Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc
zdjecia z nad morza cudne,mi się spodobało jak oparty jest o kamień-jakby mówił"mój"
widać,że słonko swieciło-super....miałam pisać,że sama bym wybrała się nad morze,ale już tyle osób zgłosiło się,że chyba trzeba załatwiać jakis autokar

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nati daj no jeszcze tego morza..
oj w tym roku tam mnie nie bedzie ale w przyszlym napewno!!!
piekne fotki i nawet slonko swieci:)
Coco napewno zadowolony z takiej wycieczki :loveu:

Posted

[quote name='Princess_York']Przyjeżdzajcie wtedy zrobimy zlot Yorków z Dogo :dialoti: ;) .

Natalia widziałam te psy z alegratki ... Masakra !! .Ten pies w mikrofalówce mnie "zabił" ...:evil_lol:
To nie jest głupi pomysł ;)
A chciałybyście taki zlot - ja tak :lol:

Posted

Zdjęcia super, jak mi się marzy wyjazd nad morze :loveu:

Co do zlotu, to też o tym myślałam, że fajnie by było coś takiego zorganizować. Większość ras robi swoje zloty :) A my jakoś nie... Tylko trzeba by było kogoś, kto by się podjął realizacji, koordynował to wszystko, znalazł jakiś ośrodek który przyjąłby nas z psami :) Fajnie by było, może w przyszłym roku uda się takie coś zorganizować. :cool3: Tyle yorków w jednym miejscu :loveu: Super by to wyglądało :p

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):

Co do zlotu, to też o tym myślałam, że fajnie by było coś takiego zorganizować. Większość ras robi swoje zloty :) A my jakoś nie... Tylko trzeba by było kogoś, kto by się podjął realizacji, koordynował to wszystko, znalazł jakiś ośrodek który przyjąłby nas z psami :) Fajnie by było, może w przyszłym roku uda się takie coś zorganizować. :cool3: Tyle yorków w jednym miejscu :loveu: Super by to wyglądało :p

No właśnie , myślę że takich hoteli czy pensjonatów jest masa . tylko trzeba poszukać .

Ja już widze jak każdy z przechodniów będzie oczy przecierał :evil_lol: .
Teraz tylko transport ,jakiś autobus który po całej Polsce będzie jechał i wszystkich zabierze ;) .

Posted

Na pewno byłoby super :p
Nie no ,trzeba coś takiego zorganizować :razz:

Princess_York napisał(a):
No właśnie , myślę że takich hoteli czy pensjonatów jest masa . tylko trzeba poszukać .

Ja już widze jak każdy z przechodniów będzie oczy przecierał :evil_lol: .
Teraz tylko transport ,jakiś autobus który po całej Polsce będzie jechał i wszystkich zabierze ;) .

Jasne ,że by oczy przecierali ,bo tyle ślicznych psiaków w jednym miejscu by zobaczyli :)
W Łazach k.Mielna jest bardzo fajny teren z domkami letniskowymi ,tam z psami wpuszczą ;)
Z resztą z takimi kurdupelkami to wszędzie wpuszczą - muszą ,bo inaczej psy na nich napuścimy :evil_lol:

Posted

Connected napisał(a):
ja z chęcią też ;)

tylko to nie takie hop nad morze jechać , od nas to ze 300 km

a od nas ok 600
mój syn jedzie tam na zielona szkołe za tydzień i na tydzień

Posted

wejdzcie na dział SPOTKANIA i tam najlepiej o tym dyskutowac itp.,pozatym kiedys tam wyczytała,ze kilka lat wstecz-2 lub 3 razy rok za rokiem było takie coś

Posted

Princess_York napisał(a):

Nie no, każdy we własnym zakresie by dojechał :eviltong: Dlatego najlepiej by było zrobić zlot w centrum Polski, żeby każdy w miarę miał "po równo" drogi ;)

Borówka16 napisał(a):
No to kiedy zlot robimy ? :diabloti:

megi82 napisał(a):
wejdzcie na dział SPOTKANIA i tam najlepiej o tym dyskutowac itp.,pozatym kiedys tam wyczytała,ze kilka lat wstecz-2 lub 3 razy rok za rokiem było takie coś

Tak, ale w tym roku już na 99% nam to nie wyjdzie, gdyż większość ośrodków jest już zarezerwowanych ;) W przyszłym roku trzeba by było pomyśleć nad tym ;)

Cześć Nati! :) Super zdjęcia, a jaki fajny bannerek nowy :loveu: Pasujący do tych morskich fotek :cool3:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Nie no, każdy we własnym zakresie by dojechał :eviltong: Dlatego najlepiej by było zrobić zlot w centrum Polski, żeby każdy w miarę miał "po równo" drogi ;)
To zlocik we wrześniu w Łodzi można zrobić na "I love mój york" :)