Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O! I my się na imprezę u COCO załapaliśmy. Wszystkiego dobrego dla przystojniaka, chociaż to co najlepsze już dostał - w końcu wspaniałą Panią....
Pozdrawiamy Cię Nati!

Posted

Dziekujemy za zyczenia :)
Jestem dzisiaj padnieta, rano bylam na uczelni a pozniej piec psow zrobilam, doslownie 10 minut temu weszlam do domu... Ide zaraz sie polozyc wiec mowie DOBRANOC! :loveu:

Posted

Ale jestem z siebie dumna hehehehe wpadło mi w oko, ze wystawa psów u nas jest w ten weekend a byłam przekonana że 26-27. Ale bym była zła jakbym przegapiła:)

Nati a wiesz o której yorki sie zaczynają? Wiem ze ring 7 tylko jeszcze godziny mi brakuje

Posted

Nati28 napisał(a):
Jestem dzisiaj padnieta, rano bylam na uczelni a pozniej piec psow zrobilam, doslownie 10 minut temu weszlam do domu... Ide zaraz sie polozyc wiec mowie DOBRANOC! :loveu:

Ja pamiętam jak w zeszłym roku pracowałam u mamy i jednego dnia zrobiłyśmy 8 sztuk. Jak wróciłam do domu to otworzyłam sobie piwo i w połowie przysnęłam przy stole :evil_lol:

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Ale jestem z siebie dumna hehehehe wpadło mi w oko, ze wystawa psów u nas jest w ten weekend a byłam przekonana że 26-27. Ale bym była zła jakbym przegapiła:)

Nati a wiesz o której yorki sie zaczynają? Wiem ze ring 7 tylko jeszcze godziny mi brakuje

Co do godziny to nie wiem ale ja chyba juz od rana bede ;)

niunka04 napisał(a):
Cześć!!:) Praca u was wre.. Ale przyjemna chociaż jest

Praca jak dla mnie przyjemna, chociaz czasami meczaca (jak trafi sie maly potwor):evil_lol:

Posted

Witam wieczorkiem :) ja ostatnio cale dnie spedzam w salonie i nawet nie mam czasu na dogo... jutro wystawa wiec tez wiekszosc dnia nie bedzie mnie w domu, ale moze wieczorem uda mi sie poodwiedzac wasze galerie :loveu:

Posted

chrupcia napisał(a):
Nati, to Ty pieski na wystawy czeszesz ? bardzo fajnie:) masz swój salon?;) gdzie się tego uczyłaś??:)

Nie na wystawe nie, przynajmniej jeszcze taki sie nie trafil ;) Robie pieski do domowego uzytku hehe
Nie mam wlasnego salonu (jeszcze mnie nie stac) prauje u znajomej ktora ma swoj salon i sklep zoologiczny ;)

Posted

chrupcia napisał(a):
No to bardzo fajnie:) też bym tak chciała, a jak się ma talent tak jak Ty to dlaczego nie:)

jaki tam talent ;)

Karolina&Lucky napisał(a):
Cześć Nati!
Zdjęcia jakieś by się przydały! :cool3:

Gratulacje 3 setek :p

Faktycznie to juz 300 :)
Zaraz beda zdjecia ale nie Coco a innych yorasow z wystawy ;)

Posted

dysia-u napisał(a):
A naszej Iwonki z Palomką przypadkiem nie spotkałaś? zaginęła jak i nasza Ewcia

Nie kojarze, ale moze i byla, ja nie stalam caly czas przy yorkach wiec wiesz ;)

Posted

Princess_York napisał(a):
Hej Nati :loveu: . Masz może zdjęcia młodzieży ?:cool3: .
Chetnie zobacze jaką miałabym konkurencje :diabloti: .

Oj nie mam bo pozniej mi bateria padla wiec tez nie mam tylu fotek ile bym chciala... ;)