*kleo* Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Nati a Ty już masz wakacje czy jeszcze męczysz sesję? ;) Quote
Borówka16 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Cześć Nati :) Szkoda ,że mieszkasz tak daleko ,bo bym Ci Luckusia przyprowadziła do Ciebie ,żebyś go tak jak Coco obcieła - bo jest śliczny :loveu: Zapraszam do mnie na fotki ;) Quote
Nati28 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='*kleo*']Nati a Ty już masz wakacje czy jeszcze męczysz sesję? ;)[/QUOTE] mam wakacje, ale w sumie bardzo duzo siedze w salonie, wiec te wakacje takie nie do konca ;) [quote name='Borówka16']Cześć Nati :) Szkoda ,że mieszkasz tak daleko ,bo bym Ci Luckusia przyprowadziła do Ciebie ,żebyś go tak jak Coco obcieła - bo jest śliczny :loveu: Zapraszam do mnie na fotki ;)[/QUOTE] Jakie tam daleko ;) lece na fotki Quote
Marzena* Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Nati28']czesc dziewczyny :) milo ze zagladacie, pamietam o was ale nie mam czasu za bardzo ... Od piatku do teraz mialam Zlot Rodzinny poza miastem ;), jestem padnieta, a jutro na caly dzien do pracy.... Zycze milego wieczoru :loveu:[/QUOTE] Zlot Rodinny to fajna sprawa, ale ten u kogo sie odbywa najcześciej ledwo po nim żyje ;) Biedna Natalka nie dadzą Ci wypocząć :shake: Quote
*kleo* Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Nati28']mam wakacje, ale w sumie bardzo duzo siedze w salonie, wiec te wakacje takie nie do konca ;)[/QUOTE] No ale w sensie, że już po sesji :p A takie wakacje jak Ty teraz to ja miałam w zeszłym roku ;) Quote
laurin Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Cześć :) Jak rodzinka jest fajna to i takie zlociki są fajne :) Quote
Nati28 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Zlocik naprawde byl udany :) Laurin widze sliczny nowy banerek :loveu: Quote
Yoko2009 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Witamy sąsiadeczko, wpadnij na fotki i oceń fachowym okiem (bo mnie coś nie pasi:)) Quote
Borówka16 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='niunka04']cześć;) ale upał.. szok normalnie[/QUOTE] Upał to mało powiedziane... U nas ,w Łodzi to jak w saunie jest normalnie :shake: Quote
chrupcia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Cześć Nati:) gdzie nam znikłaś z Cocusiem....??;) Quote
niunka04 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Borówka16 napisał(a):Upał to mało powiedziane... U nas ,w Łodzi to jak w saunie jest normalnie :shake: U nas dwa dni chłodniej i znowu daje od rana... Cześć Nati gdzie się podziewasz? Quote
Truska34 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Cześć Nati. Ale Cocusiowy odszykowałaś fryzurkę, full wypas. Mój Ivciu też trafił do fryzjera, ale ten fryzjer chyba nie miał takich zdolności, jak Ty. Albo model nie taki:eviltong: Quote
Nati28 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Truska34 napisał(a):Cześć Nati. Ale Cocusiowy odszykowałaś fryzurkę, full wypas. Mój Ivciu też trafił do fryzjera, ale ten fryzjer chyba nie miał takich zdolności, jak Ty. Albo model nie taki:eviltong: Dziekuje za komplemenciki :):oops: Dopiero wrocilam z pracy, jestem panieta :mdleje: a jutro znowu od rana do wieczora .... Quote
Nati28 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Czesc dziewczyny! Oj dawno mnie nie bylo na dogo... ;) Duzo pracowalam, dzisiaj akurat mam wolne, ale chyba wybiore sie z Coco do weta na szczepienie. Upal u nas taki ze nie mozna wytrzymac, ale to chyba wszedzie tak :roll: Pozdrawiam :loveu: Quote
Recommended Posts