Katie Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Hej Nati ;) juz zycze ci milych wakacji i oczywiscie zazdraszczam :eviltong: studenckie 3 miesiace wakacji sa fajne, bo to tak gdzies wypada ze 3, no nie? Czy 3,5? :eviltong: Quote
*Jot* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='mTa']http://i35.tinypic.com/1ypd1y.jpg brylanciki:D Chyba jakaś pomyłka :roll:. To mój Bello i Apollo na zdjęciu.....:evil_lol: Cześć Nati :multi: Quote
Nati28 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Katie']Hej Nati ;) juz zycze ci milych wakacji i oczywiscie zazdraszczam :eviltong: studenckie 3 miesiace wakacji sa fajne, bo to tak gdzies wypada ze 3, no nie? Czy 3,5? :eviltong: No mi wyszlo 3,5 miesiaca :eviltong::p [quote name='mTa']http://i35.tinypic.com/1ypd1y.jpg brylanciki:D Hmmm to chyba nie moje psy :diabloti: Quote
Pegaza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Nati bierz je jak sa w Twojej galerii;) i az 2 Ci sie trafily za jednym razem hihi ja tez Ci juz zycze milych wakacji bo slonca to bedziesz miala az nadto..:) Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ale Tobie dobrze, ja też niedługo zacznę się pakować, tyle że do Olsztyna... Quote
Nati28 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 hej dzıewczyny :lol: ja wlasnıe wyleguje sıe na sloneczku, wracam w srode wıec was poodwıedzam ı oczywıscıe wstawıe jakıes cıeple fotkı :loveu: Quote
Pegaza Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Nati Ty chyba zaniedlugo wracasz z tych cieplych krajow?:) to czekamy na fotorelacje!!! Quote
*Agnieszka* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Cześć Nati..szczęściaro Tobie to dobrze:) Quote
chrupcia Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Cześć Nati :) to czekamy na obiecane fotki ;) Quote
Yoko2009 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Sąsiadeczko to już trochę przesada:) ileż można sie wygrzewać, wracaj szybciutko, bo to w naszym ineresie ...a raczej Yoko hhehehe 9zarosła już małpeczka strasznie) Quote
Borówka16 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Hej Natalko :multi: Gdzie Ty nam zwiewasz ? :mad: :eviltong: Quote
Nati28 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 czesc kochane :) nareszcie znalazlam chwilke zeby tu wpasc ;) zaraz wstawie kilka cieplych fotek z wyjazu, wczesniej nie mialam czasu bo przeciez urlop i ludzi sie tyle pozapisywalo ze cale dnie w pracy, ale zaraz zima wiec pracy nie bedzie :evil_lol: jutro pierwszy dzien na uczelnie :placz: no a teraz foty: nasz widok z balkonu " class="ipsImage" alt=""> banany wodospad troche morza :loveu: na koniec troche mnie ;) Quote
*kleo* Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wow Nati fest urlop sobie zafundowałaś :p A jak tam pierwsze zajęcia? ;) Quote
Yoko2009 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 no sąsiadeczko, Widoczki piekne ...ale Cocusia nam tu brakuje:) aparat w rece i do roboty hehe Quote
*Jot* Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cześć Nati !! http://i56.tinypic.com/2qlveqw.jpg no,no jaka laska :crazyeye: :p Teraz czekamy na Cocusia :loveu: Quote
Nati28 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='*kleo*']Wow Nati fest urlop sobie zafundowałaś :p A jak tam pierwsze zajęcia? ;)[/QUOTE] Mialam juz zoologie i botanike :) jak na razie zapowiada sie ciekawie ;) Quote
*kleo* Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Nati28']Mialam juz zoologie i botanike :) jak na razie zapowiada sie ciekawie ;)[/QUOTE] Zoologię lubiłam :) Tylko najgorsze były sprawdziany, co tydzień tzw. ping-pongi :roll: Ale jako przedmiot ogólnie mi się podobała :p A z botaniki miałam strasznie fajnego prowadzącego :lol: Quote
Nati28 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Mi sie zajecia z zoologi tez podobaly :) ale sprawdzianiki tez co tydzien :shake: Quote
*kleo* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Nati28']Mi sie zajecia z zoologi tez podobaly :) ale sprawdzianiki tez co tydzien :shake:[/QUOTE] Może książkę Ci podesłać? Chyba jeszcze gdzieś ją mam ;) Quote
Connected Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Witamy się , wakacje widzę miałaś super ! ;) widoki pięknee Quote
Recommended Posts