megi82 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 czesc zdjecia z nad morza cudne,mi się spodobało jak oparty jest o kamień-jakby mówił"mój" widać,że słonko swieciło-super....miałam pisać,że sama bym wybrała się nad morze,ale już tyle osób zgłosiło się,że chyba trzeba załatwiać jakis autokar Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Nati daj no jeszcze tego morza.. oj w tym roku tam mnie nie bedzie ale w przyszlym napewno!!! piekne fotki i nawet slonko swieci:) Coco napewno zadowolony z takiej wycieczki :loveu: Quote
Borówka16 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Princess_York']Przyjeżdzajcie wtedy zrobimy zlot Yorków z Dogo :dialoti: ;) . Natalia widziałam te psy z alegratki ... Masakra !! .Ten pies w mikrofalówce mnie "zabił" ...:evil_lol: To nie jest głupi pomysł ;) A chciałybyście taki zlot - ja tak :lol: Quote
Connected Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ja z chęcią też ;) tylko to nie takie hop nad morze jechać , od nas to ze 300 km Quote
Princess_York Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Borówka16']To nie jest głupi pomysł ;) A chciałybyście taki zlot - ja tak :lol: Ja oczywiście ;) . Wesoło by było :-D Quote
FREDZIU Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cześć Cocusie, ale super wycieczka nad morze, wszystkie foteczki sa śliczne, Cocuś naprawde pozował, fotka na kamieniu pobija wszystko:evil_lol: Quote
Karolina. Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zdjęcia super, jak mi się marzy wyjazd nad morze :loveu: Co do zlotu, to też o tym myślałam, że fajnie by było coś takiego zorganizować. Większość ras robi swoje zloty :) A my jakoś nie... Tylko trzeba by było kogoś, kto by się podjął realizacji, koordynował to wszystko, znalazł jakiś ośrodek który przyjąłby nas z psami :) Fajnie by było, może w przyszłym roku uda się takie coś zorganizować. :cool3: Tyle yorków w jednym miejscu :loveu: Super by to wyglądało :p Quote
laurin Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 O ja też bym się na taki zlocik pisała :) Cześć :) Quote
Princess_York Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Zdjęcia super, jak mi się marzy wyjazd nad morze :loveu: Co do zlotu, to też o tym myślałam, że fajnie by było coś takiego zorganizować. Większość ras robi swoje zloty :) A my jakoś nie... Tylko trzeba by było kogoś, kto by się podjął realizacji, koordynował to wszystko, znalazł jakiś ośrodek który przyjąłby nas z psami :) Fajnie by było, może w przyszłym roku uda się takie coś zorganizować. :cool3: Tyle yorków w jednym miejscu :loveu: Super by to wyglądało :p No właśnie , myślę że takich hoteli czy pensjonatów jest masa . tylko trzeba poszukać . Ja już widze jak każdy z przechodniów będzie oczy przecierał :evil_lol: . Teraz tylko transport ,jakiś autobus który po całej Polsce będzie jechał i wszystkich zabierze ;) . Quote
Borówka16 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Zdjęcia super, jak mi się marzy wyjazd nad morze :loveu: Co do zlotu, to też o tym myślałam, że fajnie by było coś takiego zorganizować. Większość ras robi swoje zloty :) A my jakoś nie... Tylko trzeba by było kogoś, kto by się podjął realizacji, koordynował to wszystko, znalazł jakiś ośrodek który przyjąłby nas z psami :) Fajnie by było, może w przyszłym roku uda się takie coś zorganizować. :cool3: Tyle yorków w jednym miejscu :loveu: Super by to wyglądało :p Na pewno byłoby super :p Nie no ,trzeba coś takiego zorganizować :razz: Princess_York napisał(a):No właśnie , myślę że takich hoteli czy pensjonatów jest masa . tylko trzeba poszukać . Ja już widze jak każdy z przechodniów będzie oczy przecierał :evil_lol: . Teraz tylko transport ,jakiś autobus który po całej Polsce będzie jechał i wszystkich zabierze ;) . Jasne ,że by oczy przecierali ,bo tyle ślicznych psiaków w jednym miejscu by zobaczyli :) W Łazach k.Mielna jest bardzo fajny teren z domkami letniskowymi ,tam z psami wpuszczą ;) Z resztą z takimi kurdupelkami to wszędzie wpuszczą - muszą ,bo inaczej psy na nich napuścimy :evil_lol: Quote
