzien a wiec Coco chodzi juz w bluzie na dwor ;) Chcialam sie zapytac czy widzialyscie ta reklame w telewizji co Pani przychodzi z kotem do weterynarza a on do niej ze "jamniki tak maja" :evil_lol::evil_lol: usmialam sie strasznie jak pierwszy raz ja zobaczylam Quote
chrupcia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Cześć Nati :) hehe widziałam tę reklame, też się z niej śmiałam :evil_lol: ludzie mają wyobraźnie do robienia tych reklam hehe ;) Quote
chrupcia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Cześć Nati :) hehe widziałam tę reklame, też się z niej śmiałam :evil_lol: ludzie mają wyobraźnie do robienia tych reklam hehe ;) Quote
Princess_York Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Niedługo to masz mi tych zdjęć napstrykać ! :mad: ;) . Ja reklamy jeszcze nie widziałam ,może kiedyś trafie na nią :-D . Quote
barberry Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy ponownie :) Śliczny Coco :loveu: Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cześć :) Natalio , zrób wreszcie te fotki :diabloti: Quote
Pegaza Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Borówka16 napisał(a):Cześć :) Natalio , zrób wreszcie te fotki :diabloti: no chocby fonem zawsze cos;) cze Nati:) Quote
Nati28 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Dziewczyny u nas dzisiaj masakra :shake:, tak jak wczoraj bylo czysto na dworze tak dzisiaj rano jak wstalam to nie uwierzylam, tyle sniegu nasypalo przez noc :crazyeye: na autobus czekalam godzine, stalam jak pajac na sniegu :angryy: a przemarzlam cala, jak sie nie pochoruje to bedzie cud, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej z ta komunikacja. jak tak prosicie to moze jutro popstrykam cos komorka :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cześć Nati :p Pstrykaj, pstrykaj, u mnie w galerii zdjęciowa pustka to chociaż Cocusia sobie pooglądam ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cześć Natalia:)dokładnie pstryknij małe co nie co ,Cocusia w końcu chciałabym zobaczyć co nie???Jak by co to u mnie są fotki(w końcu się postarałam bo ostatnio się trochę obijałam):):):) Quote
Nati28 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 zapomnialam Was poinformowac ze zaczynam jutro kurs asystencki :bigcool: Quote
karkakarka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Na asystenta sędziego? tak? Bo nie bardzo się orientuję :roll: Quote
dysia-u Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Nati dbaj o siebie bos dopiero z wyrka wyszła jaki to kurs? oj fajnie jakbyś była chwilke na gg, potrzebuje cie Quote
Nati28 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 karkakarka napisał(a):Na asystenta sędziego? tak? Bo nie bardzo się orientuję :roll: tak to ten kurs, a po kilku latach zdaje sie egzamin na sedziego ;) Quote
karkakarka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 no no super!! To może kiedyś za kilka lat będę miała przyjemność oceny mojego psa u ciebie hehe Quote
Nati28 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 karkakarka napisał(a):no no super!! To może kiedyś za kilka lat będę miała przyjemność oceny mojego psa u ciebie hehe no za kilka lat, moze jak bedziecie w weteranach ;) Quote
Yoko2009 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Czesć sąsiadeczko:), ale nas zmroziło i zasypało co??? Chociaż w porównaniu z Ula czy Jolą to śnieg u na sto pikuś:)Pan Pikuś hehehehe Quote
*Agnieszka* Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Nati to i ja uśmiechnę się do Ciebie o ocenę ..eee tam zaraz w weteranach:)tak długo przecież to nie będzie trwało.U nas też strasznie zasypało,śniegu jest dosłownie po kolana jak i nie więcej??? Quote
barberry Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Witam piątkowo - wstaw jakieś zdjęcia, nie daj się prosić! ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cześć Nati :multi: My chyba w waszej galerii po raz pierwszy :multi: śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kiniaaa Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Hej Nati :) Ale masz fajnie z tym kursem :p Quote
*Jot* Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cześć Nati :multi: No,no taki kursik fajna sprawa :lol: Quote
Recommended Posts