Borówka16 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Hej Natala :) Czemu znikasz nam od czasu do czasu ? ;) Quote
FREDZIU Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Cześć, Cocuś na staruszka nie wygląda:lol: jest w całkiem dobrej formie i mam nadzieję ze jeszcze tak długo bedzie:lol: Nie zapominajcie o nas:-( Quote
Borówka16 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Hej Natalka :) Gdzieś Ty jesteś ? :( Tęsknimy za Wami :( Quote
Nati28 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 *kleo* napisał(a):Cześć Nati :) Wybierasz się do Sopotu? Bede! :) Borówka16 napisał(a):Hej Natala :) Czemu znikasz nam od czasu do czasu ? ;) na dogo codziennie zagladam ale nie mam za bardzo czasu pisac, jestem zapracowana ;) Ale pamietam o was kochane :loveu: Quote
*kleo* Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 No to mam nadzieję, że mnie znajdziesz skoro się wybierasz :p Quote
Pegaza Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Daj mi polowe prac bo mnie sie cos ostatnio nudzi;) Quote
Nati28 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Mam dla was kilka zdjec ze spacerku :) Spotkanie z żukiem Quote
*kleo* Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 http://i38.tinypic.com/2zfkfbn.jpg świetna fotka :p w końcu Coco mógł się poczuć duży :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Hej hej sąsiadeczko:) jedziemy na wakacje i przed wyjazdem wpadłam sie pożegnać:) Papappapa Quote
Borówka16 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cześć Natalka :) Wreszcie jesteś i to z fotkami :loveu: http://i38.tinypic.com/2zfkfbn.jpg To jest super :) Coco oko w oko z żuczkiem ;) Zapraszam na moje , wakacyjne fotki :) Quote
Nati28 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 oto dzisiejsza historia: Panstwo przyprowadzili do salonu suczke yorka w sumie nic w tym dziwnego ale ja patrze a suczka ma uszy w polowie obciete! :angryy: okazalo sie ze panstwo wzieli ja rok (suczka ma 2 lata) temu ze strasznych warunkow, nie miala ani szczepien, byla zaniedbane i miala juz takie uszy. Ludzie sa okrutni :angryy: nerwy mialam takie, ale oczywiscie nie na tych ludzi tylko na tych poprzednich "wlascicieli" :mad: Quote
dysia-u Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 hej Nati , wpadłam się przywitać i na fotki wakacyjne zaprosić Quote
Borówka16 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Nati28']oto dzisiejsza historia: Panstwo przyprowadzili do salonu suczke yorka w sumie nic w tym dziwnego ale ja patrze a suczka ma uszy w polowie obciete! :angryy: okazalo sie ze panstwo wzieli ja rok (suczka ma 2 lata) temu ze strasznych warunkow, nie miala ani szczepien, byla zaniedbane i miala juz takie uszy. Ludzie sa okrutni :angryy: nerwy mialam takie, ale oczywiscie nie na tych ludzi tylko na tych poprzednich "wlascicieli" :mad: Jezu...co za debile , jak można coś takiego psu zrobić :angryy: Szkoda ,że do Toz-u tego nie zgłosili... Quote
*kleo* Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Bidulka ta suczka, ale ma szczęście, że jednak trafiła do normalnych ludzi :p Quote
mTa Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Pozdrawiamy!!!!:) tylko prosimy nie krzyczeć za tak długą nieobecności Quote
chrupcia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ojejku jaka smutna historia.. biedna suczka, najważniejsze że ktoś inny teraz ją ma i się nią dobrze opiekuje ... Cześć Nati :multi: Quote
Recommended Posts