dysia-u Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 łoooojjj znowu cię choróbsko dopadło??!!! uruchom siły psychiczne , to najlepsza bariera obronna organizmu cześć Nati tak sobie mysle czy ja wogóle jeszcze co z tego kursu pamiętam?! skończyłam go przed martwym sezonem trzeba było zrobić na wiosne a tak...doooopa Quote
Yoko2009 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Hej hej sąsiadeczko:) pozdrawiam wieczornie:) Quote
Pegaza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 No widzisz tyle dobrego z tego ze jestes chora i nas odwiedzasz;) jaki on wygolony na zime:) http://i51.tinypic.com/2wpi1z8.jpg ja tam Pipi zawsze na zime odpuszczam golenie;) Quote
Nati28 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Hej dziewczyny :) Coco byl przed chwila biegac na dworze i nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze biagal jak szalony :stupid: (jak to on) a u nas jeszcze lod jest na gorce i wywinal takiego orla ze wypadl mu zab z przodu, on to jest nieprzewidywalny, dobrze ze sobie nic nie zlamal, ale zaraz po tym przyszedl do mnie jak takie male dziecko do mamy ;) Quote
karkakarka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 hej - w nim to drzemie taki mały szczyl :) Fajny ma charakter Cocuś! Quote
dysia-u Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 zęba sobie wybił??!!! nooo nie żartuj matkooooo dobrze że nic mu sie więcej nie stało jak nieżle wywinąć musiał Quote
Nati28 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 agamewa napisał(a):Hej Nati:)wyczyść skrzynkę;) Juz zrobione ;) Quote
Yourii Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 biedaczek, dobrze że nic poważniejszego. Quote
kiniaaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 O kurczę, to nieźle musiał szaleć... Bidulek:( Dobrze, że się mocniej nie poobijał. Na mojego ostatnio klatka się przewróciła, piszczał niesamowicie, po czym od razu przyleciał do mnie i siedział na kolanach dopóki się nie uspokoił. Ah te nasze "dzieci"... Mizianko dla szczerbatka:buzi: Quote
Nati28 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Dobrze ze sobie nic nie polamal bo on ma juz swoje lata to i kosci slabsze...a zab to akurat nic takiego strasznego, to juz chyba 3 ktorego nie ma ;) Quote
*kleo* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Szalony Coco, fest musiał przygrzmocić że ząb poszedł. No ale młodsze psy mają nieraz poważniejsze braki, to jeszcze nie tak źle z nim ;) Jak zaliczenia? Ja mam jutro i pojutrze egzaminy :roll: Quote
*Jot* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Cześć Nati !! Jak tam Twój mały szczerbolek ? :D Dalej szaleje ? :D Quote
Nati28 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 *Jot* napisał(a):Cześć Nati !! Jak tam Twój mały szczerbolek ? :D Dalej szaleje ? :D teraz akurat smacznie spi ;) *kleo* napisał(a):Szalony Coco, fest musiał przygrzmocić że ząb poszedł. No ale młodsze psy mają nieraz poważniejsze braki, to jeszcze nie tak źle z nim ;) Jak zaliczenia? Ja mam jutro i pojutrze egzaminy :roll: Ja mam jutro kolo od ktorego bedzie zalezalo zaliczenie wiec wlasnie sie ucze, a egzaminy mam dopiero po koniec stycznia (dwa) Quote
chrupcia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Cześć Natalko :) dobrze że tylko jednego zęba, a nie wszystkie :evil_lol: Quote
Nati28 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='chrupcia']Cześć Natalko :) dobrze że tylko jednego zęba, a nie wszystkie :evil_lol: Święta prawda :p Robilam pozadek na laptopie i doszlam do folderu ze zdjeciai z Turcji i pomyslalam ze wrzuce Wam pare (bo chyba nie wszystkie wrzucalam, a jak wrzucalam to obejrzycie jeszcze raz:eviltong:) Wielblad Te kwiatki (nie pamietam nazwy) u nich sie marnuja a u nas w kwiaciarni jeden ze 30 zl kosztuje :mad: Kotek czaił sie na kury Ale mi sie marzy teraz takie slonce! Quote
kiniaaa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 http://i54.tinypic.com/oiul2a.jpg cudnie :loveu: tak się rozmarzyłam, że chyba zaraz przejrzę mój album z Egiptu :p tęskno mi do takiego słońca...... a wielbłądów to ja nie lubie! jeden na mnie parsknął, tak się przestraszyłam że nie wiem! :mad: Quote
dysia-u Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Nati robisz smaczka na lato, oj robisz a my właśnie przeglądamy oferty bo przysłali nam katalogi z ITAKI. Porządne biuro Quote
Yorkomanka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Coco szaleniec:lol: pamiętam jak D będąc 4 miesięcznym szczylem wsadził obie przednie łapy w dziurę jak biegł do mamy się przywitać i zrobił obrót w fikoła w powietrzu. Ludzie dookoła się śmiali a mi wcale nie było do śmiechu:shake: co jakby źle upadł i sobie uszkodził kręgosłup? Zresztą już podczas "lotu" mogło mu się coś stać:roll:. Quote
Casablanca Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Witam po raz pierwszy! :multi: Na początku myślałam, że Coco to suczka :oops: śliczny chłopiec ;) Quote
darii_iia Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Śliczniasty chłopaczek . :) Turcja jest wspaniała, byłam 5 razy . : D Mam takiego kwiatka, ale nazwy nie mogę zapamiętać. :] Ach, za słoneczkiem również tęsknie, naszczęście się ociepla. :) Quote
darii_iia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 HEj NAti. :) Mam pytanko. Skąd masz banerek. ? Sama robiłaś czy ktoś. ? :) Quote
Nati28 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 darii_iia napisał(a):HEj NAti. :) Mam pytanko. Skąd masz banerek. ? Sama robiłaś czy ktoś. ? :) Banerek robilam mi Casablanca na wczesniejszej stronie jest jej post ;) Tak w ogole to czesc wszystkim :) ja ostatnio malo na dogo bo sesja i zaliczenia, na szczescie jeszcze tylko dwa egzaminy i troche wolnego bedzie :lol: Quote
Recommended Posts