Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie biegające yorki uwiecznione na zdjęciach mają takie ciekawe pozy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zawsze mnie to rozbawia :loveu: Jest jeden mały problem... Ciezko czasem te nasze pieski uwiecznić na zdjeciach :evil_lol: Naciskamy przycisk... patrzymy... a na zdjeciu sama zielona trawka :p

Coco widać też biega jak oszalały i nie brakuje mu sił do zabaw :lol:

Posted

Nati28 napisał(a):
Czasami sie dziwie ze ma tyle sil w tym wieku :lol:

Cieszmy sie wiec z tego :multi: Widać czego mu w życiu najbardziej brakowało :loveu: Śliczne ma włoski- takie długie i jest taki dumny i zadowolony :loveu:

Posted

Cześć :multi:

I dobrze, że ma tyle energii - terierek prawdziwy :loveu: W tej fryzurce jak młody york wygląda :lol: Czy Ciebie też ludzie zaczepiają na ulicy i się pytają, czy on jest jeszcze młody? :lol:

Posted

karkakarka napisał(a):
Śliczny jest :multi:
Od kiedy go macie?

Dziekujemy :oops:
Coco jest u nas od ponad miesiac ale czuje sie tutaj jakby mieszkal z nami od zawsze ;)

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć :multi:

I dobrze, że ma tyle energii - terierek prawdziwy :loveu: W tej fryzurce jak młody york wygląda :lol: Czy Ciebie też ludzie zaczepiają na ulicy i się pytają, czy on jest jeszcze młody? :lol:

Tak ludzie czesto podchodza i mowia "jaki ladny piesek mlody jeszcze prawda?" a jak ja na to ze ma 8 lat to oni wielkie oczy :crazyeye: i nic nie mowia:evil_lol:

Posted

Aris jest trochę młodszy od Coco (4,5 lat), ale też ludzie często biorą go za młodego psiaka, a nawet szczeniaka :lol: Te ich miny po wyjawieniu prawdziwego wieku psa - bezcenne :roflt: A jeszcze jak się dowiedzą, że to nie suczka :roflt: Prawdziwy cyrk :p

Posted

U mnie jest podobnie, zawsze pada pytanie"to suczka tak?" (bo on jeszcze ma damskie imie :evil_lol:) i jak mowie ze chlopak to chwila zdziwienia a jak dodam wiek to juz w ogole :megagrin:

A Twoj Arisek to prawie o polowe mlodszy ;)

Posted

Witamy u Cudaka Coco:)
Mnie też się pytają:"a to suczka,tak?",a ja,że nie,:"a przecież ma spineczkę"
wrrrr niebieska ma hehe....i tak wszyscy nim zachwyceni:)
Nasze szkraby są cudne:loveu::loveu:

Posted

U nas po staremu czyli wszystko dobrze, Coco wczoraj zakopal na dworze wszystkie zabawki i teraz spi bo nie ma sie czym bawic :evil_lol:

Pozdrawiamy wszystkich odwiedzajacych!;)