Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*kleo* napisał(a):
Cześć Nati :)

Wybierasz się do Sopotu?

Bede! :)

Borówka16 napisał(a):
Hej Natala :)
Czemu znikasz nam od czasu do czasu ? ;)

na dogo codziennie zagladam ale nie mam za bardzo czasu pisac, jestem zapracowana ;)

Ale pamietam o was kochane :loveu:

Posted

oto dzisiejsza historia: Panstwo przyprowadzili do salonu suczke yorka w sumie nic w tym dziwnego ale ja patrze a suczka ma uszy w polowie obciete! :angryy: okazalo sie ze panstwo wzieli ja rok (suczka ma 2 lata) temu ze strasznych warunkow, nie miala ani szczepien, byla zaniedbane i miala juz takie uszy. Ludzie sa okrutni :angryy: nerwy mialam takie, ale oczywiscie nie na tych ludzi tylko na tych poprzednich "wlascicieli" :mad:

Posted

[quote name='Nati28']oto dzisiejsza historia: Panstwo przyprowadzili do salonu suczke yorka w sumie nic w tym dziwnego ale ja patrze a suczka ma uszy w polowie obciete! :angryy: okazalo sie ze panstwo wzieli ja rok (suczka ma 2 lata) temu ze strasznych warunkow, nie miala ani szczepien, byla zaniedbane i miala juz takie uszy. Ludzie sa okrutni :angryy: nerwy mialam takie, ale oczywiscie nie na tych ludzi tylko na tych poprzednich "wlascicieli" :mad:
Jezu...co za debile , jak można coś takiego psu zrobić :angryy:
Szkoda ,że do Toz-u tego nie zgłosili...