*Jot* Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 http://images49.fotosik.pl/297/6457ed64edc8a4ecmed.jpg piękny Coco i cudowny krajobraz :loveu: Na zlot też się zapiszę ;) Quote
Borówka16 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='jot11']http://images49.fotosik.pl/297/6457ed64edc8a4ecmed.jpg piękny Coco i cudowny krajobraz :loveu: Na zlot też się zapiszę ;) No to kiedy zlot robimy ? :diabloti: Quote
Nati28 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 O jakie tamaty w naszej galerii :) ja tez jestem za zlotem :loveu: A teraz jeszcze pare zdjec: Quote
dysia-u Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Connected napisał(a):ja z chęcią też ;) tylko to nie takie hop nad morze jechać , od nas to ze 300 km a od nas ok 600 mój syn jedzie tam na zielona szkołe za tydzień i na tydzień Quote
Borówka16 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 dysia-u napisał(a):a od nas ok 600 mój syn jedzie tam na zielona szkołe za tydzień i na tydzień A ode mnie ok.300 km ;) Quote
*kleo* Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Fajnie by było zorganizować zlot, ja też bym się pisała ;) Cocuś spacerowy śliczny :loveu: Quote
Borówka16 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 *kleo* napisał(a):Fajnie by było zorganizować zlot, ja też bym się pisała ;) Cocuś spacerowy śliczny :loveu: Tylko kiedy ten zlot ? :D Quote
Pegaza Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Oj jakie ja widze piekne foty:loveu: no i Coco na tle niebieskiego morza wyglada fantastic:) Quote
niunka04 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ale wy tam super macie... Cocuś jaka grzywa rozwiana;) Quote
megi82 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Zdjęcia super, jak mi się marzy wyjazd nad morze :loveu: Co do zlotu, to też o tym myślałam, że fajnie by było coś takiego zorganizować. Większość ras robi swoje zloty :) A my jakoś nie... Tylko trzeba by było kogoś, kto by się podjął realizacji, koordynował to wszystko, znalazł jakiś ośrodek który przyjąłby nas z psami :) Fajnie by było, może w przyszłym roku uda się takie coś zorganizować. :cool3: Tyle yorków w jednym miejscu :loveu: Super by to wyglądało :p wejdzcie na dział SPOTKANIA i tam najlepiej o tym dyskutowac itp.,pozatym kiedys tam wyczytała,ze kilka lat wstecz-2 lub 3 razy rok za rokiem było takie coś Quote
Karolina. Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Princess_York napisał(a): Teraz tylko transport ,jakiś autobus który po całej Polsce będzie jechał i wszystkich zabierze ;) . Nie no, każdy we własnym zakresie by dojechał :eviltong: Dlatego najlepiej by było zrobić zlot w centrum Polski, żeby każdy w miarę miał "po równo" drogi ;) Borówka16 napisał(a):No to kiedy zlot robimy ? :diabloti: megi82 napisał(a):wejdzcie na dział SPOTKANIA i tam najlepiej o tym dyskutowac itp.,pozatym kiedys tam wyczytała,ze kilka lat wstecz-2 lub 3 razy rok za rokiem było takie coś Tak, ale w tym roku już na 99% nam to nie wyjdzie, gdyż większość ośrodków jest już zarezerwowanych ;) W przyszłym roku trzeba by było pomyśleć nad tym ;) Cześć Nati! :) Super zdjęcia, a jaki fajny bannerek nowy :loveu: Pasujący do tych morskich fotek :cool3: Quote
Borówka16 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Nie no, każdy we własnym zakresie by dojechał :eviltong: Dlatego najlepiej by było zrobić zlot w centrum Polski, żeby każdy w miarę miał "po równo" drogi ;) To zlocik we wrześniu w Łodzi można zrobić na "I love mój york" :) Quote
Yoko2009 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Cześć sąsiedzi:) Coco piekny a i banerek uroczy Quote
laurin Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Witam :) Banerek superaśny :) sama robiłaś? dysia-u napisał(a):a od nas ok 600 Ula pociesz się ze w góry blisko mamy ;) Quote
Recommended Posts