Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nati28 napisał(a):
Czesc dziewczyny! Oj dawno mnie nie bylo na dogo... ;)
Duzo pracowalam, dzisiaj akurat mam wolne, ale chyba wybiore sie z Coco do weta na szczepienie.
Upal u nas taki ze nie mozna wytrzymac, ale to chyba wszedzie tak :roll:

Pozdrawiam :loveu:

U mnie też upał.. nie da się spać i jestem zawiedziona :roll: ;)

zdjęcia to jakieś mogłabyś dać, bo ja już zapomniałam jak Coco wygląda :eviltong:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chrupcia napisał(a):
U mnie też upał.. nie da się spać i jestem zawiedziona :roll: ;)

zdjęcia to jakieś mogłabyś dać, bo ja już zapomniałam jak Coco wygląda :eviltong:

Jak sie troche ochlodzi to moze porobie kilka fotek na dworze, ale tylko telefonem bo rodzice wyjechali i aparat zabrali...

Posted

Nati28 napisał(a):
Jak sie troche ochlodzi to moze porobie kilka fotek na dworze, ale tylko telefonem bo rodzice wyjechali i aparat zabrali...

mogą byc i telefonem:) a kiedy się ochłodzi :eviltong: u mnie na górze po prostu umieram z gorąca.. :roll:

Posted

Witam wieczorkiem :) mam kilka fotek niestety wszystkie z telefonu wiec nie sa jakiejs super jakosci ;)

Bieganie w sloncu :)

W poniedzialek Coco byl ze mna w pracy (robil za chodzaca reklame :evil_lol: ) strasznie sie nudzil jak ja pracowalam ;)

Posted

Coco nie rozumial tego ze psy przychodza tam sie strzyc a nie bawic sie z nim :eviltong: i byl zazdrosny ze ja innymi sie zajmuje zamiast nim :evil_lol:

W ogole ostatnio mialam yorka 12 letniego takieg chorego biednego i suczke 13 letnia ktora juz nie slyszala i nie widziala na jedno oko przez co bala sie wszystkigo, biedne te psiaczki w podeszlym wieku...

Posted

No te starsze yorki troche sie roznia od tych teraz ;) Najpierw nie chcial wchodzic do wody a pozniej plywal jak nigdy, a po wyjsciu wygladal jak brudny szczur :evil_lol:

Posted

http://images38.fotosik.pl/313/bda8bfb197ab83bbmed.jpg mój wyglądał dużo gorzej po pływanku i nie wszedł do wody z własnej woli:diabloti:

W ogole ostatnio mialam yorka 12 letniego takieg chorego biednego i suczke 13 letnia ktora juz nie slyszala i nie widziala na jedno oko przez co bala sie wszystkigo, biedne te psiaczki w podeszlym wieku...

Cokuś szczeniaczkiem też nie jest:diabloti: Widziałam ostatnio 10 letnią yoreczke która zachowywała się jak co najmniej 18 :-( nie wiem czemu niektóre psiaki tak szybko się starzeją:shake:

Posted

Yorkomanka napisał(a):

Cokuś szczeniaczkiem też nie jest:diabloti: Widziałam ostatnio 10 letnią yoreczke która zachowywała się jak co najmniej 18 :-( nie wiem czemu niektóre psiaki tak szybko się starzeją:shake:

Szczeniakiem nie jest ale nie wyglada na swoje lata i stan zdrowia tez ma dobry ;), wlasnie niektore tak szybko sie starzeja a inne nie...